Лобіо - класичний рецепт
![Лобіо - класичний рецепт Лобіо - класичний рецепт](/uploads/posts/2016-01/lobo-klasichniy-recept_731.jpeg)
Лобіо - класичний грузинський рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Попередньо залийте бобові холодною водою і залиште настоятися хоча б кілька годин. Стару воду злийте і покрийте квасолю свіжою водою, поклавши в неї листочки лавра. Варто зауважити, що з метою того, щоб скоротити час, ви можете використовувати червону консервовану квасолю для класичного рецепту лобіо.
Коли квасоля розм'якшиться, обсмажте шматочки цибулі до зарум'янювання і додайте томати. Слідом відправте всі спеції і квасоля. Влийте кілька склянок води і залиште лобіо на вогні до закипання рідини. Перед сервіровкою посипте блюдо зеленню і неодмінно подавайте в компанії зі свіжим лавашем.
Узявши на озброєння цей класичний рецепт ви можете зробити лобіо з куркою або любимо іншим м'ясом, попередньо обсмаживши його з овочів перед закладанням квасолі.
Лобіо з червоної квасолі - класичний рецепт
Інгредієнти:
Приготування
В чаші блендера волоські горіхи подрібніть і часникові зубки. Влийте бульйон (можна замінити його простий
![Лобіо - класичний рецепт Лобіо - класичний рецепт](/uploads/posts/2016-01/lobo-klasichniy-recept_802.jpeg)
Не обов'язково використовувати консервований продукт, але під час варіння переконайтеся, що квасоля добре розм'якшилася, інакше вона не рівномірно пюрируется.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Рецепт лобіо по-грузинськи з червоної квасолі](/uploads/posts/2016-01/recept-lobo-po-gruzinski-z-chervonoyi-kvasol_861.jpeg)
Рецепт лобіо по-грузинськи з червоної квасолі
Традиційне грузинське блюдо лобіо готують з квасолі, причому використовувати можна будь-які варіанти бобових: квасоля свіжу або консервовану, зелену
![Лобіо з червоної квасолі - класичний рецепт](/uploads/posts/2016-01/lobo-z-chervonoyi-kvasol-klasichniy-recept_711.jpeg)
Лобіо з червоної квасолі - класичний рецепт
Класичне грузинське лобіо готують на основі червоної квасолі. Не будемо відступати від сформованої давньою традицією і розповімо, як приготувати це
![Як приготувати лобіо з червоної квасолі?](/uploads/posts/2016-01/yak-prigotuvati-lobo-z-chervonoyi-kvasol_361.png)
Як приготувати лобіо з червоної квасолі?
Традиційно грузинське лобіо готують саме з червоної квасолі. Однак це не виключає існування рецептів з інших сортів бобових. Не будемо відступати від
![Лобіо з квасолі](/uploads/posts/2016-01/lobo-z-kvasol_851.jpeg)
Лобіо з квасолі
У цій статті запропоновано кілька докладних рецептів чудового грузинського лобіо. Розповімо, як приготувати це неймовірно смачне блюдо кількома
![Рецепт лобіо з білої квасолі](/uploads/posts/2016-01/recept-lobo-z-bloyi-kvasol_181.jpeg)
Рецепт лобіо з білої квасолі
Серед великої кількості різноманітних рецептів грузинського лобіо варто приділити особливу увагу його не зовсім традиційної варіації - з білої
![Лобіо з стручкової квасолі](/uploads/posts/2016-01/lobo-z-struchkovoyi-kvasol_611.jpeg)
Лобіо з стручкової квасолі
Багато хто помилково вважають, що смачним традиційне грузинське лобіо виходить виключно з червоної квасолі. Постараємося довести зворотне,