Рецепти страв з авокадо – швидко і смачно
У даному матеріалі ми розповімо, що можна смачно і швидко приготувати з авокадо і запропонуємо кілька доступних рецептів страв з цього тропічного плоду.
Інгредієнти:
круглозернистий рис – 520 г;
листи норі – 5 шт.;
сьомга або форель (слабосолене філе) – 220 г;
авокадо середнього розміру – 1 шт.;
огірок свіжий (за бажанням) – за смаком;
оцет рисовий – 50 мл;
цукровий пісок – 25 г;
вершковий сир – 160 г;
васабі – за смаком;
імбир маринований і соус соєвий для подачі – за смаком.
Приготування
Спочатку промиваємо рисову крупу і відварюємо до готовності, змішавши з водою в пропорції 1:2. Наприкінці варіння вливаємо в ємність з рисом змішаний з цукром рисовий оцет і перемішуємо.
Поки рис відварений остигає, беремося за підготовку начинки для ролів. Сьомгу нарізаємо тонкими довгастими смужками, а авокадо очищаємо і шаткуємо м'якоть поздовжніми брусками. За бажанням роли можна приготувати і з огірком. У цьому випадку нарізаємо овоч тим же методом, що і авокадо.
Оформляючи роли, укладаємо на бамбуковий килимок норі і розподіляємо зверху тонким шаром рис. По центру трохи промазуємо поздовжньою смугою васабі, викладаємо на неї сьомгу, авокадо і огірок і додаємо трохи вершкового сиру. Звертаємо виріб за допомогою килимка в рол і розрізаємо його на брусочки. Подаємо страву з маринованим імбиром і соєвим соусом.
Інгредієнти:
паста – 270 г;
авокадо середнього розміру – 1 шт.;
зубки часникові – 1-2 шт.;
базилік зелений сорту – кілька гілочок;
сік лимонний – за смаком;
олія оливкова – 35 мл;
велика сіль і перець чорний свежеперемолотый – на смак.
Приготування
Приготувати пасту з авокадо просто і швидко. Достатньо лише відварити до готовності макаронні вироби і за цей час приготувати соус. Для цього м'якоть авокадо, очищений часник і базиликовые гілочки пробиваємо в ємності блендера до стану пюре і додаємо за смаком сік лимона. Викладаємо отриману масу до готової пасті, приправляємо страву за смаком свежеперемолотым перчиком і тут же подаємо.
Інгредієнти:
грудка куряча (філе) – 220 г;
авокадо середнього розміру – 1 шт.;
помідори черрі – 220 г;
олія соняшникова або оливкова без аромату – 25 мл;
приправа для птиці (мікс) – щіпка;
сіль крупна і перець свежеперемолотый чорний – по щіпці;
майонез легкий – за смаком;
зелень.
Приготування
Для приготування салату замариновану ненадовго в спеціях з сіллю курячу грудку обсмажуємо до готовності і нарізаємо соломкою. Тим же манером шаткуємо м'якоть авокадо, а черрі ріжемо навпіл. Змішуємо компоненти в салатнику, заправляємо майонезом, підсолюємо трохи і перчимо, перемішуємо і тут же подаємо до столу, прикрасивши зеленню.
Роли з авокадо
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку промиваємо рисову крупу і відварюємо до готовності, змішавши з водою в пропорції 1:2. Наприкінці варіння вливаємо в ємність з рисом змішаний з цукром рисовий оцет і перемішуємо.
Поки рис відварений остигає, беремося за підготовку начинки для ролів. Сьомгу нарізаємо тонкими довгастими смужками, а авокадо очищаємо і шаткуємо м'якоть поздовжніми брусками. За бажанням роли можна приготувати і з огірком. У цьому випадку нарізаємо овоч тим же методом, що і авокадо.
Оформляючи роли, укладаємо на бамбуковий килимок норі і розподіляємо зверху тонким шаром рис. По центру трохи промазуємо поздовжньою смугою васабі, викладаємо на неї сьомгу, авокадо і огірок і додаємо трохи вершкового сиру. Звертаємо виріб за допомогою килимка в рол і розрізаємо його на брусочки. Подаємо страву з маринованим імбиром і соєвим соусом.
Паста з авокадо – рецепт швидкого і смачного страви
Інгредієнти:
Приготування
Приготувати пасту з авокадо просто і швидко. Достатньо лише відварити до готовності макаронні вироби і за цей час приготувати соус. Для цього м'якоть авокадо, очищений часник і базиликовые гілочки пробиваємо в ємності блендера до стану пюре і додаємо за смаком сік лимона. Викладаємо отриману масу до готової пасті, приправляємо страву за смаком свежеперемолотым перчиком і тут же подаємо.
Рецепт смачного салату з авокадо
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування салату замариновану ненадовго в спеціях з сіллю курячу грудку обсмажуємо до готовності і нарізаємо соломкою. Тим же манером шаткуємо м'якоть авокадо, а черрі ріжемо навпіл. Змішуємо компоненти в салатнику, заправляємо майонезом, підсолюємо трохи і перчимо, перемішуємо і тут же подаємо до столу, прикрасивши зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Страви з авокадо
Перше, що хочеться приготувати при думці про авокадо - звичайно, салати. Ці плоди поєднуються з багатьма продуктами, тому страву можна зробити легким
Роли з сьомгою
Роли вже давно набули шалену популярність. Так що тепер усі господині вчаться готувати їх будинку. Як це зробити і які інгредієнти знадобляться? Про
Роли з вугром
Роли з вугром є одним з найпопулярніших страв ресторанів японської кухні, яке, при цьому, надзвичайно рідко готують вдома. Якщо вам пощастило
Роли з авокадо
Роли з авокадо - надзвичайно корисна страва, що прийдеться до смаку і вегетаріанцеві, і мясоеду. Докладні рецепти японської страви шукайте в цій
Роли з лососем
Роли - це популярне японське блюдо з яким знайомі багато хто з нас. Їх готують з найрізноманітнішими начинками: з огірком, ікрою, сьомгою і т. д. І