Яловичина, запечена шматком в духовці у фользі
![Яловичина, запечена шматком в духовці у фользі Яловичина, запечена шматком в духовці у фользі](/uploads/posts/2016-04/yalovichina-zapechena-shmatkom-v-duhovc-u-folz_131.jpeg)
Яловичина, запечена великим шматком в духовці у фользі
Приготування:
Приготування
Рецепт передбачає приготування яловичини з гарніром, овочі в ньому не просто доповнення, вони виступають помічниками при запіканні, віддаючи свої соки і смаки. Перед тим, як приготувати цільний шматок яловичини у фользі, його необхідно ретельно вимити, видалити плівку і якщо є звисають або випирають шматки. Під час запікання такі звисаючі частини просто засохнуть або згорять, який запікають шматок повинен бути цілим і гладким.
Отже, після попередньої підготовки м'яса, його потрібно, як кажуть запечатати, сенс в тому, що цілісний шматок обсмажується з усіх сторін при високій температурі, тим самим згодом максимально виключивши можливість витікання соку при запіканні. Ніколи не лінуйтесь робити цю процедуру з великими шматками пісної яловичини, так як її соковитість багато в чому залежить від запечатування та його якості. Влийте у велику сковороду масло, киньте туди ж 3 зубки часнику і розмарину, а після того як ви побачите, що часник смажиться викладайте м'ясо. На великій температурі, поступово перевертаючи, обсмажте весь шматок, при цьому, не забувши і про торці. Так, м'ясо потрібно поставити, притримати і запечатати з двох торців, не даючи жодного шансу витекти соку при подальшому приготуванні. У процесі обжарювання видаліть часник і розмарин, так вони можуть перегоріти і залишити не зовсім приємний запах, при тому, що від них вимагалося абсолютно протилежне.
Потім на деко викладіть фольгу, змастіть її, а зверху покладіть вже обсмажену яловичину. Тепер її можна рясно посолити і поперчити, налийте до неї склянку бульйону, а зверху накрийте фольгою, але не запечатывайте. Так при температурі 220 градусів вона проведе в духовці 20 хвилин, після чого додайте до м'яса не дрібно нарізану моркву,
![Яловичина, запечена шматком в духовці у фользі Яловичина, запечена шматком в духовці у фользі](/uploads/posts/2016-04/yalovichina-zapechena-shmatkom-v-duhovc-u-folz_982.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Як приготувати яловичину в духовці?](/uploads/posts/2016-03/yak-prigotuvati-yalovichinu-v-duhovc_861.jpeg)
Як приготувати яловичину в духовці?
Безсумнівно, м'ясо запечене в духовці, завжди виходить більш ароматним і контролювати ступінь його готовності так, звичайно, простіше. Пропонуємо
![Яловичина, запечена в духовці](/uploads/posts/2016-03/yalovichina-zapechena-v-duhovc_201.jpeg)
Яловичина, запечена в духовці
Ідеальним способом приготування яловичини є запікання в духовці. І далі запропонуємо оригінальні рецепти саме такого страви. Розповімо, як запекти
![Як смачно тушити яловичину?](/uploads/posts/2016-02/yak-smachno-zagasiti-yalovichinu_591.jpeg)
Як смачно тушити яловичину?
Не треба бути супер-кулінаром, щоб приготувати дуже смачне м'ясо. Використовуючи запропоновані далі рецепти, ви без праці зможете створити чудовий
![Як приготувати буженину в духовці у фользі?](/uploads/posts/2016-01/yak-prigotuvati-buzheninu-v-duhovc-u-folz_251.jpeg)
Як приготувати буженину в духовці у фользі?
«Цвяхом» святкового застілля пропонуємо зробити чудову буженину, яку можна приготувати за запропонованими далі рецептами. Це неймовірне блюдо сміливо
![Яловичина, запечена у фользі](/uploads/posts/2015-12/yalovichina-zapechena-u-folz_821.jpeg)
Яловичина, запечена у фользі
Незважаючи на те, що яловичина - м'ясо досить специфічне і приготування страви на її основі вимагає трохи навичок і знань, при цьому з запіканням її
![Яловичина у фользі](/uploads/posts/2015-03/yalovichina-u-folz_351.jpeg)
Яловичина у фользі
Яловичина, запечена шматком у фользі, може одночасно бути і вишуканим святковим частуванням, і ситним блюдом на простому сімейній вечері. Пропонуємо