Як приготувати антрекот?
Антрекот - шматочки м'яса, зрізані між реберцями і хребтом. Страви з нього готують і подають в різних ресторанах. Ми вам зараз розповімо, як смачно приготувати антрекот з свинини і яловичини самостійно.
Інгредієнти:
антрекот з свинини– 450 г;
оливкова олія – 30 мл;
часник – 3 зубчики;
імбир – 05 ч. ложки;
розмарин – 05 ч. ложки;
цибуля – 1 шт.;
лимон – 1 шт.;
сіль;
перець.
Приготування
Свіжовичавлений лимонний сік змішуємо з оливковою олією, подрібненим часником, імбиром, розмарином, сіллю і перцем. Очищений ріжемо цибульку півкільцями. Вимитий антрекот укладаємо в миску. Зверху поллємо приготованим соусом і далі кладемо подрібнену цибулю. Закриваємо зверху кришкою. Залишаємо на ніч в холодильнику. Але якщо часу немає, то і 6 годин буде достатньо. Викладаємо м'ясо на фольгу, поливаємо маринадом і зверху викладаємо кільця цибулі. Щільно загортаємо і кладемо на деко, наливши в неї трохи води. При температурі близько 220 градусів антрекот буде запікатися приблизно годину. Потім знижуємо температуру до позначки 160 г градусів і готуємо ще 40 хвилин. Отже, тепер ви знаєте, як приготувати антрекот з свинини в духовці. Як бачите, все абсолютно просто.
Інгредієнти:
антрекот з свинини – 400 г;
сіль;
перець;
спеції ;
масло рослинне – 30 мл;
соєвий соус без добавок – 30 мл
Приготування
Шматочки антрекота акуратно відбиваємо, посипаємо сіллю, перцем та іншими спеціями. Змішуємо соєвий соус з рослинним маслом і поливаємо даної сумішшю антрекоти. Обсмажуємо їх на розпеченій сковороді до рум'яності близько 5 хвилин, потім зменшуємо вогонь і доводимо м'ясо до готовності на середньому вогні. Для цього потрібно приблизно чверть години.
Інгредієнти:
антрекот з яловичини – 500 г;
цибуля – 120 г;
сир – 150 г;
масло рослинне – 20 мл;
сметана, кетчуп, майонез, сік лимона, спеції і сіль.
Приготування
Очищений цибулю шаткуємо півкільцями. Сир тремо на тертці. Спочатку розповімо, як посмажити антрекот з яловичини на сковороді. М'ясо нарізаємо шматками товщиною близько 1 см. Відбиваємо їх, поливаємо соком лимона і на 30 хвилин ставимо в холодне місце. Тим часом готуємо соус. Для цього в однаковій кількості змішуємо сметану з кетчупом і майонезом. Додаємо спеції і добре розмішуємо. Смажимо м'ясо на сковороді з розпеченим маслом до рум'яності. Далі його потрібно довести до готовності. Можна зробити це тут же на сковороді. Для цього присаливаем його, змащуємо соусом. На кожен шматочок викладаємо цибулю, нарізану півкільцями, і притрушиваем сиром. Вогонь зменшуємо і тушкуємо м'ясо близько півгодини.
Також варто згадати і те, як приготувати антрекот з яловичини в духовці. Технологія фактично та ж. Прогріваємо Духовку до 200 градусів і відправляємо в неї обмазана соусом і притрушений сиром м'ясо на 40 хвилин. А щоб м'ясо вийшло соковитим, в процесі приготування періодично потрібно підливати на деко воду.
Тепер ви знаєте, як просто і смачно в домашніх умовах приготувати антрекот з яловичини і свинини.
Як приготувати антрекот з свинини?
