Рулети з баклажанів з волоським горіхом
![Рулети з баклажанів з волоським горіхом Рулети з баклажанів з волоським горіхом](/uploads/posts/2015-07/ruleti-z-baklazhanv-z-voloskim-gorhom_631.jpeg)
Рулетики з баклажанів з волоськими горіхами
Інгредієнти:
Приготування
За допомогою блендера збиваємо в пасту волоські горіхи, оцет і спеції з водою. Якщо блендера під рукою немає, то з тією ж метою можна використовувати м'ясорубку або ступу. Отриману пасту спробуйте і здобріть додатковою порцією спецій, якщо в цьому є необхідність. Залиште горіхову суміш охолонути, а самі візьміться за баклажани. Плоди нарізаємо вздовж, довгими пластинами, солимо і залишаємо на 30 хвилин. Шматочки споліскуємо і промачиваем серветкою.
Смажимо баклажани на грилі чи звичайної сковороді з використанням оливкової олії. Коли обидві сторони придбають характерний золотистий відтінок, змащуємо шматочки пастою з волоського горіха і звертаємо в рулет. Рулети з баклажанів з волоським горіхом можна сервірувати відразу або ж попередньо охолодити.
Рецепт фаршированих рулетиків з баклажанів з волоськими горіхами
Інгредієнти:
Приготування
Нарізавши баклажани довгими пластинами, щедро додаємо сіль їх і залишаємо на 15 хвилин, після чого обполіскуємо. Обсмажуємо пластини на розігрітому маслі. Слідом за баклажанами пасеруємо цибулю. Остуджуємо цибулеву засмажку і збиваємо її разом з часником, шафраном, горіхами і жменею свіжої зелені з гранатовим соком. Ложку пряної горіхової пасти кладемо на один з країв баклажанної стрічки, згортаємо її в рулет. Баклажани з горіхами по-грузинськи прийнято подавати після попереднього охолодження.
Баклажани з сиром і волоськими горіхами
Інгредієнти:
![Рулети з баклажанів з волоським горіхом Рулети з баклажанів з волоським горіхом](/uploads/posts/2015-07/ruleti-z-baklazhanv-z-voloskim-gorhom_612.jpeg)
Приготування
Розігрів духовку до 200 градусів, наріжте баклажани тонкими стрічками, змастіть маслом і поставте запікатися на 10 хвилин. З допомогою блендера перетворити на пасту горіхи з часником і петрушкою, а потім змішайте отриману пасту з крем-сиром. Змастіть сиром остиглі баклажанові скибочки, покладіть шматочки томатів поверх і поверніть все в рулет.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Баклажани, запечені з сиром і помідорами](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/baklazhany_zapechennye_s_syrom_i_pomidorami.jpg)
Баклажани, запечені з сиром і помідорами
Баклажани, запечені з сиром і помідорами, прекрасний рецепт для тих, хто любить овочеві страви. Готується зовсім не складно, а в результаті виходить
![Смажені баклажани з помідорами](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/height_250/natalymar/zharenye_baklazhany_s_pomidorami.jpg)
Смажені баклажани з помідорами
Насичений смак обсмажених баклажанів відмінно доповнюють томати. З цих продуктів можна зробити апетитну запіканку, закусочні рулетики, рагу або
![Баклажани з бринзою](/uploads/posts/2015-03/baklazhani-z-brinzoyu_521.jpeg)
Баклажани з бринзою
Бринза - це дуже смачна різновид сиру. Її використовують у створенні самих різних блюд. І сьогодні ми хочемо вам запропонувати кілька вишуканих
![Баклажани з горіхами](/uploads/posts/2015-03/baklazhani-z-gorhami_891.jpeg)
Баклажани з горіхами
Горіхи завжди надають будь-якої страви новий смак і текстуру. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити баклажани з горіхами - оригінальне і незвичайне
![Рулети з баклажанів з часником](/uploads/posts/2015-03/ruleti-z-baklazhanv-z-chasnikom_931.jpeg)
Рулети з баклажанів з часником
У літній період, коли багато свіжих і корисних овочів можна приготувати безліч дивовижних страв. І сьогодні ми розповімо, як зробити смачну закуску