Як приготувати лангет з індички?
![Як приготувати лангет з індички? Як приготувати лангет з індички?](/uploads/posts/2015-01/yak-prigotuvati-langet-z-ndichki_651.jpeg)
Лангет з індички
Інгредієнти:
Приготування
Яйце розтираємо з сіллю, перцем і подрібненим часником. Вимиту грудку індички обсушуємо й нарізаємо тонкими пластинками. Викладаємо м'ясо в миску з яєчною сумішшю, перемішуємо і відправляємо в холодильник маринуватися 3 години. Кожен шматочок м'яса обвалюємо в борошні й опускаємо в яєчну суміш. Смажимо на розігрітій олії до золотистої скоринки.
Лангет з м'яса індички
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо обмиваємо і обсушуємо серветкою. Розрізаємо на довгасті шматочки, відбиваємо молотком, солимо, перчимо. Укладаємо м'ясо в миску, додаємо 1/4 склянки вина і гірчицю . Залишаємо просочитися 30 хвилин. Смажимо м'ясо на розпеченій сковороді одну хвилину з кожної сторони. Викладаємо м'ясо на блюдо, додаємо трохи припущений цибулю і прикрашаємо зеленню.
Смачний лангет з індички
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо м'ясо на порційні шматочки, відбиваємо дерев'яним молотком. М'ясо має бути достатньо тонким. Посипаємо його сіллю і перцем. Розігріваємо сало і обсмажуємо на ньому м'ясо до золотистої скоринки. М'ясо розкладаємо по тарілках, поливають м'ясним соком і подаємо з гарніром.
Рецепт лангета з індички
Інгредієнти:
![Як приготувати лангет з індички? Як приготувати лангет з індички?](/uploads/posts/2015-01/yak-prigotuvati-langet-z-ndichki_362.jpeg)
Приготування
Шматочки м'яса відбиваємо, солимо, присипаємо перцем і відправляємо на сковороду. Обсмажуємо на рослинному маслі до рум'яної скоринки. Окремо смажимо гриби, цибулю і помідори, нарізані на чотири частини. Перекладаємо всі інгредієнти в чавунець, додаємо спеції, воду і тушкуємо на середньому вогні 35 хвилин, в кінці засипаємо все натертим сиром, вимикаємо вогонь і даємо трохи постояти.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Індичка з сиром](/uploads/posts/2015-03/ndichka-z-sirom_481.jpeg)
Індичка з сиром
М'ясо індички - дуже корисне і смачне. Воно також вважається дієтичним. І сьогодні ми поговоримо про те, як його можна цікаво і оригінально
![Гомілка індички в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/gomlka-ndichki-v-multivarc_821.jpeg)
Гомілка індички в мультиварці
М'ясо індички вважається дієтичним, а значить збереже фігуру, корисним, отже їсти його потрібно, і смачним, тому їсти треба всім! Приготувати його
![Ескалоп з індички - рецепт](/uploads/posts/2015-01/eskalop-z-ndichki-recept_861.jpeg)
Ескалоп з індички - рецепт
Стежите за своєю фігурою? Тоді ви точно знаєте багато страв з індички. Ми пропонуємо вам вивчити ще одне - ескалоп. Це ніжне м'ясо готується дуже
![Лангет з яловичини](/uploads/posts/2015-01/langet-z-yalovichini_291.jpeg)
Лангет з яловичини
Лангет - смачна страва французької кухні, готується з яловичини, нарізаної тонкими довгастими скибочками. Їх просто обсмажують в олії. На гарнір
![Парфе з гранатом](/uploads/posts/2015-01/parfe-z-granatom_961.jpeg)
Парфе з гранатом
Парфе - популярний французький десерт, який являє собою повітряну вершкову суміш, змішану з ягодами. І сьогодні ми підкажемо вам кілька рецептиков,
![Лангет з свинини](/uploads/posts/2015-01/langet-z-svinini_121.jpeg)
Лангет з свинини
Лангет - це страва французького походження, що представляє собою тонкі шматочки м'яса, обсмажені в масло на сковороді. І зараз ми вам розповімо, як