Інгредієнти:
Приготування
Свіжовичавлений лимонний сік змішуємо з оливковою олією, подрібненим часником, імбиром, розмарином, сіллю і перцем. Очищений ріжемо цибульку півкільцями. Вимитий антрекот укладаємо в миску. Зверху поллємо приготованим соусом і далі кладемо подрібнену цибулю. Закриваємо зверху кришкою. Залишаємо на ніч в холодильнику. Але якщо часу немає, то і 6 годин буде достатньо. Викладаємо м'ясо на фольгу, поливаємо маринадом і зверху викладаємо кільця цибулі. Щільно загортаємо і кладемо на деко, наливши в неї трохи води. При температурі близько 220 градусів антрекот буде запікатися приблизно годину. Потім знижуємо температуру до позначки 160 г градусів і готуємо ще 40 хвилин. Отже, тепер ви знаєте, як приготувати антрекот з свинини в духовці. Як бачите, все абсолютно просто.
Як посмажити антрекот з свинини на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Шматочки антрекота акуратно відбиваємо, посипаємо сіллю, перцем та іншими спеціями. Змішуємо соєвий соус з рослинним маслом і поливаємо даної сумішшю антрекоти. Обсмажуємо їх на розпеченій сковороді до рум'яності близько 5 хвилин, потім зменшуємо вогонь і доводимо м'ясо до готовності на середньому вогні. Для цього потрібно приблизно чверть години.
Як приготувати антрекот з яловичини?
Інгредієнти:
Приготування
Очищений цибулю шаткуємо півкільцями. Сир тремо на тертці. Спочатку розповімо, як посмажити антрекот з яловичини на сковороді. М'ясо нарізаємо шматками товщиною близько 1 см. Відбиваємо їх, поливаємо соком лимона і на 30 хвилин ставимо в холодне місце. Тим часом готуємо соус. Для цього в однаковій кількості змішуємо сметану з кетчупом і майонезом. Додаємо спеції і добре розмішуємо. Смажимо м'ясо на сковороді з розпеченим маслом до рум'яності. Далі його потрібно довести до готовності. Можна зробити це тут же на сковороді. Для цього присаливаем його, змащуємо соусом. На кожен шматочок викладаємо цибулю, нарізану півкільцями, і притрушиваем сиром. Вогонь зменшуємо і тушкуємо м'ясо близько півгодини.
Також варто згадати і те, як приготувати антрекот з яловичини в духовці. Технологія фактично та ж. Прогріваємо Духовку до 200 градусів і відправляємо в неї обмазана соусом і притрушений сиром м'ясо на 40 хвилин. А щоб м'ясо вийшло соковитим, в процесі приготування періодично потрібно підливати на деко воду.
Тепер ви знаєте, як просто і смачно в домашніх умовах приготувати антрекот з яловичини і свинини.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як готувати на сковороді-гриль?
Піджарка м'яса або овочів з допомогою сковороди-гриль - це чудова заміна страв на мангалі, особливо якщо немає можливості вибратися на пікнік. Кілька
Антрекот з яловичини на сковороді – рецепт
У цій статті описані цікаві рецепти, які успішно різноманітять ваше повсякденне меню чудовим блюдом з яловичини, яке готувати не складно і не довго.
Як приготувати відбивні зі свинини?
Всі чоловіки дуже люблять м'ясні страви, особливо відбивні зі свинини. Адже вони такі смачні - з хрусткою скоринкою зовні, соковиті і м'які
Антрекот з яловичини
Антрекот з яловичини - класичне французьке блюдо. Незважаючи на те, що його подають у найкращих ресторанах Парижа, приготувати антрекот зовсім не
Антрекот - рецепт
Любите м'ясо? Значить приготувати антрекоти вам буде тільки в радість. Та й чоловікові ваш витвір кулінарного мистецтва точно припаде до смаку. За
Антрекот з свинини в духовці
Любите смачне і соковите мяско? Тоді вам точно згодиться рецепт антрекотов з свинини, приготованих в духовці. По-перше, таке блюдо корисно, по-друге,