Дріжджові млинці на молоці – рецепт

Є безліч рецептів млинців, зараз розповімо, як приготувати дріжджові млинці на молоці, тісто також можна готувати і на кислому молоці, теж вийде смачно.
Тонкі дріжджові млинці на молоці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Раскрошим свіжі дріжджі і заллємо трохи теплим молоком (третьою частиною від обсягу, прописаного в інгредієнтах). Додамо четверту частину борошна і цукор. Ретельно перемішати і помістимо ємність з опарою в тепло хвилин на 20.
Коли з'явиться піна «шапочка», ще раз перемішати, повременим ще хвилин 10 і перельем опару у велику робочу миску. Додамо просіяне борошно, розтоплене, але не гаряче масло, сіль і яйця. Тісто зручно вимішувати виделкою або вінчиком.
Тепер розігріваємо сковороду, краще, якщо це спеціальна чавунна сковорода млинна з низьким бортиком. Змащуємо дно шматочком сала насадженим на вилку і виливаємо порцію тіста ополоником. Останнім часом для цієї процедури часто використовую пластикові пляшки, що дуже зручно. Якщо отвір в пробці досить вузьке можна випікати навіть фігурні мереживні млинці з цікавими фантазійними малюнками.
Печемо млинці з переворотом, якщо ви не володієте мистецтвом перевертати блін після підкидання в повітрі, користуйтеся широкої лопаткою. Складаємо млинці стопкою один на інший на блюді.
До готовим млинців можна подати різні начинки, ікру, сир, м'ясні і рибні, грибні та овочеві начинки, варення і повидло. Нехай кожен самостійно, загортає собі млинець. Чи можна згорнути млинці з начинками відразу і злегка припечь на сковороді. До млинців можна подавати різні напої, у тому числі, чай і кисломолочні.
Пишні млинці з дріжджового тіста на кислому молоці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Готуємо опару з половини прописаної порції кислого молока, дріжджів і третьої частини борошна з додаванням цукру (все змішаємо і злегка прогреем на водяній бані). Помістимо ємність з опарою в тепло.
Далі переливаємо опару у велику миску, додаємо просіяне борошно, змішане з крохмалем, сіль, розтоплене масло і яйця. Щоб млинці вийшли пишними, замішуєте тісто міксером. Ще краще заздалегідь збити яйця окремо, додавши 1 чайну ложку цукру (або можна

Розігріваємо сковороду, змащуємо її салом або олією, наливаємо порцію тіста і печемо млинці з переворотом. Щоб поверхня млинців виходила особливо рум'яної, масла не шкодуємо. Рослинні масла краще не використовувати, при термічній обробці в них утворюються шкідливим речовини.
Готові пишні млинці подаємо зі сметаною, кремами на основі йогурту і вершкового масла.
Рекомендуємо добрі рецепти

Товсті пишні млинці на кефірі - рецепт
Варіантів різноманітних млинців існує неймовірне безліч і далі поговоримо саме про товстих, пухких виробах. Розповімо, як домогтися повітряного

Товсті млинці на кефірі
Побалуйте домашніх новим ласощами - смачними, товстими млинцями на кисломолочної основі. Такий сніданок неодмінно оцінять і малюки, і дорослі. Далі

Дріжджові млинці
Млинці приготовані на дріжджах виходять повітряними і пористими, а товщину млинця можна змінювати в залежності від сполученого кількості борошна: в

Млинці з цибулею
Млинці - смачне блюдо, відоме з найдавніших часів. Їх можна їсти як самостійне блюдо зі сметаною, варенням, солодким сиропом, а в них можна загортати

Морквяні млинці
Млинці - смачне блюдо, яке обожнюють і дорослі, і діти. Їх готують з різних видів борошна, і часто додають в тісто різноманітні наповнювачі: гарбуз,

Млинці без яєць - рецепт
Навіть якщо ви не вживаєте в їжу яйця, то цілком можете побалувати себе смачними млинцями! Млинці без яєць виходять такими ж смачними, добре