Стейки з риби
Не знаєте, що приготувати на святковий обід? Пропонуємо вам зробити стейки з риби. Така страва стане справжньою прикрасою будь-якого столу, а як гарнір чудово підійде картопляне пюре .
Інгредієнти:
стейк лосося – 3 шт.;
масло рослинне – 15 ст. ложки;
спеції для риби ;
сіль дрібна;
грейпфрут – 1 шт.
Приготування
Рибу чистимо, промиваємо й обсушуємо. Потім нарізаємо її 3 шматочки і натираємо стейки сумішшю спецій і дрібною сіллю. Грейпфрут очистити від шкірки, знімаємо плівочку і з половини фрукта у мисочку видавлюємо сік. Потім додаємо трохи олії і заливаємо фруктовою сумішшю рибу. Залишаємо постояти хвилин на 30. Масло виливаємо в чашу мультиварки і добре розігріваємо, виставивши програму «Смаження». Після цього викладаємо замариновані стейки, зверху – часточки грейпфрута і обсмажуємо 20 хвилин до утворення скоринки. Потім перевертаємо рибу і обсмажуємо з іншого боку. Подаємо блюдо з вареним картопляним пюре, прикрасивши рубаною свіжої зеленню.
Інгредієнти:
стейк сьомги – 400 г;
лимон – 05 шт.;
спеції.
сир твердих сортів – 100 г;
Для маринаду:
лимон – 05 шт.;
майонез – за смаком;
приправа для риби – на смак.
Приготування
Стейки добре промиваємо, солимо і перчимо за смаком. Тепер готуємо маринад: змішати лимонний сік з нежирним майонезом і додаємо будь-які спеції для риби за вашим бажанням. Обмазуємо сьомгу приготованою сумішшю і залишаємо на 15 хвилин. Деко промазуємо рослинним маслом. Лимон нарізаємо тоненькими кружальцями і розкладаємо на деко. Зверху розподіляємо промариновані стейки і посипаємо рясно тертим сиром. Відправляємо нашу страву в розігріту духовку і запікаємо 20 хвилин.
Інгредієнти:
стейки форелі – 700 г;
лимон свіжий – 05 шт.;
спеції;
олія оливкова – 3 ст. ложки;
розмарин – щіпка.
Приготування
Стейки промиваємо, обсушуємо, підсолюємо, перчимо і приправляємо розмарином. Потім збризкуємо рибу лимонним соком, перемішуємо і залишаємо просочуватися приблизно на 30 хвилин. На сковороді розігріваємо трохи оливкової олії і викладаємо стейки. Обсмажуємо на середньому вогні спочатку з одного боку, а потім акуратно перевертаємо і підрум'янюємо до готовності. Подаємо рибу гарячою з відварним рисом або картопляним пюре.
Як приготувати стейк з риби в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Рибу чистимо, промиваємо й обсушуємо. Потім нарізаємо її 3 шматочки і натираємо стейки сумішшю спецій і дрібною сіллю. Грейпфрут очистити від шкірки, знімаємо плівочку і з половини фрукта у мисочку видавлюємо сік. Потім додаємо трохи олії і заливаємо фруктовою сумішшю рибу. Залишаємо постояти хвилин на 30. Масло виливаємо в чашу мультиварки і добре розігріваємо, виставивши програму «Смаження». Після цього викладаємо замариновані стейки, зверху – часточки грейпфрута і обсмажуємо 20 хвилин до утворення скоринки. Потім перевертаємо рибу і обсмажуємо з іншого боку. Подаємо блюдо з вареним картопляним пюре, прикрасивши рубаною свіжої зеленню.
Стейк з риби в духовці
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Стейки добре промиваємо, солимо і перчимо за смаком. Тепер готуємо маринад: змішати лимонний сік з нежирним майонезом і додаємо будь-які спеції для риби за вашим бажанням. Обмазуємо сьомгу приготованою сумішшю і залишаємо на 15 хвилин. Деко промазуємо рослинним маслом. Лимон нарізаємо тоненькими кружальцями і розкладаємо на деко. Зверху розподіляємо промариновані стейки і посипаємо рясно тертим сиром. Відправляємо нашу страву в розігріту духовку і запікаємо 20 хвилин.
Стейк з риби на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Стейки промиваємо, обсушуємо, підсолюємо, перчимо і приправляємо розмарином. Потім збризкуємо рибу лимонним соком, перемішуємо і залишаємо просочуватися приблизно на 30 хвилин. На сковороді розігріваємо трохи оливкової олії і викладаємо стейки. Обсмажуємо на середньому вогні спочатку з одного боку, а потім акуратно перевертаємо і підрум'янюємо до готовності. Подаємо рибу гарячою з відварним рисом або картопляним пюре.
Рекомендуємо добрі рецепти
Стейк – рецепт
Стейк - чудове м'ясне блюдо, яке гармонійно вписується в повсякденне меню сімейного вечері і займає почесне місце на святковому столі. Докладно
Як приготувати стейк з сьомги?
Стейк з сьомги - це дуже смачна традиційна їжа і приготувати її досить просто. Давайте розглянемо декілька цікавих рецептів смаження цієї
Стейк з лосося
Лосось - дивно смачна і корисна риба. Її запікають у духовці, смажать на грилі і сковороді, використовують як начинку для пирогів. І сьогодні ми
Стейк тріски в духовці
Тріска вважається сухий і прісної рибою, але якщо правильно підійти до її приготування, то будь-яке блюдо з неї вийде смачним і соковитим. І сьогодні
Стейк в мультиварці
Стейк - це обсмажений з 2-х сторін шматок м'яса або риби. Найчастіше їх готують на сковороді або в духовці. Але сьогодні ми з вами поговоримо про те,
Форель в мультиварці
Форель - смачна делікатесна риба, яку використовують для створення різних страв. І сьогодні ми детально розберемося, що з неї можна зробити в