Хачапурі по-тбилисски за 5 хвилин
![Хачапурі по-тбилисски за 5 хвилин Хачапурі по-тбилисски за 5 хвилин](/uploads/posts/2016-01/hachapur-po-tbilisski-za-5-hvilin_551.jpeg)
Смачні хачапурі по-тбилисски
Інгредієнти:
Приготування
Пшеничне борошно обов'язково просіваємо відразу в глибоку, зручну миску. Розводимо борошно трохи по сторонах, як би роблячи в ній ямку. Вливаємо в неї мацоні, за рахунок якого тісто придбає приємний кислуватий присмак. Потім вбиваємо свіже яйце, додаємо соду і присаливаем дрібкою солі. Тепер всі ці інгредієнти чистими руками ритмічно перемішуємо і отримуємо таким чином м'яке, але досить липнущее тісто. Поки будемо готувати начинку, тісто на цей час нехай залишиться в мисці.
Для подрібнення сиру сулугуні використовуємо крупну тертку, через яку натираємо його в тарілку. Додаємо до сиру відокремлене від шкаралупи яйце, додаємо ложку борошна, наливаємо воду і гарненько перемішуємо всю начинку. Вона у нас вийшла однорідною, вязковатой і з неї ми ліпимо великі кульки.
На стіл наливаємо трохи олії, викладаємо на це місце тісто і домішують його. Потім нарываем його руками на кульки, приблизно рівні кульок з сиру. Беремо один шматочок тіста і притискаємо долонею до поверхні столу, розминаємо кінчиками пальців в коржик і викладаємо в нього кулю сирної начинки. Краї тесту піднімаємо вгору і защипуємо їх, з'єднавши в пучок. Знову притискуємо долонею, перевернувши хачапурі з'єднанням вниз і знову формуємо коржик. На абсолютно сухий і розпеченій сковороді обсмажуємо хачапурі по-тбилисски за 4-5 хвилин на обох сторонах. Знявши зі сковороди рясно корж намазуємо маслом.
Рецепт хачапурі по-тбилисски на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Начинку, ми зробимо з двох видів сиру, які пропускаємо через тертку з великими отворами, додаємо до них нарізану зелень кропу і змішуємо всі разом з одним сирим яйцем.
Виливаємо В миску жирний кефір, додаємо в нього рослинне масло, кухонну сіль, харчову соду, вбиваємо куряче яйце і звичайною виделкою все розмішуємо до однорідності. Поступово підсипаємо сюди 500 грам пшеничного борошна і відразу ж розмішуємо, замішуючи тісто. Потім викладаємо отримане тісто на присипану борошном робочу поверхню столу і вмішуємо в нього решту борошна, але
![Хачапурі по-тбилисски за 5 хвилин Хачапурі по-тбилисски за 5 хвилин](/uploads/posts/2016-01/hachapur-po-tbilisski-za-5-hvilin_542.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Хачапурі по-мегрельські](/uploads/posts/2016-01/hachapur-po-megrelsk_741.jpeg)
Хачапурі по-мегрельські
Приготувати смачну грузинську випічку зовсім не складно, тому пропонуємо створити справжні сиром хачапурі на своїй кухні. Розповімо традиційний
![Тісто для хачапурі](/uploads/posts/2016-01/tsto-dlya-hachapur_531.jpeg)
Тісто для хачапурі
Варіантів хачапурі існує безліч і кожен неодмінно треба спробувати! Традиційним наповненням цієї несолодкої випічки є ропні сир, однак в якості
![Хачапурі - рецепт приготування](/uploads/posts/2016-01/hachapur-recept-prigotuvannya_821.jpeg)
Хачапурі - рецепт приготування
Існує кілька різновидів хачапурі і кожен скоєно не схожий на інший. Далі запропонуємо три варіанти цього, безсумнівно смачного страви і розповімо, як
![Хачапурі на сковороді](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/hachapuri_na_skovorode_0.jpg)
Хачапурі на сковороді
Всі ми знаємо,що хачапурі - це коржик з сиром. І тим не менш, рецептів приготування хачапурі величезна безліч. Сьогодні ми вам розповімо, як
![Хачапурі з бринзою - рецепт](/uploads/posts/2015-01/hachapur-z-brinzoyu-recept_461.jpeg)
Хачапурі з бринзою - рецепт
Хачапурі - це смачні грузинські коржі, які готують з сиром. Єдиного рецепту цієї страви не існує, тому варіації можуть бути самими різними, все
![Хачапурі з гарбузом](/uploads/posts/2015-01/hachapur-z-garbuzom_861.jpeg)
Хачапурі з гарбузом
Хачапурі - це традиційне кавказьке блюдо, яке готується з сиром. Але сьогодні ми пропонуємо вам інший варіант цієї смакоти - давайте зробимо його з