Підлива, як у радянській їдальні
![Підлива, як у радянській їдальні Підлива, як у радянській їдальні](/uploads/posts/2016-02/pdliva-yak-u-radyansky-yidaln_581.jpeg)
Рецепт підливи, як в їдальні
Цей рецепт самий мінімалістичний і найбільш автентичний. В його рамках шматочки яловичини томят з бульйоном і цибулею, а також додають невелику кількість томатної пасти, щоб домогтися бажаного відтінку.
Інгредієнти:
Приготування
Спасеруйте великі шматочки цибулі до вираженого золотистого відтінку. Паралельно з цим поставте на вогонь жаровню і додайте в неї шматочки яловичини. Коли м'ясо схопиться рум'янцем, змішайте його з цибулею і залийте яловичим бульйоном. Слідом покладіть ложку томатної пасти і перемішайте інгредієнти, збираючи зажаристые шматочки з самого дна посуду. Зменшіть жар під жаровнею і залиште все нудитися на дві години. По закінченні часу, щоб підлива, яка готувалася в їдальнях СРСР досягла бажаної консистенції, влийте до неї розведену в холодній воді борошно і дочекайтеся загустіння суміші.
Поливайте таку підливу поверх рису, макаронів і картоплі.
Підлива, як у радянській їдальні – рецепт
Самий бюджетний варіант підливи і зовсім готувався без м'яса, на бульйоні або і того простіше – на воді.
Інгредієнти:
![Підлива, як у радянській їдальні Підлива, як у радянській їдальні](/uploads/posts/2016-02/pdliva-yak-u-radyansky-yidaln_432.jpeg)
Приготування
Обсмажте борошно на сухій сковороді до легкого кремового відтінку, потім пересипте її в окремий посуд, а на сковороду влийте масло. Спасеруйте на ньому подрібнені овочі і посипте їх підрум'яненою борошном. Розведіть все бульйоном і змішайте з томатною пастою. Залиште підливу загуснути.
Як зробити підливу, як у радянській їдальні – рецепт
Ще один спосіб зробити улюблену підливу – використовувати посуд після обсмажування олії. Коли м'ясо підрум'яниться, а на сковороді залишиться жир і прилипли до посуді шматочки, додайте велику подрібнену цибулину і обсмажте шматочки до розм'якшення. Слідом посипте все парою столових ложок борошна і залийте півтора склянками води. Перемішайте, намагаючись підняти всі залишки з дна. Коли підлива загусне – готово.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Підлива з курячої грудки](/uploads/posts/2016-02/pdliva-z-kuryachoyi-grudki_901.jpeg)
Підлива з курячої грудки
Куряча грудка - це неймовірно універсальний вид м'яса, який чудесним чином поєднується з багатьма, часом зовсім незвичайних, компонентів. Підлива на
![Як приготувати підливу з м'ясом?](/uploads/posts/2016-02/yak-prigotuvati-pdlivu-z-myasom_931.jpeg)
Як приготувати підливу з м'ясом?
Найпростіший і неодмінно швидкий спосіб урізноманітнити нудний гарнір - це приготувати смачну підливку з м'ясом. Пропонуємо рецепти чудового
![Підлива до макаронів](/uploads/posts/2016-01/pdliva-do-makaronv_731.jpeg)
Підлива до макаронів
Навіть прості домашні макарони можна перетворити на дуже смачне, вишукана страва, доповнивши їх простий або не зовсім традиційної підливою.
![Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?](/uploads/posts/2015-07/yak-prigotuvati-gulyash-z-svinini-z-pdlivkoyu_801.jpeg)
Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі
![Як зробити підливу до макаронів?](/uploads/posts/2015-03/yak-zrobiti-pdlivu-do-makaronv_731.jpeg)
Як зробити підливу до макаронів?
Підливи і соуси надають стравам особливий смак і аромат. І сьогодні ми розповімо про те, як зробити смачну підливу до макаронів. У нашій статті ми
![Підлива з печінки](/uploads/posts/2015-03/pdliva-z-pechnki_581.jpeg)
Підлива з печінки
До м'ясної підливі ми вже звикли на наших столах. Але трохи особняком у цьому плані варто підлива з печінки. І сьогодні ми детально розповімо вам, як