Підлива без м'яса
![Підлива без м'яса Підлива без м'яса](/uploads/posts/2016-04/pdliva-bez-myasa_601.jpeg)
Рецепт грибної підливи без м'яса
Найпростіша різновид підливи – грибна. Гриби, які володіють інтенсивним ароматом, не потребують тривалому готуванні і чудово поєднуються з будь-якими додатками у вигляді ароматних трав.
Інгредієнти:
Приготування
Шматочки цибулі швидко обсмажте разом з скибочками печериць. Коли надлишки вологи вийдуть, додайте трави і рисове борошно, перемішайте і вльоті трохи води. Дайте основі підливи загуснути, потім влийте залишки рідини і тушкуйте все ще 7 хвилин. По закінченні часу підливу охолодіть і збийте.
Підлива без м'яса, як у радянській їдальні
Столові готують за базовим рецептами, а тому улюблену багатьма підливку подужає будь.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати улюблену підливу без м'яса до макаронів і гречку, борошно слід обсмажити на сухій сковороді до кремового кольору. Обсмажене борошно потім розбавляють бульйоном, підливаючи останній порціями. В середині додавання рідини кладуть сметану і томат, вливають решту води і кладуть лавр. Сіль за смаком. Дочекайтеся закипання і загустіння підливи, а потім знімайте пробу.
Томатна підлива без м'яса
Інгредієнти:
Приготування
Розтопивши масло, використовуйте його для обжарювання борошна. Через хвилину борошно змішайте з невеликою порцією бульйону, томатом і сушеними спеціями. Влийте соєвий соус, а потім і бульйон, що залишився. Як тільки підлива загусне – вона готова.
Смачна підлива без м'яса
Інгредієнти:
![Підлива без м'яса Підлива без м'яса](/uploads/posts/2016-04/pdliva-bez-myasa_182.jpeg)
Приготування
Великі шматки цибулі і моркви разом з часниковими зубками і гілочками розмарину помістіть запікати при 190 градусах на півгодини. По закінченні часу овочі посипте борошном, перемішайте і залийте бульйоном. Проваріть підливу до загустіння, потім процідіть і змішайте з соєвим соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Підлива з курячої грудки](/uploads/posts/2016-02/pdliva-z-kuryachoyi-grudki_901.jpeg)
Підлива з курячої грудки
Куряча грудка - це неймовірно універсальний вид м'яса, який чудесним чином поєднується з багатьма, часом зовсім незвичайних, компонентів. Підлива на
![Підлива, як у радянській їдальні](/uploads/posts/2016-02/pdliva-yak-u-radyansky-yidaln_581.jpeg)
Підлива, як у радянській їдальні
Смачну, ароматну підливу, як у радянській їдальні, сьогодні складно порівняти з сучасним її аналогом. Густа, з яскравим коричневим відтінком,
![Підлива до макаронів](/uploads/posts/2016-01/pdliva-do-makaronv_731.jpeg)
Підлива до макаронів
Навіть прості домашні макарони можна перетворити на дуже смачне, вишукана страва, доповнивши їх простий або не зовсім традиційної підливою.
![Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?](/uploads/posts/2015-07/yak-prigotuvati-gulyash-z-svinini-z-pdlivkoyu_801.jpeg)
Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі
![Підлива для котлет](/uploads/posts/2015-07/pdliva-dlya-kotlet_451.jpeg)
Підлива для котлет
Котлети будуть ще смачніше, якщо подавати їх з підливою. Тоді страва виходить більш соковитим і апетитним. Підливи для котлет можуть бути різними -
![Підлива з грибів](/uploads/posts/2015-03/pdliva-z-gribv_951.jpeg)
Підлива з грибів
Підлива з грибів є одним з найбільш універсальних доповнень до основних страв і різних овочевих гарнірів. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими