Сациві з курки по-грузинськи
![Сациві з курки по-грузинськи Сациві з курки по-грузинськи](/uploads/posts/2016-01/saciv-z-kurki-po-gruzinski_521.jpeg)
Простий рецепт сациві з куркою по-грузинськи
Ми вирішили почати з найпростішого варіанта соусу, а потім перейдемо до ускладненим, збагаченим спеціями версіями.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати сациві по-грузинськи з курки, слід підготувати горіхову базу для нашого соусу. Для цього волоські горіхи перетворюють в пасту будь-яким зручним способом, потім додають зелень кінзи, перець, цитрусовий сік з часниковими зубками і подрібнюють всі повторно.
Що ж стосується птиці, то для сациві можна використовувати абсолютно будь-які частини тушки, соус чудово доповнить як біле, і червоне м'ясо. Вибравши м'ясо, підрум'яньте його зі всіх сторін, але до готовності не доводьте. У цій же посуді підрум'яньте і шматочки цибулі. Коли останні стануть золотистими, посипте їх борошном і почніть повільно вливати бульйон, безперервно перемішуючи всі складові. У бульйоні розведіть і горіхову пасту, а коли сациві загусне, покладіть в нього курятину і залиште нудитися на мінімальному спеці близько півгодини.
Грузинське блюдо сациві з курки
Інгредієнти:
Для курки:
Для сациві:
Приготування
Птицю залийте водою, додайте лавр і цибулю, і відваріть птицю близько півгодини, не забуваючи видаляти шум з поверхні. Після попередньої варіння тушку кладуть ще і в духовку при 200 градусах на все ті ж півгодини. Готову птицю можна розібрати на волокна, а можна розділити на 8-10 великих шматків.
Бульйон, що залишився уварите до об'єму 1 літр. Прийміть за пасту сациві, для якої волоські горіхи перемелюють разом з часником, а потім з'єднують з маслом, спеціями і оцтом. Готову пасту розведіть в бульйоні і розмістіть на середньому жарі до закипання. Як тільки соус завирує і загусне, додайте в нього шматочки курятини і зніміть з вогню. Сациві необхідно охолонути перед подачею.
Сациві з курки по-грузинськи - класичний рецепт
Інгредієнти:
![Сациві з курки по-грузинськи Сациві з курки по-грузинськи](/uploads/posts/2016-01/saciv-z-kurki-po-gruzinski_272.jpeg)
Приготування
Збийте горіхові ядра в пасту з половиною склянки бульйону. Додайте пасту пюрированный часник.
Спасеруйте подрібнену цибулю до зарум'янювання. До цибулі додайте шматочки курятини і дайте схопитися золотистою скоринкою і їм. Приправте рум'яне м'ясо сумішшю прянощів і залийте горіховим соусом з рештою бульйоном. Коли сациві закипить і загусне, відберіть ополоник в окрему миску і швидко збийте з жовтками. Вилийте соус з жовтками назад в каструлю, додайте оцет і охолодіть страву перед подачею.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Сациві з курки - простий рецепт](/uploads/posts/2016-01/saciv-z-kurki-prostiy-recept_581.jpeg)
Сациві з курки - простий рецепт
Основу традиційного грузинської страви сациві незмінно складають волоські горіхи, спеції і деякі додаткові компоненти. Пропонуємо прості способи
![Лобіо - класичний рецепт](/uploads/posts/2016-01/lobo-klasichniy-recept_731.jpeg)
Лобіо - класичний рецепт
Класичний рецепт лобіо готують з червоної квасолі (не має принципового значення свіжої або консервованої), і страву прийнято подавати гарячим. Однак
![Сациві з риби по-грузинськи](/uploads/posts/2015-07/saciv-z-ribi-po-gruzinski_701.jpeg)
Сациві з риби по-грузинськи
Як відомо, грузинська кухня славиться своїми гострими і пряними стравами. Сациві - традиційний грузинський соус, який подається з м'ясом або рибою.
![Соус сациві](/uploads/posts/2015-03/sous-saciv_781.jpeg)
Соус сациві
Соус сациві - це традиційне блюдо грузинської кухні, яке готується з волоських горіхів з додаванням різних спецій. Його зазвичай подають до риби і
![Сациві з кольоровою капустою](/uploads/posts/2015-01/saciv-z-kolorovoyu-kapustoyu_731.jpeg)
Сациві з кольоровою капустою
У знаменитому горіховому соусі можна готувати будь-які страви від м'ясних до овочевих. І зараз ми докладно розповімо, як приготувати сациві з
![Сациві з індички по-грузинськи](/uploads/posts/2015-01/saciv-z-ndichki-po-gruzinski_381.jpeg)
Сациві з індички по-грузинськи
Сациві - смачний грузинський соус, який робиться з волоських горіхів з додаванням спецій. У ньому готують різні м'ясні, рибні і овочеві страви. І