Цибулевий суп з крутонами
![Цибулевий суп з крутонами Цибулевий суп з крутонами](/uploads/posts/2015-01/cibuleviy-sup-z-krutonami_771.jpeg)
Цибулевий суп з крутонами
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо цибулю півкільцями. Вершкове масло розігріваємо в каструлі, в якій товсте дно, додаємо цибулю і тушкуємо на вогні 25 - 30 хвилин. Цибулю необхідно постійно помішувати. Коли він стане м'яким і коричневого кольору, додаємо лук ложку муки, розмішуємо і пасеруємо ще 5 хвилин. Після додаємо бульйон, вино, сіль і даємо закипіти. Вогонь робимо поменше і варимо ще 35 хвилин. Хліб підсушуємо з обох сторін. Готовий суп розливаємо у вогнетривкий посуд, зверху кладемо крутони, посипаємо натертим сиром і ставимо в духовку, щоб сир розплавився.
Французький цибульний суп з крутонами
Інгредієнти:
Для крутонів:
Приготування
Розжарюємо масло в каструлі, додаємо нарізану цибулю, сіль і обсмажуємо 15 хвилин до отримання золотистого кольору. Вогонь робимо поменше, додаємо подрібнений часник і готуємо помішуючи, до темно - коричневого кольору 20 хвилин. Вливаємо вино, розмішуємо, потім додаємо 1 літр води, розфарбовуємо бульйонні кубики і варимо ще протягом 35 хвилин. Хліб підсушуємо. Суп розливаємо по вогнетривким піали, зверху викладаємо тости, посипаємо сиром і ставимо в духовку, щоб сир розплавився.
Цибулевий суп з крутонами і тертим сиром
Інгредієнти:
![Цибулевий суп з крутонами Цибулевий суп з крутонами](/uploads/posts/2015-01/cibuleviy-sup-z-krutonami_432.jpeg)
Приготування
У каструлі розігріваємо вершкове і рослинне масло. Додаємо нарізану півкільцями червоний цибулю і цибулю-порей разом із зеленню готуємо його на повільному вогні 30 хвилин, регулярно помішуючи, поки цибуля не стане приємного золотого кольору. Найголовніше в цибульному супі правильно його пасерувати. Додаємо часник, листочки чебрецю, вливаємо вино, бульйон і даємо супу закипіти, зменшуємо вогонь і варимо ще 20 хвилин. В кінці додаємо спеції. Розливаємо суп в вогнетривкі тарілки, зверху викладаємо тости, посипаємо сиром і відправляємо в духовку.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Курка у вині - рецепт](/uploads/posts/2015-03/kurka-u-vin-recept_991.jpeg)
Курка у вині - рецепт
Страви з курки у вині володіють оригінальним смаком, приголомшливим ароматом, а тому варто спробувати їх приготувати. Насправді, таких рецептів страв
![Цибулевий суп в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/cibuleviy-sup-v-multivarc_601.jpeg)
Цибулевий суп в мультиварці
Цибулевий суп - традиційна страва французької кухні, готуватися воно досить просто з мінімальним набором інгредієнтів. А якщо у вас ще є мультиварка,
![Французький цибульний суп: рецепт](/uploads/posts/2015-01/francuzkiy-cibulniy-sup-recept_621.jpeg)
Французький цибульний суп: рецепт
Класичний французький цибулевий суп - блюдо, одночасно дуже проста і вишукана. Адже в його складі немає ніяких особливих інгредієнтів - біле вино,
![Цибулевий суп з сиром - рецепт](/uploads/posts/2015-01/cibuleviy-sup-z-sirom-recept_741.jpeg)
Цибулевий суп з сиром - рецепт
Цибулевий суп - це традиційне блюдо французької кухні. І сьогодні ми детально розповімо, як приготувати його з сиром. Таке блюдо зазвичай готується
![Як приготувати лангет з індички?](/uploads/posts/2015-01/yak-prigotuvati-langet-z-ndichki_651.jpeg)
Як приготувати лангет з індички?
Лангет - це шматки м'яса або овочів, нарізані тонкими скибочками і обсмажені на сковороді. І сьогодні ми поділимося з вами простими рецептами
![Суп з хлібом по-італійськи - простота приготування](/uploads/posts/2015-01/sup-z-hlbom-po-talyski-prostota-prigotuvannya_891.jpeg)
Суп з хлібом по-італійськи - простота приготування
Суп з хлібом - це смачне традиційне блюдо італійської кухні. Він може бути самим різним: томатним, цибулевим, сирним. Готувати такий супчик досить