Дріжджові пиріжки, смажені на сковороді
Порадуємо любителів борошняних виробів і розповімо, як зробити смачні смажені пиріжки з дріжджового тіста.
Інгредієнти:
борошно – 05 кг;
рафінована олія – 15 мл;
пісок цукровий – 15 г;
стакан молока;
маргарин – 45 г;
дріжджі – 10 г;
сіль.
Для начинки:
сир 9% жирності – 245 г;
цукровий пісок.
Приготування
Борошно просіваємо, змішуємо її з сухими дріжджами, додаємо цукровий пісок, сіль і розмішуємо. В іншому посуді змішуємо тепле молоко з розтопленим маргарином і маслом. З'єднуємо обидві маси разом і місимо тісто. Прибираємо його в тепло підходити.
Робимо начинку - сир розтираємо з цукровим піском. На свій розсуд можна додати подрібнені ягоди, наприклад, полуницю або малину. Коли тісто підійшло, ділимо його на шматочки, скачуємо з них кульки, робимо коржі, на середину яких кладуть начинку і з'єднуємо краю. Смажимо наші заготовки в розігрітому маслі.
Інгредієнти:
вода тепла – 190 мл;
дріжджі свіжі – 45 г;
борошно – 4 склянки;
склянку окропу;
пісок цукровий – 25 г;
рафінована олія – 55 мл;
сіль.
Для начинки:
вершки 10% жирності – 95 мл;
картопля – 590 г;
натуральне масло вершкове – 35 р.
Приготування
У теплій воді розчиняємо дріжджі, додаємо цукровий пісок, сіль, вливаємо олію і все це перемішуємо. Просіваємо борошно, додаємо в неї дріжджову масу, розмішуємо і вливаємо 1 стакан крутого окропу. Швиденько місимо тісто до еластичного стану.
Картоплю відварюємо, воду зливаємо, розминаємо в пюре, вливаємо вершки, кладемо масло, підсолюємо і розмішуємо.
З тіста формуємо кульки, перетворюємо їх у коржі, в центр кладемо начинку, защипуємо краю. Викладаємо заготовки на сковороду з розігрітим маслом і готуємо до рум'яності. Дріжджові пиріжки смажені з картоплею викладаємо спочатку на серветки, щоб прибрати зайвий жир, а вже потім поміщаємо в миску.
Інгредієнти:
борошно – 590 г;
молоко – 195 мл;
яйця – 3 шт.;
дріжджі – 10 г;
вода – 55 мл;
олія без запаху – 95 мл;
пісок цукровий – 45 г;
сіль.
Для начинки:
яловичий фарш -690 г;
сіль;
цибуля – 115 г;
перець.
Приготування
Для начинки фарш обсмажуємо на сковороді, зайвий жир зливаємо. Кладемо дрібно порізану цибулю і тушкуємо разом з фаршем до прозорості. Солимо, перчимо і даємо масі охолонути. Дріжджі розмішуємо в теплій воді і прибираємо в тепло до утворення піни. У тепле молоко вбиваємо яйця, кладемо цукор, сіль, масло і акуратно збиваємо вінчиком. У миску всипаємо приблизно половину просіяного борошна, потроху вливаємо молочну суміш і замішуємо тісто. Додаємо борошно і дріжджі. Місимо тісто, щоб воно добре відставало від ємності. Залишаємо його, накривши серветкою, для підйому. Після того, як воно підійде вдвічі, відриваємо невеликі шматочки, перетворюємо їх в тоненькі коржі. На серединку кладемо м'ясний фарш з цибулею, скріплюємо краю. Даємо заготівлях постояти чверть години, а потім смажимо їх в олії. Дріжджові пиріжки, смажені на сковороді, виходять досить жирні. І тому відразу зі сковороди поміщаємо їх на паперові серветки, прибираючи тим самим зайвий жир.
