Риба під маринадом з моркви і цибулі
Сьогодні ми будемо готувати рибу під дивовижно красивим і смачним маринадом, який складається з лучка і моркви. Таким дивним стравою можна нагодувати всю сім'ю і гостей почастувати. Рибка, приготовані за нашими рецептами, призведе всіх у захват і вразить своїм неймовірно ніжним смаком. Отже, давайте ми з вами поділимося нашим секретом: як приготувати таку смачну рибу, в граючому яскравим кольором маринаді з цибулею і золотий морквою, а після насолодитись цим чудовим блюдом.
Інгредієнти:
філе хека – 4 половинки;
борошно пшеничне – 70 г;
сіль – 2 щіпки;
масло рослинне – 120 г;
перець – за смаком;
цибуля ріпчаста (середній)– 2 шт.;
морква (велика) – 1 шт.;
оцет (9%) – 3 ч. ложки;
соєвий соус – 2-3 ч. ложки.
Приготування
Промиваємо у воді рибне філе і просушуємо його від зайвої вологи серветкою. Не нарізаючи його на шматочки, повністю опускаємо його в перемішаної з сіллю борошні і викладаємо на розігріту великого розміру сковороду з прогрітим в ній маслом. Потім присипаємо тільки з одного боку рибу перцем, щоб борошно прихопила його. Філе обсмажуємо з двох сторін до готовності.
Очищений ріпчасту цибулю тонко нарізаємо на чверть кільця, а морква так само тонко соломкою. На рослинному маслі обсмажуємо їх окремо, до рум'яного кольору. Після з'єднуємо моркву з цибулею разом і додаємо до них соєвий соус з оцтом. Для того щоб смак отриманого маринаду став більш вираженим, йому треба постояти 20 хвилин. Потім його знову перемішуємо і красиво викладаємо поверх обсмаженого філе хека.
Сам вид риби, захованої під золотою морквою і цибулею, закликає до дегустації її на смак.
Інгредієнти:
тушка пангасіуса – 1 шт.;
борошно – 100 г;
сіль – за смаком;
масло рослинне – 80 г;
морква – 1 шт.;
ріпчаста цибуля – 1 шт.;
молоко (домашнє) – 200 мл;
вершкове масло – 60 г;
гірчиця – 1 ч. ложка;
дрібно нарізаний свіжий кріп – 1 ст. ложка.
Приготування
Тушку риби чистимо, омываем водою, прибираємо плавники і дістаємо хребет, а саме філе нарізаємо на не дуже великі шматки. У борошно додаємо пару хороших дрібок солі, перемішуємо і обвалюємо тут рибу, яку після викладаємо в розпечений сотейник, з наявністю в ньому рослинного масла. Обсмажений пангасіус, перекладаємо в каструлю з нержавіючої сталі і кладемо до нього шматочок вершкового масла. Потім розподіляємо поверху, ріпчасту цибулю і моркву, попередньо нарізавши їх на кубики. Розчиняємо в молоці гірчицю і залив їм рибку, ставимо її тушкуватися на конфорки плити, виставивши режим маленького вогню. Тушкуємо все 25 хвилин, а потім додаємо свіжу зелень кропу і тримаємо на такому ж слабенькому вогні ще 4-6 хвилин.
Накладаючи на тарілки готову рибу, піддягаємо її лопаткою знизу так, щоб зверху вона залишалася вкритою овочами.
Інгредієнти:
свіжоморожені тушки скумбрії – 2 шт.;
лавровий лист – 5-7 шт.;
велика сіль – 2 ст. ложки;
цукровий пісок – 2 ч. ложки;
морква (велика) – 1 шт.;
цибуля – 2 шт.;
оцет – 50 мл;
вода – 100 мл;
часник – 2 зубки.
олія рослинна (нерафінована) – 80 мл
Приготування
Трохи даємо розморозитися скумбрії, але не повністю, потім чистимо, промиваємо та нарізаємо шматочками, які пересипаємо сіллю з цукром. Беремо ємність і на дно розміщуємо лавровий лист, а на нього викладаємо шматочки риби.
