Суп з консерви «Сардини»
Якщо немає можливості відправитися в магазин за свіжою рибою, але є бажання поласувати смачним супом, рекомендуємо приготувати його з рибної консерви «Сардини», мінімальний запас якої завжди є у кожної гарної господині. Рецепти цього швидкого, простого, але разом з тим смачного і апетитного страви пропонуємо нижче.
Інгредієнти:
консерви «Сардини в олії» – 1 стандартна банку;
картопля – 390 г;
рис – 65 г;
морква – 95 г;
цибуля – 95 г;
вода фільтрована – 22 л;
горошини запашного і чорного перцю – 5 і 7 шт. відповідно;
лаврові листи – 1-2 шт.;
морська сіль – 10 г або по смаку;
будь-яка зелень – за смаком.
Приготування
У каструлю з фільтрованою, підігрітої до кипіння водичкою закладаємо очищену і нарізану кубиками моркву і нашатковану дрібненько цибулю. При бажанні овочі можна додатково спасерувати на рафінованій олії. Картоплини також очищаємо і додаємо в суп. Туди ж відправляємо промитий рис, горошини чорного і запашного перчика і лаврові листи. По готовності овочів і м'якості рисинок викладаємо в каструлю сардини разом з маслом, підсолюємо страву, проварюємо ще хвилини дві і знімаємо з плити. При подачі доповнюємо рибний суп дрібненько нашаткованої зеленню.
Інгредієнти:
консерви «Сардини в олії» – 1 стандартна банку;
картопля – 390 г;
пшоно – 65 г;
морква – 115 г;
цибуля – 115 г;
олія рафінована соняшникова – 25 мл;
вода фільтрована – 22 л;
горошини запашного і чорного перцю – 5 і 7 шт. відповідно;
лаврові листи – 2 шт.;
морська сіль – 10 г або по смаку;
молода свіжа зелень петрушки – за смаком.
Приготування
Рибний суп з консервами і пшоном готується за тим же принципом, що і з рисом. У каструлю з киплячою фільтрованої водою закладаємо очищені і подрібнені кубиками картоплини. Пшоно ретельно промиваємо, заливаємо на хвилину окропом, після чого знову промиваємо і закладаємо до картоплі. Варимо вміст посудини протягом десяти хвилин. За цей час готуємо і шаткуємо кубиками моркву і цибулину і пасеруємо овочі на рафінованій соняшниковій олії до м'якості. Викладаємо піджарку в суп, додаємо горошини двох видів перців, лаврові листи, проварюємо супчик ще десять хвилин, після чого додаємо сардини в маслі, підсолюємо блюдо і даємо прокипіти ще пару хвилин. Нарубану зелень петрушки можна покласти в суп за хвилину до кінця варіння або ж доповнити нею страву в тарілці при подачі.
Як зварити суп з рибної консерви «Сардини в олії» з рисом?
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю з фільтрованою, підігрітої до кипіння водичкою закладаємо очищену і нарізану кубиками моркву і нашатковану дрібненько цибулю. При бажанні овочі можна додатково спасерувати на рафінованій олії. Картоплини також очищаємо і додаємо в суп. Туди ж відправляємо промитий рис, горошини чорного і запашного перчика і лаврові листи. По готовності овочів і м'якості рисинок викладаємо в каструлю сардини разом з маслом, підсолюємо страву, проварюємо ще хвилини дві і знімаємо з плити. При подачі доповнюємо рибний суп дрібненько нашаткованої зеленню.
Суп з рибної консерви «Сардини в олії» з пшоном
Інгредієнти:
Приготування
Рибний суп з консервами і пшоном готується за тим же принципом, що і з рисом. У каструлю з киплячою фільтрованої водою закладаємо очищені і подрібнені кубиками картоплини. Пшоно ретельно промиваємо, заливаємо на хвилину окропом, після чого знову промиваємо і закладаємо до картоплі. Варимо вміст посудини протягом десяти хвилин. За цей час готуємо і шаткуємо кубиками моркву і цибулину і пасеруємо овочі на рафінованій соняшниковій олії до м'якості. Викладаємо піджарку в суп, додаємо горошини двох видів перців, лаврові листи, проварюємо супчик ще десять хвилин, після чого додаємо сардини в маслі, підсолюємо блюдо і даємо прокипіти ще пару хвилин. Нарубану зелень петрушки можна покласти в суп за хвилину до кінця варіння або ж доповнити нею страву в тарілці при подачі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирний суп з плавленим сиром - рецепт
Перетворити звичне перша страва допоможе звичайний плавлений сирок. Розповімо, як зварити дивно смачний і насичений сирний суп, використовуючи лише
Як зварити зелений борщ зі щавлем?
В пору великої кількості свіжої зелені зелений борщ чудово доповнить літнє меню, наситить організм вітамінами і порадує вас відмінним освіжаючим
Суп з яловичини з картоплею
Супи на яловичому бульйоні завжди виходять особливими - смачними, наваристими і, головне, доповнювати їх можна новими оригінальними компонентами, не
Суп з рибними консервами
У кожної господині завжди вистачає часу на приготування смачного і швидкого обіду. Але ми пропонуємо вам чудове рішення - зваріть незвичайний суп з
Салат з консервованої сардини
Любите готувати швидкі страви, які за смаком не поступаються королівським страв? Придивіться до рецепту салату з сардинами. Ця страва готується в
Рибна запіканка з рисом
Запіканки рідко готуються з рибою. Чому? Тому що не кожна господиня знає відповідний рецепт. Щоб ви могли виправити цей прикрий пробіл, ми вирішили