Минтай, тушкований з цибулею і морквою

Тушкована риба – дуже просто
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулю і моркву, нарізаємо цибулю дрібними кубиками або тонкою соломкою (як більше подобається), а моркву натираємо на крупній тертці. Рибу чистимо від луски (якщо вона заморожена, розморожуємо в холодній солоній воді або на нижній полиці холодильника), видаляємо нутрощі і чорну плівку з черевця. Добре промиваємо тушки і нарізаємо шматочками поперек рибини з кроком приблизно в 3 пальця. Розігріваємо 30 мл олії і злегка обсмажуємо шматочки минтая на максимальному вогні. Повинна утворитися скоринка, щоб надалі шматочки риби не розвалилися.
Після того, як рибка обсмажена, готуємо тушкований минтай в мультиварці. У чашу кладемо цибулю і моркву, вливаємо олію і в режимі «Смаження» готуємо 12 хвилин овочі. Після цього закладаємо рибку і вливаємо склянку води. Можна зробити смак страви більш насиченим, додавши томат. Розводимо пасту водою і заливаємо в чашу. Перемішуємо все і в режимі «Гасіння» залишаємо готуватися минтай на півгодини. Солимо, перчимо і даємо настоятися.
Готуємо без кісток
Якщо мультиварки немає, можна приготувати минтай, тушкований з овочами, в казані – рецепт принципово не відрізняється, але часу на приготування піде значно менше, особливо якщо попередньо видалити кісточки. Розповімо, як приготувати філе минтая, тушковане з морквою, солодким перцем, томатом і цибулею.
Інгредієнти:
Приготування
Якщо філе знайти не вдалося, підготуємо його. Чистимо рибку і потрошимо: виймаємо нутрощі, вичищаємо чорні плівочки. Моєму і знімаємо з хребта м'якоть, ріжемо невеликими шматочками. Паніруємо філе минтая в борошні, в невеликій кількості олії обсмажуємо, запечатуючи в скоринці рибу, щоб вона залишилася соковитою. Цибулю ріжемо соломкою, а морквину тремо на крупній тертці. У маслі, пасеруємо цибулю і моркву хвилин 10 періодично помішуючи, вливаємо трохи води.

Смачно виходить і минтай, тушкований з майонезом, цибулею і морквою, тільки майонез додавати потрібно в самому кінці, коли страва вже охололо.
Рекомендуємо добрі рецепти

Минтай в клярі на сковороді
Минтай - прекрасна недорога рибка, яку можна готувати різними способами. Сьогодні пропонуємо посмажити її в клярі. Риба за рахунок кляру, вийде

Минтай, тушкований з овочами
Минтай відрізняється своїм ненав'язливим смаком, що дозволяє готувати з нього різні страви. Пропонуємо його тушкувати з овочами. Смак рибки чудово

Тушкований минтай
Минтай володіє не тільки чудовими смаковими якостями, у нього досить щільна м'якоть, що дозволяє зберегти форму і текстуру страви при тривалому

Смажений минтай
З минтая можна приготувати безліч цікавих і смачних страв. Але сьогодні мова піде про найпростішому страва - смаженому минтае. Давайте розберемося,

Минтай, тушкований з морквою
Минтай, тушкований з морквою - смачне і ситне блюдо для повсякденного столу. Давайте детально розберемося, як його зробити в сметані, майонезі, а

Минтай в сметані
Рибні страви обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини. Цінні мікроелементи і вітаміни, що містяться в рибі, необхідні нашому організму.