Кубиками невеликого розміру нарізаємо цибулю. Моркву нарізаємо досить тонкою соломкою або натираємо на тертку. З'єднуємо цибулю з морквою і заливаємо їх оцтом, розведеним водою. Через 25 хвилин віджимаємо овочі від оцтового маринаду, з'єднуємо їх з дрібно нарубаним, попередньо очищеним часником і розкладаємо всі поверх риби. Нерафінованою олією поливаємо рибку з овочами і ставимо туди, де попрохладней на 8 годин, а після рибу можна буде їсти.
Смажена риба з морквою і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Промиваємо у воді рибне філе і просушуємо його від зайвої вологи серветкою. Не нарізаючи його на шматочки, повністю опускаємо його в перемішаної з сіллю борошні і викладаємо на розігріту великого розміру сковороду з прогрітим в ній маслом. Потім присипаємо тільки з одного боку рибу перцем, щоб борошно прихопила його. Філе обсмажуємо з двох сторін до готовності.
Очищений ріпчасту цибулю тонко нарізаємо на чверть кільця, а морква так само тонко соломкою. На рослинному маслі обсмажуємо їх окремо, до рум'яного кольору. Після з'єднуємо моркву з цибулею разом і додаємо до них соєвий соус з оцтом. Для того щоб смак отриманого маринаду став більш вираженим, йому треба постояти 20 хвилин. Потім його знову перемішуємо і красиво викладаємо поверх обсмаженого філе хека.
Сам вид риби, захованої під золотою морквою і цибулею, закликає до дегустації її на смак.
Риба тушкована в молоці з цибулею і морквою
Інгредієнти:
Приготування
Тушку риби чистимо, омываем водою, прибираємо плавники і дістаємо хребет, а саме філе нарізаємо на не дуже великі шматки. У борошно додаємо пару хороших дрібок солі, перемішуємо і обвалюємо тут рибу, яку після викладаємо в розпечений сотейник, з наявністю в ньому рослинного масла. Обсмажений пангасіус, перекладаємо в каструлю з нержавіючої сталі і кладемо до нього шматочок вершкового масла. Потім розподіляємо поверху, ріпчасту цибулю і моркву, попередньо нарізавши їх на кубики. Розчиняємо в молоці гірчицю і залив їм рибку, ставимо її тушкуватися на конфорки плити, виставивши режим маленького вогню. Тушкуємо все 25 хвилин, а потім додаємо свіжу зелень кропу і тримаємо на такому ж слабенькому вогні ще 4-6 хвилин.
Накладаючи на тарілки готову рибу, піддягаємо її лопаткою знизу так, щоб зверху вона залишалася вкритою овочами.
Риба, маринована з морквою і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Трохи даємо розморозитися скумбрії, але не повністю, потім чистимо, промиваємо та нарізаємо шматочками, які пересипаємо сіллю з цукром. Беремо ємність і на дно розміщуємо лавровий лист, а на нього викладаємо шматочки риби.
Кубиками невеликого розміру нарізаємо цибулю. Моркву нарізаємо досить тонкою соломкою або натираємо на тертку. З'єднуємо цибулю з морквою і заливаємо їх оцтом, розведеним водою. Через 25 хвилин віджимаємо овочі від оцтового маринаду, з'єднуємо їх з дрібно нарубаним, попередньо очищеним часником і розкладаємо всі поверх риби. Нерафінованою олією поливаємо рибку з овочами і ставимо туди, де попрохладней на 8 годин, а після рибу можна буде їсти.
Рекомендуємо добрі рецепти
Риба тушкована з морквою і цибулею
Як правило, тушена риба з морквою і цибулею подається до столу в якості смачного гуляшу до гарніру. Саме тому в процесі приготування такої страви
Риба в духовці з морквою і цибулею
Зручно, коли основне блюдо і гарнір готуються разом. Якщо хочете переконатися в цьому, приготуйте рибу з морквою і цибулею в духовці, і вам не
Риба під овочами
Рибку можна готувати сотнею різних способів. Один з них - запікання під овочами. Таке блюдо завжди вийде ніжним, соковитим і ароматним. Як
Риба з морквою
Рибне філе можна приготувати різними способами. Але найпростішим і дешевим є приготування риби з морквою і цибулею. Давайте розглянемо декілька
Риба, тушкована з цибулею
Риба, тушкована з цибулею - смачне і досить просте у приготуванні блюдо. Таке корисне страву можна подати до сімейного обіду або вечері. Давайте
Хек у фользі в духовці
Хек - не дорога і смачна рибка, з якої можна приготувати безліч страв. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти у фользі в духовці кількома