Листковий хінкал
![Листковий хінкал Листковий хінкал](/uploads/posts/2016-01/listkoviy-hnkal_211.jpeg)
Отже, кілька важливих рекомендацій з приготування листкового даргинського хинкала:
Даргинский листковий хінкал
Інгредієнти:
Для тіста:
Для бульйону:
Для соусу:
Приготування
У велику каструлю кладемо вимите м'ясо. Це може бути і курка, і баранина, яловичина, на ваш смак. Можна відразу порізати м'ясо на порційні шматки. Заливаємо великою кількістю води і ставимо варитися, зменшуючи вогонь, після закипання, солимо і не забуваємо зняти пінку.
Висипаємо борошно у велику миску, залишивши трохи для вимішування. Робимо в борошні поглиблення, висипаємо сіль, цукор і дріжджі і перемішуємо. Далі, туди де перемішані вже сухі інгредієнти виливаємо теплу воду і замішуємо, захопивши трохи борошна. Потрібно дати постояти так кілька хвилин, щоб дріжджі розчинилися. Замішуємо тісто і відставляємо його підніматися, накривши рушником або харчовою плівкою. Зазвичай тісто піднімається 30-40 хвилин. Бажано обім'яти його два рази.
Далі тісто ділимо на 3 частини. Кожну частину тонко розкачуємо, змащуємо маслом і посипаємо приправою уцхо-сунелі. Скачуємо в щільні рулетики і ріжемо на порційні частки шириною 2 див Викладаємо їх на дощечку чи на вільну частину столу, щоб вони трохи підійшли.
Очищаємо картоплю, ріжемо її вздовж на 4 частини і кладемо в бульйон, вона буде варитися поки підходить тісто, це приблизно 15 хвилин.
Далі кожен хінкал макаємо в масло і ставимо варитися в бульйон на 30-40 хвилин. Поки приготуємо соус. В піалу видавлюємо часник, додаємо томатну пасту і трохи бульйону, добре перемішуємо. Також можна додати рубану зелень.
Дістаємо на тарілку з бульйону м'ясо і картоплю, хинкалы викладаємо окремо і подаємо з соусом.
Рецепт листкового хинкала з горіхами на пару
Інгредієнти:
Приготування
Приготуємо опару, для цього змішаємо молоко, цукор, сіль, дріжджі і трошки борошна, поставимо в тихе, тепле місце. Як тільки опара підніметься, відправляємо її в борошно і замішуємо тісто.
Тісто має підійти 2 рази, після цього ми ділимо його на 2 частини і розкочуємо. Розкочувати потрібно
![Листковий хінкал Листковий хінкал](/uploads/posts/2016-01/listkoviy-hnkal_422.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Даргинский хінкал](/uploads/posts/2016-01/darginskiy-hnkal_251.jpeg)
Даргинский хінкал
Найпоширенішим і досить, простим національним блюдом дагестанської кухні є листковий хінкал, яким господарі зазвичай пригощають гостей. Це невеликі
![Хінкал – рецепт](/uploads/posts/2016-01/hnkal-recept_381.jpeg)
Хінкал – рецепт
Хінкал – це щось на зразок галушок або галушок, тобто, шматочки тіста, зварені в м'ясному бульйоні. Їх подають з вареним м'ясом, бульйоном і соусами.
![Аварська хінкал](/uploads/posts/2015-03/avarska-hnkal_851.jpeg)
Аварська хінкал
Аварська хінкал, родом з Дагестану, не має нічого спільного зі співзвучною хінкалі. Пишні ромбики хинкала готуються не просто, тому такий
![Узбецький коржик](/uploads/posts/2015-01/uzbecka-korzhik_221.jpeg)
Узбецький коржик
Любите страви узбецької кухні? Тоді ви напевно чули про узбецьких коржиках. Хочете влаштувати сім'ї смачний узбецький вечерю? Можна приготувати плов,
![Як приготувати хичини?](/uploads/posts/2015-01/yak-prigotuvati-hychiny_631.jpeg)
Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили