Рецепт хумуса з нуту
![Рецепт хумуса з нуту Рецепт хумуса з нуту](/uploads/posts/2016-04/recept-humusa-z-nutu_761.jpeg)
Класичний рецепт єврейського хумуса з нуту в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Протягом 14 годин тримаємо нут в холодній чистій воді. Після, повністю зливаємо воду і заливаємо нут заново чистою питною водою. Каструльку з горохом розміщуємо на конфорки плити і варимо його не менше 2 годин у режимі слабкого вогню. Відвар з нуту ми спочатку відливаємо в кухоль, а решті зливаємо в раковину.
На розпечену тефлонову сковороду висипаємо насіння кунжуту і на середньому вогні обсмажуємо, поки не почуємо їх тонкий аромат. Потім відразу ж знімаємо їх з вогню і пересипаємо в чашу блендера. Чекаємо, коли кунжут охолоне, а після розмелюємо його в борошно. Доливаємо сюди буквально 2-3 столові ложки оливкової олії і збиваємо до однорідності. Таким чином, ми приготували пасту, яка називається тахині.
Остиглий нут перекладаємо до тахін, доливаємо половину чашки залишеного відвару і перемелюємо все в блендері до стану пюре. Потім вводимо червоний, чорний перець і додаємо хумусу аромати зіри, паприки, коріандру. Далі сюди вичавлюємо сік свіжого лимона, подрібнений часник, присипаємо всю суміш дрібкою солі і грунтовно все збиваємо.
Рецепт хумуса з консервованого нуту
Інгредієнти:
![Рецепт хумуса з нуту Рецепт хумуса з нуту](/uploads/posts/2016-04/recept-humusa-z-nutu_302.jpeg)
Приготування
Консервований нут відкидаємо на друшляк, щоб позбутися від непотрібного нам розсолу. Потім переміщаємо його в глибоку миску і продавлюємо до нього через прес молодий часник. Вводимо готовий (куплений) або приготований власноруч тахін, сік, вичавлений з лимона, оливкова олія і кип'ячену воду. Додаємо зируы, орегано і кінзу з петрушкою. А тепер беремо блендер і подрібнюємо інгредієнти, які ми поєднали до стану не дуже щільного пюре. Якщо буде потрібно, то водички можна додати ще.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Паста з нуту «Хумус» – рецепт](/uploads/posts/2016-04/pasta-z-nutu-humus-recept_971.jpeg)
Паста з нуту «Хумус» – рецепт
Хумус - неймовірно смачне блюдо, яке по суті нагадує звичний паштет. Тільки готують його традиційно з нуту або нутовой борошна. Далі опишемо два
![Хумус в домашніх умовах - рецепт приготування](/uploads/posts/2016-04/humus-v-domashnh-umovah-recept-prigotuvannya_791.jpeg)
Хумус в домашніх умовах - рецепт приготування
Дуже смачне пастоподібна страва - хумус, зовсім не складно приготувати власноруч. Далі розповімо найбільш правильний докладний рецепт цієї страви на
![Горох нут - рецепти](/uploads/posts/2015-03/goroh-nut-recepti_101.jpeg)
Горох нут - рецепти
Нут - це турецький горох, який використовують у створенні дієтичних страв, так як в ньому міститься велика кількість білка. Давайте з вами розглянемо
![Котлети з нуту](/uploads/posts/2015-03/kotleti-z-nutu_901.jpeg)
Котлети з нуту
Всі ми з вами звикли до традиційних м'ясних котлет. Але якщо ви хочете урізноманітнити це страва, то ми пропонуємо зробити дивовижно смачні котлети з
![Хумус в домашніх умовах](/uploads/posts/2015-01/humus-v-domashnh-umovah_661.jpeg)
Хумус в домашніх умовах
Хумус - це популярний середземноморське блюдо, приготоване з нутового пюре, з додаванням різних спецій. І сьогодні ми розповімо як його приготувати
![Хумус: рецепт](/uploads/posts/2015-01/humus-recept_691.jpeg)
Хумус: рецепт
Хумус - єврейське національне блюдо, яке представляє собою пасту з нуту з додаванням деяких видів спецій. Приготувати хумус дуже просто, а