Яєчня по-французьки
![Яєчня по-французьки Яєчня по-французьки](/uploads/posts/2015-07/yayechnya-po-francuzki_211.jpeg)
Нескладні зміни в приготуванні і подачі звичайної яєчні з допомогою простих нюансів, роблять страви з яєць самостійними і унікальними, які зустрічаються практично в кожному французькому, і не тільки, закладі громадського харчування.
Сьогодні ми з задоволенням розповімо, як правильно зробити яєчню по-французьки.
Рецепт яєчні по-французьки
Інгредієнти:
Приготування
Очищений і подрібнений кубиками цибулю обсмажуємо на сковороді з оливковою олією до прозорості, додаємо нарізані помідори і припускаємо до випаровування рідини. Потім викладаємо до овочів нарізану соломкою або кубиками хліб і теж обсмажуємо. Збиваємо виделкою або вінчиком яйця з сіллю до однорідності і виливаємо в сковороду поверх овочів і хліба. Присипаємо зверху пропущеним через тертку сиром і готуємо під кришкою до готовності.
Подаємо гарячу французьку яєчню з помідорами і хлібом, розклавши по тарілках і притрусивши січеною зеленню.
Яєчня по-французьки в хлібі
Інгредієнти:
Приготування
![Яєчня по-французьки Яєчня по-французьки](/uploads/posts/2015-07/yayechnya-po-francuzki_262.jpeg)
З приготованих скибочок хліба, товщиною півтора сантиметра, вирізаємо м'якуш, залишаючи на кірці приблизно по сантиметру з кожного боку. Обсмажуємо з одного боку отримані хлібні рамочки на сковороді з вершковим або рослинним маслом. Туди ж відправляємо нарізану кубиками шинку і обсмажуємо, періодично помішуючи. Перевертаємо шматочки хліба на іншу сторону, перекладаємо кубики шинки всередину і вбиваємо зверху по яйцю. Солимо, при бажанні перчимо і смажимо на дуже повільному вогні, поки білок в яйці не схопиться.
Подаємо гарячу яєчню по-французьки в хлібі, приправивши рубаною зеленню і пір'ям зеленого лука. Окремо можна подати нарізані свіжі помідори.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Яєчня з помідорами і ковбасою](/uploads/posts/2015-07/yayechnya-z-pomdorami-kovbasoyu_501.jpeg)
Яєчня з помідорами і ковбасою
Яєчня - самий елементарний в приготуванні сніданок. Для того щоб вона вийшла більш ситної, її готують з іншими різними інгредієнтами. Сьогодні ми
![Як приготувати яєчню?](/uploads/posts/2015-07/yak-prigotuvati-yayechnyu_111.jpeg)
Як приготувати яєчню?
Приготуйте на сніданок яєчню - проста й ситна страва, не вимагає великої кількості часу. Далі в нашій статті ми розповімо вам, як посмажити яйця
![Яєчня з помідорами та цибулею](/uploads/posts/2015-07/yayechnya-z-pomdorami-ta-cibuleyu_961.jpeg)
Яєчня з помідорами та цибулею
Сніданок – найважливіший прийом їжі за день. Він заряджає енергією і створює настрій. При цьому приготування повинно бути швидким, а результат –
![Яєчня в мікрохвильовці](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/yaichnica_v_mikrovolnovke.jpg)
Яєчня в мікрохвильовці
В наш час мікрохвильовка є майже в кожному будинку, але багато хто використовують її тільки для розігрівання готових страв і попкорну. Напевно ви
![Яєчня - рецепт](/uploads/posts/2015-03/yayechnya-recept_731.jpeg)
Яєчня - рецепт
Якщо ви думаєте, що вмієте готувати яєчню смачно, швидко і апетитно, то прочитайте цю статтю. Ви зрозумієте, що існує стільки різних і надзвичайно
![Яєчня з цибулею](/uploads/posts/2015-03/yayechnya-z-cibuleyu_921.jpeg)
Яєчня з цибулею
Самий популярний, швидкий і ситне блюдо до сніданку - це яєчня. І варіантів приготування яєчні дуже багато. Можливо у вас вже є улюблений рецепт, а