Яловичина в рукаві в духовці
![Яловичина в рукаві в духовці Яловичина в рукаві в духовці](/uploads/posts/2016-02/yalovichina-v-rukav-v-duhovc_741.jpeg)
Яловичина в рукаві в духовці шматком – рецепт
Доповнити будь-яке м'ясо може асорті з свіжих трав, з яких можна приготувати дивовижно ароматний маринад або піти коротшим шляхом і просто запекти м'ясо з травами в одному рукаві. Завдяки рукаву м'ясо здатне зберегти не тільки всю свою соковитість, а й наповниться ароматом всіх тих добавок, що ви вирішите вибрати.
Інгредієнти:
Приготування
Попередня підготовка м'яса перед запіканням проста: обсушіть шматок, змастіть його маслом і посипте крупною морською сіллю. Додайте трохи свіжозмеленого перцю. Візьміть кулінарний шпагат і перев'яжіть їм шматок вирізки сегментами впоперек, по всій довжині. Така нехитра процедура допоможе м'яса зберегти форму під час випікання і утримати трави. Вставте гілочки розмарину і естрагону, а потім помістіть яловичину в рукав. Залиште м'ясо в духовці при 135 градусах на півтори години. На виході отримаєте шматок зі ступенем готовності medium rare.
Буженина з яловичини в рукаві в духовці
Для тих, хто віддає перевагу більш просмажене м'ясо, рекомендуємо запекти буженину з яловичої м'якоті. Готову страву можна сервірувати гарячим або залишити до повного охолодження, щоб потім нарізати і класти на сандвічі або в додаток м'ясної нарізки.
Інгредієнти:
Приготування
Сполоснувши шматок яловичої м'якоті, обсушіть його і щедро полийте олією. Натріть м'ясо сіллю і зробіть кілька глибоких, але невеликих отворів, з допомогою тонкого ножа. В отримані отвори покладіть брусочки моркви, часникові зубки і трави. Якщо хочете отримати гостру буженину, то додайте і скибочки гострого перцю чилі. Помістіть підготовлене м'ясо в рукав і відправте в духовку на 1 годину 20 хвилин. Готове м'ясо вийміть і дайте постояти 10 хвилин перед нарізкою.
Яловичина з овочами в рукаві в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Перетворіть часникові зубки в пасту з хорошою пучкою солі. Змішайте часникову пасту з гірчицею і натріть сумішшю шматок яловичини. Наріжте овочі на брусочки рівного розміру, збризніть їх маслом, посоліть і відправте в рукав разом з м'ясом. Влийте яловичий бульйон і зафіксуйте мішок кліпсами. Запікайте м'ясо годину при 175 градусах, а потім розріжте рукав і підніміть температуру до 220 градусів на 10 хвилин, поки шматок не підрум'яниться.
Яловичина з картоплею в рукаві в духовці
Інгредієнти:
![Яловичина в рукаві в духовці Яловичина в рукаві в духовці](/uploads/posts/2016-02/yalovichina-v-rukav-v-duhovc_792.jpeg)
Приготування
Зробіть надріз прямо в центрі шматка. Збийте Блендером ковбаски з оливками, цитрусовим соком, маслом, томатами і травами з часником. Наповніть розріз отриманою пастою і зафіксуйте шпажками. Щедро посоліть шматок зовні і викладіть в рукав разом з скибочками картоплі і лавром. Скільки запікати яловичину в духовці в рукаві? Приблизно 4 години при 160 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Як приготувати буженину в духовці у фользі?](/uploads/posts/2016-01/yak-prigotuvati-buzheninu-v-duhovc-u-folz_251.jpeg)
Як приготувати буженину в духовці у фользі?
«Цвяхом» святкового застілля пропонуємо зробити чудову буженину, яку можна приготувати за запропонованими далі рецептами. Це неймовірне блюдо сміливо
![Яловичина, запечена у фользі](/uploads/posts/2015-12/yalovichina-zapechena-u-folz_821.jpeg)
Яловичина, запечена у фользі
Незважаючи на те, що яловичина - м'ясо досить специфічне і приготування страви на її основі вимагає трохи навичок і знань, при цьому з запіканням її
![Рецепт качки з картоплею в духовці](/uploads/posts/2015-12/recept-kachki-z-kartopleyu-v-duhovc_151.jpeg)
Рецепт качки з картоплею в духовці
Запікання качки вимагає чимало терпіння і трохи кулінарних навичок, тому часто господині готують її тільки в свято. Пропонуємо кілька досить
![Курячі ніжки в рукаві в духовці](/uploads/posts/2015-11/kuryach-nzhki-v-rukav-v-duhovc_481.jpeg)
Курячі ніжки в рукаві в духовці
Коли закінчуються ідеї приготування смачного й оригінального вечері, на допомогу приходять перевірені рецепти з курячого м'яса. Пропонуємо два вельми
![Буженина - рецепт](/uploads/posts/2015-03/buzhenina-recept_691.jpeg)
Буженина - рецепт
Всі домочадці люблять бутерброди, тому в кожному холодильнику завжди є паличка ковбаски або копченого м'яса. Але ж магазинні продукти не завжди
![Буженина в рукаві](/uploads/posts/2015-03/buzhenina-v-rukav_211.jpeg)
Буженина в рукаві
Буженина - це дуже смачне запечене м'ясо. Її готують в духовці, мультиварці, аерогрилі. І сьогодні ми з вами поділимося парочкою простих рецептів