Домашня ковбаса печінкова
![Домашня ковбаса печінкова Домашня ковбаса печінкова](/uploads/posts/2016-02/domashnya-kovbasa-pechnkova_491.jpeg)
Печінкова домашня ковбаса в кишці
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку ми підготуємо кишки, так як вони мають досить специфічний запах, що від нього потрібно позбутися. Для цього заливаємо їх водою з оцтом. Залишаємо так на чверть години. Лимон ріжемо тонкими кільцями. Воду зливаємо, кишки промиваємо і знову заливаємо водою. Кладемо гуртки лимона і залишаємо кишки на 2 години, щоб запах повністю зник. Тим часом готуємо печінку промиваємо її, ріжемо невеликими шматочками. Часник чистимо від лушпиння. Свинячий жир ріжемо шматочками і відправляємо її в каструлю з печінкою. Солимо і посипаємо сухий аджикою. Добре перчимо і додаємо подрібнений часник. Добре все це перемішуємо. Тепер, коли кишки повністю без запаху, одягаємо їх на насадка для ковбасок і починаємо крутити через м'ясорубку підготовлену печінкову масу. Ковбаски в кишці приблизно через кожні 15-20 см перев'язуємо ниткою. Перед приготуванням їх роз'єднуємо, в кількох місцях проколюємо виделкою і кладемо на сковороду. Вливаємо 1 склянку води і на 1 годину відправляємо в добре нагріту духовку.
Ковбаса печінкова з гречкою в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Приготування печінкової ковбаси в домашніх умовах починаємо з підготовки гречки – крупу перебираємо, промиваємо і відварюємо в підсоленій воді майже до готовності. Потім зливаємо залишки води, щоб крупа була сухою. Сало і цибулю ріжемо великими шматочками і обсмажуємо майже до готовності. Промиту печінку разом з цибулею і салом пропускаємо через м'ясорубку, додаємо гречку, яйце, часник, сіль за смаком, перець і добре перемішуємо. Отриманою масою начиняємо вимиті свинячі кишки. В кількох місцях проколюємо голкою і ставимо в нагріту до 200 градусів духовку на півгодини.
Ковбаса домашня печінкова – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Печінку ошпарюємо окропом і знімаємо з неї плівочки. Ріжемо на шматочки. З сала зрізаємо шкірку і ділимо його на 2 частини. Одну на час відправляємо в морозилку, а другу ріжемо довільними шматочками. Печінку і сало подрібнюємо в м'ясорубці або блендері. Тепер дістаємо сало з морозилки. Ріжемо його дрібненькими кубиками. Змішуємо в мисці всі підготовлені продукти, солимо, перчимо за смаком. Тепер додаємо борошно з крохмалем, яйця, сметану. Гарненько перемішуємо, додаємо подрібнений часник, сіль, перець.
![Домашня ковбаса печінкова Домашня ковбаса печінкова](/uploads/posts/2016-02/domashnya-kovbasa-pechnkova_762.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Домашня ковбаса в кишках – рецепт](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/domashnyaya_kolbasa_v_kishkah_0.jpg)
Домашня ковбаса в кишках – рецепт
Навряд чи можна назвати ковбасу корисним продуктом, але так чи інакше вона все-таки з'являється в нашому раціоні. Для того, щоб пом'якшити шкоду
![Ковбаса печінкова в домашніх умовах](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/pechenochnaya_kolbasa_v_domashnih_usloviyah_0.jpg)
Ковбаса печінкова в домашніх умовах
Якщо ви не проти іноді поласувати печінкової ковбаскою, то наші рецепти стануть вам у нагоді! Не пошкодуйте часу, для приготування домашньої
![Ліверна ковбаса](/uploads/posts/2015-03/lverna-kovbasa_671.jpeg)
Ліверна ковбаса
Ліверна ковбаса - це смачний продукт, виготовлений із печінки, легенів, серця і нирок. І сьогодні ми розповімо, як її правильно зробити в домашніх
![Ковбаса печінкова](/uploads/posts/2015-03/kovbasa-pechnkova_341.jpeg)
Ковбаса печінкова
Ковбаса - дуже смачний субпродукт, який ми регулярно купуємо в магазині. Але адже її досить просто можна зробити в домашніх умовах, а головне вона
![Ковбаса з конини](/uploads/posts/2015-03/kovbasa-z-konini_631.jpeg)
Ковбаса з конини
Конина - це корисне м'ясо молодих коней, яке відрізняється від інших видів м'яса специфічним смаком. І сьогодні ми детально розповімо, як приготувати
![Ковбаса в домашніх умовах](/uploads/posts/2015-03/kovbasa-v-domashnh-umovah_631.jpeg)
Ковбаса в домашніх умовах
Останнім часом ми все частіше замислюємося про якості покупних продуктів, і висновки невтішні. Але так іноді хочеться побалувати себе і близьких