Пиріг з рибними консервами
Пиріг з рибними консервами – прекрасна ідея бюджетного і неймовірно ситного страви. Він припаде по душі усім присутнім і підніме настрій своїм божественним ароматом і смаком.
Інгредієнти:
Для тіста:
сода – щіпка;
борошно – 365 г;
сіль дрібна – щіпка;
яйце – 105 г;
кефір – 510 мл;
цукор білий – 15 г;
олія рослинна.
Для начинки:
скумбрія в олії – 260 г;
пір'я зеленої цибулі – за смаком;
цибулина – 105 г;
яйце – 105 р.
Приготування
Виливаємо В миску кефір, кидаємо соду і залишаємо на деякий час. Яйця збиваємо окремо з цукровим піском і сіллю, а потім виливаємо в кефір. Всипаємо борошно, просіваючи її обережно через сито.
Скумбрію виймаємо з банки і розминаємо виделкою. Цибулю чистимо і разом із зеленим дрібненько шаткуємо. Яйця відварюємо 10 хвилин, а потім знімаємо шкаралупу і рубаємо кубиками. З'єднуємо всі інгредієнти для начинки в каструльці і перемішуємо.
Форму для запікання промазуємо маслом, виливаємо трохи тіста і розподіляємо рівним шаром начинку. Зверху виливаємо тісто, розрівнюємо і випікаємо пиріг на кефірі з рибними консервами до готовності при 175 градусах.
Інгредієнти:
консерви – 1 банка;
рис – 1 ст.;
борошно – 35 г;
масло рослинне – 35 мл;
цибуля – 2 шт.;
майонез – 25 мл;
тісто дріжджове – 970 р.
Приготування
Лук очищаємо, дрібненько шаткуємо й підрум'янюємо до рум'яного кольору на рослинній маслечко. Прибираємо посуд з плити і додаємо відварену заздалегідь рис. Викладаємо зверху рибу, розминаємо її вилочкою і кладемо майонез за смаком. Все перемішуємо і відставляємо готову начинку в бік.
Дріжджове тісто розминаємо руками, ділимо на 2 частини, більшу розкачуємо і викладаємо на промаслений лист. Далі розподіляємо рівномірно рибну начинку і накриваємо залишилися пластом тіста. Защипуємо краї щільно між собою і в центрі заготовки робимо отвір. Відправляємо пиріг з рибних консервів в духовку і випікаємо до готовності.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно – 320 г;
кефір – 215 мл;
яйце – 105 г;
сіль дрібна – щіпка;
сода – щіпка.
Для начинки:
картопля – 115 г;
горбуша в олії – 240 г;
яйце – 155 г;
цибулю зелений та свіжий кріп – за смаком;
спеції.
Яйця збиваємо, додаємо сіль, борошно, соду, вливаємо кефір і замішуємо тісто. Яйця і картоплю заздалегідь відварюємо, чистимо і нарізаємо кубиками, а рибу розминаємо виделкою.
Форму промазуємо маслом і викладаємо трохи тіста. Далі розподіляємо начинку і заливаємо рештою тестом. Випікаємо пиріг 35 хвилин у духовці.
Інгредієнти:
листкове дріжджове тісто – 525 г;
яйце – 155 г;
риба в маслі – 245 г;
цибулина – 105 г;
рис – 110 г;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Для приготування пирога з рибних консервів на швидку руку, готуємо всі інгредієнти. Рис заздалегідь відварюємо до напівготовності, а потім ретельно промиваємо. Яйця варимо круто. Лук очищаємо і шаткуємо тонкими півкільцями. В розпечену сковорідку наливаємо трохи масла, викладаємо цибулю і підрум'янюємо його кілька хвилин. Консервовану рибу перекладаємо в миску, виймаємо великі кістки і розминаємо виделкою. Додаємо відварений рис, цибулю, яйця, натерті на крупній терочке, підсолюємо і посипаємо за смаком меленим перцем.
Розморожене тісто розрізаємо на 2 частини і велику розкладаємо в промасленим формі так, щоб звисали краю. Далі розподіляємо рівномірно начинку і накриваємо залишилися тестом, щільно защипывая краю. Промазуємо пиріг яєчним жовтком, наколюємо поверхню виделкою і випікаємо 35 хвилин.
