Пиріг з рибною консервою і картоплею
Різна випічка з начинкою з риби або м'яса виходить неймовірно смачною і дуже ситною. Вона може повноцінно замінити, наприклад, вечеря. Як самостійно зробити пиріг з картоплею і рибою в духовці, розповімо нижче.
Інгредієнти:
сметана густа – 250 г;
майонез 67% жирності – 300 г;
борошно пшеничне просеянная – 200 г;
відварну картоплю – 2-3 шт.;
курячі яйця – 3 шт.;
сода – 1/2 ч. ложки;
цибуля – 170 г;
консерва рибна – 1 банку.
Приготування
У миску розбиваємо яйця збиваємо їх, додаємо сметану, майонез, соду і добре розмішуємо. Тепер додаємо просіяне борошно і розмішуємо. Форму змащуємо маслом, покласти в неї половину тіста, на нього покласти тоненько нарізану картоплю, півкільця цибулі і розім'яту рибну консерву. Зверху заливаємо рештою тестом і готуємо 20 хвилин в добре нагрітій духовці.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно пшеничне просеянная – 150 г;
маргарин або масло – 100 г;
сметана густа – 3 ст. ложки;
сіль.
Для начинки:
цибуля – 100 г;
рибна консерва – 1 банка;
борошно – 20 г;
картопля – 3 шт.;
зелень кропу – 30 г;
густа сметана – 200 г;
курячі яйця – 4 шт.
Приготування
У попередньо розтоплений і охолоджений маргарин кладемо сіль, сметану, погашену соду, просіяне через сито борошно і замішуємо однорідне гладке тісто. Стіл притрушиваем борошном, тісто розкачуємо пластом товщиною 15-20 мм Поміщаємо його у форму, формуємо бортики. Розминаємо рибні консерви, додаємо до них подрібнений цибулю, подрібнену варену картоплю і рівним шаром покласти начинку на тісто. Яйця розтираємо зі сметаною, підсипаємо борошно і знову перемішуємо. Заливаємо цією сумішшю пиріг, зверху притрушиваем кропом. Випікаємо пиріг з рибною консервою і картоплею при помірній температурі близько 45 хвилин.
Інгредієнти:
тісто дріжджове готове – 900 г;
молоко – 90 мл;
цибуля – 250 г;
картопля середнього розміру – 3 шт.;
куряче яйце – 1 шт.;
консерва рибна – 1 банка;
спеції;
сіль.
Приготування
Спочатку варимо картоплю, потім розминаємо її в пюре, розвести молоком, приправляємо спеціями, підсолюємо. Обсмажуємо до рум'яності подрібнену цибулю. Тісто ділимо на 2 частини – одну більше, інший - менше. У змащену форму викладаємо велику частину тіста. Рибні консерви розминаємо, з'єднуємо з обсмаженою цибулею і картопляним пюре. Отриману масу рівним шаром кладемо на тісто, зверху розміщуємо тісто і скріплюємо краю. Верх пирога змащуємо збитим яйцем, щоб він добре підрум'янилася. Випікаємо При 180 градусах 40 хвилин.
За такою ж технологією можна спекти пиріг з консервованою рибою і картоплею. Для цього підійде і дріжджове і бездріжджове готове листкове тісто.
Швидкий пиріг з рибою і картоплею
Інгредієнти:
Приготування
У миску розбиваємо яйця збиваємо їх, додаємо сметану, майонез, соду і добре розмішуємо. Тепер додаємо просіяне борошно і розмішуємо. Форму змащуємо маслом, покласти в неї половину тіста, на нього покласти тоненько нарізану картоплю, півкільця цибулі і розім'яту рибну консерву. Зверху заливаємо рештою тестом і готуємо 20 хвилин в добре нагрітій духовці.
Листковий пиріг з консервованою рибою і картоплею
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У попередньо розтоплений і охолоджений маргарин кладемо сіль, сметану, погашену соду, просіяне через сито борошно і замішуємо однорідне гладке тісто. Стіл притрушиваем борошном, тісто розкачуємо пластом товщиною 15-20 мм Поміщаємо його у форму, формуємо бортики. Розминаємо рибні консерви, додаємо до них подрібнений цибулю, подрібнену варену картоплю і рівним шаром покласти начинку на тісто. Яйця розтираємо зі сметаною, підсипаємо борошно і знову перемішуємо. Заливаємо цією сумішшю пиріг, зверху притрушиваем кропом. Випікаємо пиріг з рибною консервою і картоплею при помірній температурі близько 45 хвилин.
Пиріг з картоплею і консервованою рибою
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку варимо картоплю, потім розминаємо її в пюре, розвести молоком, приправляємо спеціями, підсолюємо. Обсмажуємо до рум'яності подрібнену цибулю. Тісто ділимо на 2 частини – одну більше, інший - менше. У змащену форму викладаємо велику частину тіста. Рибні консерви розминаємо, з'єднуємо з обсмаженою цибулею і картопляним пюре. Отриману масу рівним шаром кладемо на тісто, зверху розміщуємо тісто і скріплюємо краю. Верх пирога змащуємо збитим яйцем, щоб він добре підрум'янилася. Випікаємо При 180 градусах 40 хвилин.
За такою ж технологією можна спекти пиріг з консервованою рибою і картоплею. Для цього підійде і дріжджове і бездріжджове готове листкове тісто.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з рибними консервами
Прекрасним способом по-новому урізноманітнити обід або домашнє чаювання стане несолодка випічка з описаним рецептами. Далі розповімо, як зробити
Тісто для м'ясного пирога
Сьогодні дуже популярними стали усілякі закусочні варіанти випічки. Тому далі описані рецепти тіста, призначені тільки для несолодких пирогів, які
Пиріг з рибою в мультиварці
Для тих хто любить щільно і швидко поїсти, випічка в мультиварці це кращий вибір. Рекомендуємо приготувати рибний пиріг з нашим рецептом. Він
Пиріг з консервованою рибою
Пиріг з консервованою рибою готується швидко і просто, але результат буде шикарний. Компонентів в нього входить дуже мало, що дозволить зберегти ваш
Пиріг з листкового тіста з рибними консервами
Сьогодні пропонуємо приготувати оригінальний пиріг з листкового тіста з консервованою рибою. Простий і швидкий у приготуванні, він порадує всіх своїм
Пиріг з грибами і картоплею
Пиріг з грибами і картоплею - смачне і ситне блюдо, яке чудово підійде для сімейного обіду у вихідний день. У нашій статті ми зібрали кілька