Смажені пиріжки з сиром з дріжджового тіста
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Борошно просіваємо, змішуємо її з сухими дріжджами, додаємо цукровий пісок, сіль і розмішуємо. В іншому посуді змішуємо тепле молоко з розтопленим маргарином і маслом. З'єднуємо обидві маси разом і місимо тісто. Прибираємо його в тепло підходити.
Робимо начинку - сир розтираємо з цукровим піском. На свій розсуд можна додати подрібнені ягоди, наприклад, полуницю або малину. Коли тісто підійшло, ділимо його на шматочки, скачуємо з них кульки, робимо коржі, на середину яких кладуть начинку і з'єднуємо краю. Смажимо наші заготовки в розігрітому маслі.
Пиріжки з дріжджового тіста з картоплею, смажені на сковороді
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
У теплій воді розчиняємо дріжджі, додаємо цукровий пісок, сіль, вливаємо олію і все це перемішуємо. Просіваємо борошно, додаємо в неї дріжджову масу, розмішуємо і вливаємо 1 стакан крутого окропу. Швиденько місимо тісто до еластичного стану.
Картоплю відварюємо, воду зливаємо, розминаємо в пюре, вливаємо вершки, кладемо масло, підсолюємо і розмішуємо.
З тіста формуємо кульки, перетворюємо їх у коржі, в центр кладемо начинку, защипуємо краю. Викладаємо заготовки на сковороду з розігрітим маслом і готуємо до рум'яності. Дріжджові пиріжки смажені з картоплею викладаємо спочатку на серветки, щоб прибрати зайвий жир, а вже потім поміщаємо в миску.
Смажені пиріжки з дріжджового тіста з м'ясом
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Для начинки фарш обсмажуємо на сковороді, зайвий жир зливаємо. Кладемо дрібно порізану цибулю і тушкуємо разом з фаршем до прозорості. Солимо, перчимо і даємо масі охолонути. Дріжджі розмішуємо в теплій воді і прибираємо в тепло до утворення піни. У тепле молоко вбиваємо яйця, кладемо цукор, сіль, масло і акуратно збиваємо вінчиком. У миску всипаємо приблизно половину просіяного борошна, потроху вливаємо молочну суміш і замішуємо тісто. Додаємо борошно і дріжджі. Місимо тісто, щоб воно добре відставало від ємності. Залишаємо його, накривши серветкою, для підйому. Після того, як воно підійде вдвічі, відриваємо невеликі шматочки, перетворюємо їх в тоненькі коржі. На серединку кладемо м'ясний фарш з цибулею, скріплюємо краю. Даємо заготівлях постояти чверть години, а потім смажимо їх в олії. Дріжджові пиріжки, смажені на сковороді, виходять досить жирні. І тому відразу зі сковороди поміщаємо їх на паперові серветки, прибираючи тим самим зайвий жир.
Рекомендуємо добрі рецепти
Смажені пиріжки з дріжджового тіста на сковороді
Смажені дріжджові пиріжки - це чудовий спосіб порадувати рідних смачною стравою. Далі запропонуємо кілька нових і досить цікавих рецептів
Смажені пиріжки з сиром
Якщо у вас домашня випічка в пошані, але до духовці не хочеться підходити, то ця стаття точно вам доведеться по душі. Пропонуємо два чудових варіанти
Пиріжки з абрикосами на сковороді
Ідеальний варіант домашнього ласощі - це випічка з сезонними фруктами. Пропонуємо приготувати пиріжки з абрикосами, смажені на сковороді. Це простий
Пиріжки з чорницею на сковороді
Варіантів начинки для пиріжків існує неймовірна кількість. Проте найпопулярнішими вважаються ягідні. Адже їх так люблять діти. А щоб не возитися з
Пиріжки з сиром з дріжджового тіста
Неспроста всі люблять домашню випічку. Адже вона приготовлена з душею і завжди виходить смачною. Пиріжки з сиром люблять всі діти і багато дорослих.
Смажені пиріжки з картоплею
Всі знають, що смажені пиріжки зовсім не відносяться до здорового харчування, але іноді дуже хочеться з'їсти м'який, ароматний і дуже смачний