Заливний пиріг на кефірі з рибною консервою
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Виливаємо В миску кефір, кидаємо соду і залишаємо на деякий час. Яйця збиваємо окремо з цукровим піском і сіллю, а потім виливаємо в кефір. Всипаємо борошно, просіваючи її обережно через сито.
Скумбрію виймаємо з банки і розминаємо виделкою. Цибулю чистимо і разом із зеленим дрібненько шаткуємо. Яйця відварюємо 10 хвилин, а потім знімаємо шкаралупу і рубаємо кубиками. З'єднуємо всі інгредієнти для начинки в каструльці і перемішуємо.
Форму для запікання промазуємо маслом, виливаємо трохи тіста і розподіляємо рівним шаром начинку. Зверху виливаємо тісто, розрівнюємо і випікаємо пиріг на кефірі з рибними консервами до готовності при 175 градусах.
Пиріг з рибною консервою і рисом
Інгредієнти:
Приготування
Лук очищаємо, дрібненько шаткуємо й підрум'янюємо до рум'яного кольору на рослинній маслечко. Прибираємо посуд з плити і додаємо відварену заздалегідь рис. Викладаємо зверху рибу, розминаємо її вилочкою і кладемо майонез за смаком. Все перемішуємо і відставляємо готову начинку в бік.
Дріжджове тісто розминаємо руками, ділимо на 2 частини, більшу розкачуємо і викладаємо на промаслений лист. Далі розподіляємо рівномірно рибну начинку і накриваємо залишилися пластом тіста. Защипуємо краї щільно між собою і в центрі заготовки робимо отвір. Відправляємо пиріг з рибних консервів в духовку і випікаємо до готовності.
Пиріг з рибною консервою і картоплею
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Яйця збиваємо, додаємо сіль, борошно, соду, вливаємо кефір і замішуємо тісто. Яйця і картоплю заздалегідь відварюємо, чистимо і нарізаємо кубиками, а рибу розминаємо виделкою.
Форму промазуємо маслом і викладаємо трохи тіста. Далі розподіляємо начинку і заливаємо рештою тестом. Випікаємо пиріг 35 хвилин у духовці.
Пиріг з листкового тіста з рибними консервами
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування пирога з рибних консервів на швидку руку, готуємо всі інгредієнти. Рис заздалегідь відварюємо до напівготовності, а потім ретельно промиваємо. Яйця варимо круто. Лук очищаємо і шаткуємо тонкими півкільцями. В розпечену сковорідку наливаємо трохи масла, викладаємо цибулю і підрум'янюємо його кілька хвилин. Консервовану рибу перекладаємо в миску, виймаємо великі кістки і розминаємо виделкою. Додаємо відварений рис, цибулю, яйця, натерті на крупній терочке, підсолюємо і посипаємо за смаком меленим перцем.
Розморожене тісто розрізаємо на 2 частини і велику розкладаємо в промасленим формі так, щоб звисали краю. Далі розподіляємо рівномірно начинку і накриваємо залишилися тестом, щільно защипывая краю. Промазуємо пиріг яєчним жовтком, наколюємо поверхню виделкою і випікаємо 35 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з рибною консервою і картоплею
Пироги з несолодкої начинкою давно завоювали особливу любов, адже їх можна успішно подати в обід, як ситне додаток, так і до сніданку теж не погано
Пиріг з рисом і рибними консервами
Відомо, що самою бюджетною та від цього не менш смачною начинкою для домашнього пирога є рибні консерви. Далі розповімо, як доповнити це неабияке
Заливний пиріг з рибними консервами
Смачний, ситний і неймовірно ароматним виходить заливний пиріг з наповненням з рибної консерви. Пропонуємо два чудових варіанти цієї несолодкої
Заливний пиріг з сайрою
Заливні пироги дуже улюблені багатьма господинями, так як готуються з підручних компонентів за лічені хвилини. Різноманітність варіантів наповнення
Пиріг з листкового тіста з рибними консервами
Сьогодні пропонуємо приготувати оригінальний пиріг з листкового тіста з консервованою рибою. Простий і швидкий у приготуванні, він порадує всіх своїм
Рибний пиріг на кефірі
Про користь риби для нашого харчування говорять багато лікарі і дієтологи. Щоб урізноманітнити ваше меню пропонуємо кілька цікавих рецептів рибного