Філе стегна індички – рецепти
Ознайомившись з нижчевикладеними варіантами оригінальних страв, ви точно будете знати, що приготувати з філе стегна індички. Залишилося лише реалізувати на практиці описані рецепти і насолодитися чудовим смаком отриманих страв.
Інгредієнти:
філе стегна індички – 1-12 кг;
соус соєвий – 45 мл;
олія рослинна без аромату – 25 мл;
оцет бальзамічний – 20 мл;
мед рідкий – 25 г;
часникові зубки – 4-5 шт.;
мелена солодка паприка – 5 г;
базилік сушений – щіпка;
йодована сіль і перець мелений (суміш декількох видів) – за смаком.
Приготування
Щоб філе стегна індички вийшло соковитим, м'яким і ніжним, м'ясо потрібно попередньо замаринувати мінімум на три години.
Візьмемо соєвий соус, бальзамічний оцет, олія рослинна, рідкий мед і змішаємо інгредієнти в мисці, додавши при цьому подрібнені часникові зубці, мелену паприку, суміш перців, пучок базиліка і трохи солі.
Філе стегна птиці без кістки споліскуємо, обсушуємо, натираємо приготовленим маринадом.
Поміщаємо птицю в миску, заливаємо залишками маринаду і залишаємо для просочення.
Промаринованное м'ясо пов'язуємо щільно ниткою або шпагатом і покласти в ємність для запікання.
Прикриваємо страва листом фольги і відправляємо для подальшого приготування в прогріту до 180 градусів духовку години на півтори.
Тепер знімаємо фольгу і даємо птиці підрум'янитися при максимальній температурі протягом десяти хвилин.
При бажанні промаринованное філе індички в даному випадку можна нафарширувати овочами, обсмаженими грибами, з сиром або будь-якою іншою начинкою, після чого згорнути м'ясо рулетом, зв'язати ниткою і готувати також як і філе в чистому вигляді.
Інгредієнти:
філе стегна індички – 07 кг;
цибуля ріпчаста – 320 г;
морква – 90 г;
олія рослинна без аромату – 25 мл;
соус соєвий – 80 мл;
кріп, петрушка, базилік (свіжа зелень) – за смаком;
йодована сіль і перець мелений (суміш декількох видів) – за смаком.
Приготування
Приготувати соковите і дуже смачне філе стегна індички в мультиварці надзвичайно просто без зайвих клопотів.
Для цього споліскуємо, обсушуємо і нарізаємо невеликими скибочками м'ясо птиці і укладаємо тимчасово в миску.
Цибулини чистимо, шаткуємо півкільцями і додаємо до індички. Туди ж складаємо і очищену і перетерту моркву.
Заливаємо компоненти соєвим соусом, додаємо спеції і прянощі на свій вибір і смак і перемішуємо.
Через годину викладаємо індичку з овочами і маринадом в промаслений мультикастрюлю. Налаштовуємо прилад на режим «Гасіння» і готуємо страву протягом п'ятдесяти хвилин.
У середині циклу вміст мультиварки потрібно перемішати, а по його завершенні додати нарубану зелень кропу, петрушки і базиліка.
Інгредієнти:
філе стегна індички – 07 кг;
цибуля ріпчаста – 240 г;
сметана – 140 г;
карі і хмелі-сунелі – по 2 щіпки;
олія рослинна без аромату – 45 мл;
кріп, петрушка, базилік (свіжа зелень) і часник – за смаком;
йодована сіль і перець мелений (суміш декількох видів) – за смаком.
Приготування
Для приготування на сковороді підготовлене і нарізане шматочками філе стегна індички викладаємо в прогріте масло і підрум'янюємо трохи з усіх боків.
Додаємо тепер нарізану півкільцями цибулю і смажимо ще кілька хвилин.
Викладаємо сметану, вливаємо приблизно 200 мл окропу, додаємо за смаком сіль, перчик, каррі і хмелі-сунелі.
Прикриваємо після закипання вмісту сковороду кришкою і припускаємо компоненти на помірному вогні до м'якості скибочок птиці.
В кінці приготування додаємо в сковороду нарізану зелень і часник і перемішуємо.
Філе стегна індички в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Тушковане філе стегна індички в мультиварці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Філе стегна індички – рецепт на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Як смачно приготувати філе стегна індички - рецепти
Ніжне індиче м'ясо користується небувалою популярністю в кулінарії різних країн, і різноманітність рецептів по приготуванню – гідне тому
Курка, маринована в соєвому соусі
Курятина улюблена багатьма кулінарами з-за своєї універсальності, це дозволяє готувати з неї дивовижні частування. Сьогодні поговоримо, як правильно
Стегно індички в духовці
Не секрет, що м'ясо індички корисне, а різноманітні страви на його основі виходять неймовірно смачними. І далі ми запропонуємо два надзвичайно
Філе індички - рецепти
Філе птиці чудесним чином поєднується з різними компонентами. Пропонуємо рецепти, які напевно зацікавлять навіть самого вибагливого гурмана.
Крила індички в духовці
Індичка відрізняється особливо смачним і дієтичними якостями. Будь-яка частина цієї птиці хороша в запеченому, тушкованому та смаженому вигляді. А
Запечена індичка
Індичка - смачне дієтичне м'ясо, в якому міститься велика кількість заліза. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти різними способами в