Як приготувати антрекот?
![Як приготувати антрекот? Як приготувати антрекот?](/uploads/posts/2015-12/yak-prigotuvati-antrekot_541.jpeg)
Як приготувати антрекот з свинини?
Інгредієнти:
Приготування
Свіжовичавлений лимонний сік змішуємо з оливковою олією, подрібненим часником, імбиром, розмарином, сіллю і перцем. Очищений ріжемо цибульку півкільцями. Вимитий антрекот укладаємо в миску. Зверху поллємо приготованим соусом і далі кладемо подрібнену цибулю. Закриваємо зверху кришкою. Залишаємо на ніч в холодильнику. Але якщо часу немає, то і 6 годин буде достатньо. Викладаємо м'ясо на фольгу, поливаємо маринадом і зверху викладаємо кільця цибулі. Щільно загортаємо і кладемо на деко, наливши в неї трохи води. При температурі близько 220 градусів антрекот буде запікатися приблизно годину. Потім знижуємо температуру до позначки 160 г градусів і готуємо ще 40 хвилин. Отже, тепер ви знаєте, як приготувати антрекот з свинини в духовці. Як бачите, все абсолютно просто.
Як посмажити антрекот з свинини на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Шматочки антрекота акуратно відбиваємо, посипаємо сіллю, перцем та іншими спеціями. Змішуємо соєвий соус з рослинним маслом і поливаємо даної сумішшю антрекоти. Обсмажуємо їх на розпеченій сковороді до рум'яності близько 5 хвилин, потім зменшуємо вогонь і доводимо м'ясо до готовності на середньому вогні. Для цього потрібно приблизно чверть години.
Як приготувати антрекот з яловичини?
Інгредієнти:
Приготування
Очищений цибулю шаткуємо півкільцями. Сир тремо на тертці. Спочатку розповімо, як посмажити антрекот з яловичини на сковороді. М'ясо нарізаємо шматками товщиною близько 1 см. Відбиваємо їх, поливаємо соком лимона і на 30 хвилин ставимо в холодне місце. Тим часом готуємо соус. Для цього в однаковій кількості змішуємо сметану з кетчупом і майонезом. Додаємо спеції і добре розмішуємо. Смажимо м'ясо на сковороді з розпеченим маслом до рум'яності. Далі його потрібно довести до готовності.
![Як приготувати антрекот? Як приготувати антрекот?](/uploads/posts/2015-12/yak-prigotuvati-antrekot_882.jpeg)
Також варто згадати і те, як приготувати антрекот з яловичини в духовці. Технологія фактично та ж. Прогріваємо Духовку до 200 градусів і відправляємо в неї обмазана соусом і притрушений сиром м'ясо на 40 хвилин. А щоб м'ясо вийшло соковитим, в процесі приготування періодично потрібно підливати на деко воду.
Тепер ви знаєте, як просто і смачно в домашніх умовах приготувати антрекот з яловичини і свинини.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Як готувати на сковороді-гриль?](/uploads/posts/2015-12/yak-gotuvati-na-skovorod-gril_571.jpeg)
Як готувати на сковороді-гриль?
Піджарка м'яса або овочів з допомогою сковороди-гриль - це чудова заміна страв на мангалі, особливо якщо немає можливості вибратися на пікнік. Кілька
![Антрекот з яловичини на сковороді – рецепт](/uploads/posts/2015-12/antrekot-z-yalovichini-na-skovorod-recept_661.jpeg)
Антрекот з яловичини на сковороді – рецепт
У цій статті описані цікаві рецепти, які успішно різноманітять ваше повсякденне меню чудовим блюдом з яловичини, яке готувати не складно і не довго.
![Як приготувати відбивні зі свинини?](/uploads/posts/2015-03/yak-prigotuvati-vdbivn-z-svinini_741.jpeg)
Як приготувати відбивні зі свинини?
Всі чоловіки дуже люблять м'ясні страви, особливо відбивні зі свинини. Адже вони такі смачні - з хрусткою скоринкою зовні, соковиті і м'які
![Антрекот з яловичини](/uploads/posts/2015-03/antrekot-z-yalovichini_391.jpeg)
Антрекот з яловичини
Антрекот з яловичини - класичне французьке блюдо. Незважаючи на те, що його подають у найкращих ресторанах Парижа, приготувати антрекот зовсім не
![Антрекот - рецепт](/uploads/posts/2015-03/antrekot-recept_111.jpeg)
Антрекот - рецепт
Любите м'ясо? Значить приготувати антрекоти вам буде тільки в радість. Та й чоловікові ваш витвір кулінарного мистецтва точно припаде до смаку. За
![Антрекот з свинини в духовці](/uploads/posts/2015-03/antrekot-z-svinini-v-duhovc_351.jpeg)
Антрекот з свинини в духовці
Любите смачне і соковите мяско? Тоді вам точно згодиться рецепт антрекотов з свинини, приготованих в духовці. По-перше, таке блюдо корисно, по-друге,