Листковий хінкал

Отже, кілька важливих рекомендацій з приготування листкового даргинського хинкала:
Даргинский листковий хінкал
Інгредієнти:
Для тіста:
Для бульйону:
Для соусу:
Приготування
У велику каструлю кладемо вимите м'ясо. Це може бути і курка, і баранина, яловичина, на ваш смак. Можна відразу порізати м'ясо на порційні шматки. Заливаємо великою кількістю води і ставимо варитися, зменшуючи вогонь, після закипання, солимо і не забуваємо зняти пінку.
Висипаємо борошно у велику миску, залишивши трохи для вимішування. Робимо в борошні поглиблення, висипаємо сіль, цукор і дріжджі і перемішуємо. Далі, туди де перемішані вже сухі інгредієнти виливаємо теплу воду і замішуємо, захопивши трохи борошна. Потрібно дати постояти так кілька хвилин, щоб дріжджі розчинилися. Замішуємо тісто і відставляємо його підніматися, накривши рушником або харчовою плівкою. Зазвичай тісто піднімається 30-40 хвилин. Бажано обім'яти його два рази.
Далі тісто ділимо на 3 частини. Кожну частину тонко розкачуємо, змащуємо маслом і посипаємо приправою уцхо-сунелі. Скачуємо в щільні рулетики і ріжемо на порційні частки шириною 2 див Викладаємо їх на дощечку чи на вільну частину столу, щоб вони трохи підійшли.
Очищаємо картоплю, ріжемо її вздовж на 4 частини і кладемо в бульйон, вона буде варитися поки підходить тісто, це приблизно 15 хвилин.
Далі кожен хінкал макаємо в масло і ставимо варитися в бульйон на 30-40 хвилин. Поки приготуємо соус. В піалу видавлюємо часник, додаємо томатну пасту і трохи бульйону, добре перемішуємо. Також можна додати рубану зелень.
Дістаємо на тарілку з бульйону м'ясо і картоплю, хинкалы викладаємо окремо і подаємо з соусом.
Рецепт листкового хинкала з горіхами на пару
Інгредієнти:
Приготування
Приготуємо опару, для цього змішаємо молоко, цукор, сіль, дріжджі і трошки борошна, поставимо в тихе, тепле місце. Як тільки опара підніметься, відправляємо її в борошно і замішуємо тісто.
Тісто має підійти 2 рази, після цього ми ділимо його на 2 частини і розкочуємо. Розкочувати потрібно

Рекомендуємо добрі рецепти

Даргинский хінкал
Найпоширенішим і досить, простим національним блюдом дагестанської кухні є листковий хінкал, яким господарі зазвичай пригощають гостей. Це невеликі

Хінкал – рецепт
Хінкал – це щось на зразок галушок або галушок, тобто, шматочки тіста, зварені в м'ясному бульйоні. Їх подають з вареним м'ясом, бульйоном і соусами.

Аварська хінкал
Аварська хінкал, родом з Дагестану, не має нічого спільного зі співзвучною хінкалі. Пишні ромбики хинкала готуються не просто, тому такий

Узбецький коржик
Любите страви узбецької кухні? Тоді ви напевно чули про узбецьких коржиках. Хочете влаштувати сім'ї смачний узбецький вечерю? Можна приготувати плов,

Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили