Як замаринувати м'ясо для запікання в духовці?
![Як замаринувати м'ясо для запікання в духовці? Як замаринувати м'ясо для запікання в духовці?](/uploads/posts/2016-01/yak-zamarinuvati-myaso-dlya-zapkannya-v-duhovc_441.jpeg)
Маринад для м'яса свинини в духовці: свинина
Свинина, як і курятина, добре поєднується з широким спектром різноманітних добавок. Якщо ви хочете отримати багате ароматом і смаком м'ясо в лакової скоринці з цукровій глазурі , то дотримуйтесь технології приготування представленої нижче.
Інгредієнти:
Приготування
Змішайте першу п'ятірку інгредієнтів разом до розчинення цукрових кристалів. Зубок часнику пюрируйте з пучкою солі. Отриману пасту додайте в суміш для маринування. Занурте вибраний шматок м'яса в маринад разом із зірочкою анісу. Після ночі, приступайте до приготування свинини в духовій шафі.
Маринад для м'яса в духовці: яловичина
Яловичина смачна сама по собі, коли правильно приготовлена, а тому, зі смаками в маринаді краще не переборщувати, а залишати м'ясо «блищати» з мінімумом сторонніх смаків.
Інгредієнти:
Приготування
Насипте в ступу близько трьох чайних ложок крупної солі і розітріть їх з часниковими зубками в пасту. Додайте свіжозмеленого перцю і розведіть отриману суміш бальзамічним оцтом з маслом. Покладіть м'ясо в готову суміш і залиште на строк від години до половини доби. Готуйте м'ясо під маринадом в духовці виходячи з розмірів шматка.
Як замаринувати м'ясо перед запіканням в духовці з ківі?
Маринад для м'яса перед запіканням в духовці з ківі робить м'язові волокна помітно м'якше. Для тих, хто хоче отримати соковитий шматок яловичини ми рекомендуємо використовувати такий рецепт.
Інгредієнти:
![Як замаринувати м'ясо для запікання в духовці? Як замаринувати м'ясо для запікання в духовці?](/uploads/posts/2016-01/yak-zamarinuvati-myaso-dlya-zapkannya-v-duhovc_602.jpeg)
Приготування
Пюрируйте м'якоть ківі разом з часниковими зубками. Змішати отримане пюре з зеленню петрушки і подрібненим гострим перцем. Додайте в маринад кумін і оливкове масло, влийте мед. Не забудьте і про сіль. Залиште м'ясо в маринаді на півтора-дві години, але не довше, інакше шматок розпадеться під час запікання.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Яловичина, запечена у фользі](/uploads/posts/2015-12/yalovichina-zapechena-u-folz_821.jpeg)
Яловичина, запечена у фользі
Незважаючи на те, що яловичина - м'ясо досить специфічне і приготування страви на її основі вимагає трохи навичок і знань, при цьому з запіканням її
![Як замаринувати свинину?](/uploads/posts/2015-12/yak-zamarinuvati-svininu_661.jpeg)
Як замаринувати свинину?
Свинина - невибагливий вид м'яса і приготувати різноманітні страви з нього досить просто. А незвично доповнити блюдо можна використовуючи рецепти
![Маринад для яловичини для м'якості](/uploads/posts/2015-12/marinad-dlya-yalovichini-dlya-myakost_471.jpeg)
Маринад для яловичини для м'якості
Не секрет, що яловичина відрізняється досить жорсткої текстурою, з якою недосвідчений кулінар часто не може впоратися. Однак існують деякі секрети,
![Маринад для м'яса](/uploads/posts/2015-12/marinad-dlya-myasa_931.jpeg)
Маринад для м'яса
Досвідчені кулінари знають, що правильно підібраний маринад відіграє вирішальну роль в підсумковому смак будь-якої страви. Тому, озброївшись
![Як замаринувати м'ясо?](/uploads/posts/2015-12/yak-zamarinuvati-myaso_491.jpeg)
Як замаринувати м'ясо?
Секрет успішного результату в приготуванні чудового м'ясного блюда - це правильно підібраний і приготований самостійно маринад. Пропонуємо кілька
![Як замаринувати курку для запікання в духовці?](/uploads/posts/2015-12/yak-zamarinuvati-kurku-dlya-zapkannya-v-duhovc_121.jpeg)
Як замаринувати курку для запікання в духовці?
Щоб вразити гостей ефектним і, головне, смачною стравою з курки потрібно завчасно подбати про маринаді, який допоможе перетворити навіть самий