Чашушулі з яловичини
![Чашушулі з яловичини Чашушулі з яловичини](/uploads/posts/2015-07/chashushul-z-yalovichini_301.jpeg)
Рецепт чашушулі з яловичини
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати чашушулі з яловичини, м'ясо слід очистити від плівок, жиру і жив, а потім нарізати кубиками і замаринувати в аджике з цибулею, сіллю і перцем. Кількість аджики і ступінь її гостроти безпосередньо визначаються вашими побажаннями до ступеня гостроти всього страви.
Через півгодини можна буде приступати до обжарке. У сотейнику розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому подрібнений часник буквально півхвилини, після чого закладаємо все м'ясо і приступаємо до готування. Постійно помішуючи тушкуємо яловичину до повного випаровування вологи. За допомогою блендера пюрируем свіжі томати. Болгарський перець нарізаємо кубиками і кладемо всі овочі в жаровню з м'ясом. Накриваємо жаровню кришкою і залишаємо чашушулі тушкуватися близько 30 хвилин. Після закінчення часу, посипаємо блюдо подрібненою зеленню і подаємо до столу.
Гостре грузинське чашушулі з яловичини
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину очищаємо від жив і жиру, нарізаємо кубиками і обсмажуємо в казані на розігрітому рослинному маслі до золотистого кольору. Додаємо
![Чашушулі з яловичини Чашушулі з яловичини](/uploads/posts/2015-07/chashushul-z-yalovichini_362.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Чашушулі з свинини](/uploads/posts/2015-07/chashushul-z-svinini_251.jpeg)
Чашушулі з свинини
Чашушулі - одне з традиційних грузинських м'ясних страв. Ми вам відкриємо секрет приготування чашушулі з свинини. М'ясо виходить дуже ароматним і
![Пхали з квасолі](/uploads/posts/2015-07/phali-z-kvasol_921.jpeg)
Пхали з квасолі
Пхалі - традиційне кавказьке блюдо, яке є обов'язковим на кожному святковому столі. Пхали може бути приготоване з різних овочів або бобових, з
![Чашушулі - рецепт](/uploads/posts/2015-07/chashushul-recept_541.jpeg)
Чашушулі - рецепт
При згадці про грузинської кухні ми відразу уявляємо собі добре приправлену різними спеціями, а головне - гострим перцем їжу. І це дійсно так!
![Тушкована яловичина в сметані](/uploads/posts/2015-03/tushkovana-yalovichina-v-smetan_781.jpeg)
Тушкована яловичина в сметані
Тушкована яловичина в ніжній сметанною підливі розкриє смак будь-якого гарніру. Це гаряча страва ідеально підходить для холодної пори року, так як
![Сациві з індички по-грузинськи](/uploads/posts/2015-01/saciv-z-ndichki-po-gruzinski_381.jpeg)
Сациві з індички по-грузинськи
Сациві - смачний грузинський соус, який робиться з волоських горіхів з додаванням спецій. У ньому готують різні м'ясні, рибні і овочеві страви. І
![Чашушулі з баранини](/uploads/posts/2015-01/chashushul-z-baranini_711.jpeg)
Чашушулі з баранини
Чашушулі - традиційне блюдо грузинської кухні, яку зазвичай готують із свинини або яловичини. Але, а ми трохи відійдемо від традицій, і зробимо це