Лобіо з стручкової квасолі
![Лобіо з стручкової квасолі Лобіо з стручкової квасолі](/uploads/posts/2016-01/lobo-z-struchkovoyi-kvasol_611.jpeg)
Рецепт лобіо з зеленої стручкової квасолі
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування лобіо беремо сковороду, наливаємо в неї трохи олії, кидаємо стручкову квасолю, ставимо на слабенький вогонь і закриваємо на 5 хвилин кришкою. Після цього перекладаємо її на тарілку і охолодити. Чистимо цибулину, шаткуємо кубиками і пасеруємо до прозорості на тому ж маслі. Потім додаємо болгарський солодкий перець, нарізаний тонкими смужками, і перемішуємо. Помідор промиваємо, подрібнюємо і додаємо до інших овочів. Тушкуємо все до готовності, а потім викладаємо зелену остиглу квасоля і підсолюємо за смаком. Заправляємо блюдо очищеним і видавленим через прес часником, посипаємо зверху крупно подрібненими волоськими горіхами і рубаною свіжої зеленню. Ретельно перемішуємо, прогріваємо лобіо з зеленої стручкової квасолі і відразу ж подаємо до столу, щоб воно не встигло охолонути.
Рецепт лобіо з стручкової квасолі по-грузинськи
Інгредієнти:
Приготування
![Лобіо з стручкової квасолі Лобіо з стручкової квасолі](/uploads/posts/2016-01/lobo-z-struchkovoyi-kvasol_922.jpeg)
Квасоля перебираємо, чистимо і заливаємо бульйоном. Доводимо до кипіння, накриваємо кришкою і тушкуємо на слабкому вогні. Цибулини очистити, шаткуємо кубиками і відправляємо в сковороду. Перемішуємо вміст, підсолюємо за смаком і приправляємо спеціями. Після цього прикриваємо кришкою і тушкуємо 10 хвилин, періодично помішуючи. Через 5 хвилин додаємо топлене масло. Не гаючи часу, промиваємо помідори, рубаємо їх маленькими кубиками і кидаємо до квасолі. Яйця збиваємо окремо в міксері з дрібкою солі. Заливаємо отриманою сумішшю нашу страву і тушкуємо до готовності, помішуючи. Перед подачею на стіл посипаємо лобіо з стручкової квасолі рубаною свіжої зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Лобіо з квасолі по-грузинськи](/uploads/posts/2016-01/lobo-z-kvasol-po-gruzinski_341.jpeg)
Лобіо з квасолі по-грузинськи
У класичному грузинському рецепті лобіо використовують червону квасолю, так як вона більш ефектно виглядає в готовому блюді. Однак, якщо у вас є
![Як приготувати лобіо з квасолі по-грузинськи?](/uploads/posts/2016-01/yak-prigotuvati-lobo-z-kvasol-po-gruzinski_901.jpeg)
Як приготувати лобіо з квасолі по-грузинськи?
Лобіо, напевно, найяскравіше блюдо, яке представляє грузинську кухню. І це неспроста, адже готувати його можна з різних видів квасолі. Далі
![Як приготувати лобіо з червоної квасолі?](/uploads/posts/2016-01/yak-prigotuvati-lobo-z-chervonoyi-kvasol_361.png)
Як приготувати лобіо з червоної квасолі?
Традиційно грузинське лобіо готують саме з червоної квасолі. Однак це не виключає існування рецептів з інших сортів бобових. Не будемо відступати від
![Лобіо з квасолі](/uploads/posts/2016-01/lobo-z-kvasol_851.jpeg)
Лобіо з квасолі
У цій статті запропоновано кілька докладних рецептів чудового грузинського лобіо. Розповімо, як приготувати це неймовірно смачне блюдо кількома
![Рецепт лобіо з білої квасолі](/uploads/posts/2016-01/recept-lobo-z-bloyi-kvasol_181.jpeg)
Рецепт лобіо з білої квасолі
Серед великої кількості різноманітних рецептів грузинського лобіо варто приділити особливу увагу його не зовсім традиційної варіації - з білої
![Як приготувати лобіо з квасолі?](/uploads/posts/2015-01/yak-prigotuvati-lobo-z-kvasol_211.jpeg)
Як приготувати лобіо з квасолі?
Лобіо - популярна страва грузинської кухні, яку можна приготувати із стручкової, білої або червоної квасолі. Давайте розберемо парочку корисних і