Як приготувати профітролі?
Профітролі - це маленькі круглі булочки, випечені з заварного тіста. Їх начиняю різними начинками: солоними і солодкими. Якщо вони солодкі, то це десерт, ну а якщо солоні - закуска. Ми з вами зараз розглянемо, як приготувати солодкі профітролі і порадувати всіх оригінальної випічкою.
Інгредієнти:
молоко - 130 мл;
масло вершкове - 60 г;
сіль - за смаком;
цукор - 05 ч. ложки;
борошно - 100 г;
яйце - 3 шт.
Приготування
Наливаємо молоко в ківш і ставимо на слабкий вогонь. Доводимо його до кипіння, солимо, кладемо нарізане шматочками вершкове масло і знову чекаємо, поки все закипить. Потім обережно і поступово додаємо борошно, постійно заважаючи до загустіння, щоб не утворилися грудочки. Далі знімаємо тісто з плити і вбиваємо в нього яйця.
Деко змащуємо маслом і трохи присипаємо борошном. Викладаємо тісто десертною ложкою порціями розміром приблизно з волоський горіх. Ставимо профітролі в заздалегідь розігріту до 220 градусів духовку і випікаємо до появи рум'яної скоринки.
Готові булочки знімаємо з дека, остуджуємо. Далі акуратно зрізаємо верхівку і заповнюємо їх будь-якою начинкою описаної нижче на вибір!
Інгредієнти:
цукор - 150 г;
молоко - 200 г;
яйце - 8 шт.;
борошно - 5 ст. ложок;
вершкове масло - 300 г;
горіхи, цукрова пудра для обсипання.
Приготування
Отже, молоко наливаємо в каструльку, додаємо цукор і ставимо на середній вогонь. Чекаємо поки маса закипить і тонкою цівкою вводимо жовтки, змішані борошном, безперервно помішуючи. Продовжуємо нагрівання до тих пір, поки крем не загусне. Отриману масу знімаємо з вогню і охолоджуємо. Цим часом гарненько збиваємо вершкове масло і поступово додаємо остиглий заварний крем. Всередину заздалегідь приготовлених профітролей викладаємо крем і прикрашаємо зверху цукровою пудрою і рубаними горішками.
Інгредієнти:
сир - 500 г;
ванільний цукор - 3 ст. ложки;
шоколад, цукрова пудра для прикраси;
вершки - 0 5 ст.
Приготування
Поки профітролі готуються в духовці, ми зробимо сирний крем. Для цього гарненько збиваємо сир з вершками і додаємо ванільний цукор. Наповнюємо кондитерський мішок сирним кремом і прибираємо на 10 хвилин у холодильник.
Готові профітролі протикаємо знизу ножем, щоб і начиняємо ніжною масою. Прикрашаємо тістечка цукровою пудрою або поливають розтопленим шоколадом.
Якщо у вас зовсім немає часу, то можете просто начинити всі профітролі вареним згущеним молоком!
Рецепт приготування профітролей
Інгредієнти:
Приготування
Наливаємо молоко в ківш і ставимо на слабкий вогонь. Доводимо його до кипіння, солимо, кладемо нарізане шматочками вершкове масло і знову чекаємо, поки все закипить. Потім обережно і поступово додаємо борошно, постійно заважаючи до загустіння, щоб не утворилися грудочки. Далі знімаємо тісто з плити і вбиваємо в нього яйця.
Деко змащуємо маслом і трохи присипаємо борошном. Викладаємо тісто десертною ложкою порціями розміром приблизно з волоський горіх. Ставимо профітролі в заздалегідь розігріту до 220 градусів духовку і випікаємо до появи рум'яної скоринки.
Готові булочки знімаємо з дека, остуджуємо. Далі акуратно зрізаємо верхівку і заповнюємо їх будь-якою начинкою описаної нижче на вибір!
Рецепт профітролей з заварним кремом
Інгредієнти:
Приготування
Отже, молоко наливаємо в каструльку, додаємо цукор і ставимо на середній вогонь. Чекаємо поки маса закипить і тонкою цівкою вводимо жовтки, змішані борошном, безперервно помішуючи. Продовжуємо нагрівання до тих пір, поки крем не загусне. Отриману масу знімаємо з вогню і охолоджуємо. Цим часом гарненько збиваємо вершкове масло і поступово додаємо остиглий заварний крем. Всередину заздалегідь приготовлених профітролей викладаємо крем і прикрашаємо зверху цукровою пудрою і рубаними горішками.
Рецепт профітролей з сирним кремом
Інгредієнти:
Приготування
Поки профітролі готуються в духовці, ми зробимо сирний крем. Для цього гарненько збиваємо сир з вершками і додаємо ванільний цукор. Наповнюємо кондитерський мішок сирним кремом і прибираємо на 10 хвилин у холодильник.
Готові профітролі протикаємо знизу ножем, щоб і начиняємо ніжною масою. Прикрашаємо тістечка цукровою пудрою або поливають розтопленим шоколадом.
Якщо у вас зовсім немає часу, то можете просто начинити всі профітролі вареним згущеним молоком!
Рекомендуємо добрі рецепти
Корзинки з кремом
Корзинки з кремом - це десерт, який можна легко зробити в домашніх умовах. Він вийде набагато смачніше і корисніше. І зараз ми вам розповімо, як
Профітролі з начинкою
Профітролі - це випічка, яка дуже схожа з еклерами. Готувати їх можна і з солодкими начинками, і з несолодкими. У цій статті ми поговоримо про
Як приготувати профітролі?
Нещодавно ми розглянули рецепти профітролей з несолодкої начинкою. Настав час поговорити і про десертному варіанті цього ласощі. У даній статті ви
Торт «Крокембуш»
Торт «Крокембуш» - це неймовірно красиве і святковий десерт, приготувати який не надто просто. Але підсумок праці коштує витрачених сил і часу, а
Профітролі з заварним кремом
Профітролі - відоме ласощі французької кухні. Їх готують із заварного тіста. І сьогодні ми з вами поговоримо про профитролях з заварним кремом.
Полунична кростата
Кростата - пиріг італійської кухні, який готується з пісочного тіста з додаванням різних начинок. І сьогодні мова піде про дивовижною кростате з