Фарш для пельменів з свинини

Рецепт фарш для пельменів з свинини
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати смачний фарш для пельменів, свинину добре промиваємо і нарізаємо невеликими кубиками. Воду заздалегідь наливаємо у склянку і прибираємо в холодильник. Цибулину і зубчики часнику очищаємо, подрібнюємо блендером, а м'ясо перекручуємо через м'ясорубку. Викладаємо отриманий фарш в глибоку миску, додаємо овочеву кашку і кидаємо за смаком спеції і приправи. Все перемішуємо, ліпимо кульку і кидаємо його на стіл, відбиваючи. Після цього перекладаємо соковитий фарш для пельменів свинини в чистий посуд і якщо він вийшов досить густий, розводимо поступово холодною водою, регулюючи густоту фаршу. Тепер відриваємо шматочки і викладаємо м'ясну масу на розкачані кружечки тіста, формуючи домашні пельмені.
Фарш для пельменів з свинини і курки
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе і свинину обробляємо, нарізаємо шматочками і перекручуємо через м'ясорубку з середньою ґратами. Потім додаємо нежирну сметану, видавлюємо через прес очищений часник і заправляємо спеціями. Гарненько все перемішуємо і приступаємо до ліплення домашніх пельменів.
Смачний фарш для пельменів з свинини
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо обробляємо і подрібнюємо звичайним способом. Потім додаємо у фарш мелений мускатний горіх, спеції і вливаємо вершки. Гарненько все перемішуємо і формуємо домашні пельмені.
Фарш для домашніх пельменів з свинини
Інгредієнти:
Приготування
М'якоть свинини обполіскуємо, обробляємо, нарізаємо невеликими кубиками і перекручуємо через м'ясорубку. Цибулю чистимо і разом з капустою тонко шаткуємо. Потім овочі трохи розминаємо руками і підсолюємо за смаком. Додаємо овочеву масу в м'ясо, вливаємо трохи теплого молока, регулюючи тим самим консистенцію фаршу. Після цього ретельно все вимішуємо руками, приправляємо спеціями і переходимо до приготування домашніх пельменів.
Соковитий фарш для пельменів з свинини
Інгредієнти:
Приготування

М'якоть яловичини, свинини і баранини гарненько промиваємо, обсушуємо паперовими рушниками і акуратно зрізаємо все плівки і жилки. Пропускаємо мясо через м'ясорубку або дуже дрібно рубаємо його сокиркою. Чистимо цибулину, шаткуємо кубиками, а свіжу зелень рубаємо гострим ножем. У глибокій мисці з'єднуємо підготовлене м'ясо, кидаємо цибулю і зелень, додаємо за смаком сіль, спеції і борошно. Потім все ретельно перемішуємо ложкою, поступово вливаємо в масу гарячий бульйон і вимішуємо однорідний і в'язкий фарш. Після цього відставляємо його бік, готуємо тісто і формуємо домашні пельмені.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пельмені - класичний рецепт
Приготування домашніх пельменів – процес звичайно не швидкий і досить тривалий, проте, результат ваших праць виправдається з лишком. Ваші вироби

Фарш для пельменів з яловичини і свинини
Визначивши для себе ідеальну основу для пельменів потрібно подумати про правильне наповнення. Тому далі ми запропонуємо кілька варіантів відмінною

Рецепт домашніх пельменів
Будь-яке блюдо, приготовлене на домашній кухні, виходить особливо смачною. Наприклад, пельмені, зроблені з любов'ю, в рази смачніше покупного

Фарш для пельменів
Звичайно ж, всі ми любимо пельмені, і знаємо, що фарш для них готуватися зі свинини і яловичини. Але ми сьогодні підібрали найбільш цікаві варіанти

Котлети з баранини
Котлети - це смачне блюдо російської кухні. Вони можуть бути і овочевими, рибними і м'ясними. І сьогодні мова піде про дивовижних котлетки з

Пельмені в пароварці
Пельмені можна смажити, варити, або навіть запікати в духовці, але зручніше всього готувати пельмені на пару, адже вони виходять такими ж ніжними, як