Тісто на маргарині для курника
Рецепти тесту для курника на маргарині дуже цінуються багатьма господинями не тільки за неймовірно ніжний смак, але і за зручність приготування. Воно виходить досить маслянистим, еластичним і добре розкочується.
Інгредієнти:
вершковий маргарин – 250 г;
молоко – 150 мл;
сода харчова – щіпка;
розпушувач для тіста – 1 ст. ложка;
яйце – 2 шт.;
цукор дрібний – 05 ст. ложки;
борошно пшеничне – 3 ст.;
сіль.
Приготування
Для приготування тіста на маргарині для курника, спочатку просіваємо борошно разом з розпушувачем через дрібне сито. Яйця розбиваємо в глибоку миску, додаємо дрібний цукор, щіпку солі, розм'якшений вершковий маргарин і все ретельно розтираємо. Потім вливаємо молоко і поступово додаємо борошно, замішуючи круте тісто. Після цього загортаємо його в кухонний рушник і прибираємо в холодильник на деякий час.
Інгредієнти:
кефір нежирний – 150 мл;
маргарин – 100 г;
борошно – 5 ст.;
цукор – 2 ч. ложки;
вода фільтрована – 05 ст.
дріжджі – 25 р.
Приготування
Воду трохи підігріваємо і кидаємо в неї ложку цукру і трохи борошна. Потім кладемо свіжі дріжджі, залишаємо на 5 хвилин, а потім вливаємо кефір і кидаємо цукор. Ретельно все перемішуємо, поступово всипаємо просіяне борошно, додаємо рубаний маргарин і замішуємо еластичне і задоволене щільне тісто. Тепер загортаємо його в чистий рушник і тримаємо приблизно півгодини в теплі. Після цього можна переходити до приготування начинки і формування курника.
Інгредієнти:
харчова сода – щіпка;
маргарин вершковий – 100 г;
сіль – щіпка;
сметана 25 % – 4 ст. ложки;
борошно – 500 г;
яйце – 1 шт.;
сода харчова – щіпка;
молоко – 50 мл
Приготування
Беремо кілька ложок свіжої густої сметани, викладаємо її в миску і розбиваємо куряче яйце. Потім додаємо розм'якшений маргарин і вливаємо жирне молоко. Після цього додаємо в отриману масу трохи соди, щіпку солі і вводимо частинами пшеничне борошно, попередньо просіяне. Замішуємо руками еластичне м'яке тісто крутий консистенції. Тепер загортаємо його в полотенечко і прибираємо на деякий час в морозильну камеру. Там воно трохи підмерзне, затвердіє і стане більш пластичним. Далі розділяємо його на кілька рівних частин, формуємо з них пиріг і відправляємо його в духову шафу.
Пісочне тісто для курника на маргарині
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування тіста на маргарині для курника, спочатку просіваємо борошно разом з розпушувачем через дрібне сито. Яйця розбиваємо в глибоку миску, додаємо дрібний цукор, щіпку солі, розм'якшений вершковий маргарин і все ретельно розтираємо. Потім вливаємо молоко і поступово додаємо борошно, замішуючи круте тісто. Після цього загортаємо його в кухонний рушник і прибираємо в холодильник на деякий час.
Тісто на курник на маргарині і кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Воду трохи підігріваємо і кидаємо в неї ложку цукру і трохи борошна. Потім кладемо свіжі дріжджі, залишаємо на 5 хвилин, а потім вливаємо кефір і кидаємо цукор. Ретельно все перемішуємо, поступово всипаємо просіяне борошно, додаємо рубаний маргарин і замішуємо еластичне і задоволене щільне тісто. Тепер загортаємо його в чистий рушник і тримаємо приблизно півгодини в теплі. Після цього можна переходити до приготування начинки і формування курника.
Тісто для курника на сметані і маргарині
Інгредієнти:
Приготування
Беремо кілька ложок свіжої густої сметани, викладаємо її в миску і розбиваємо куряче яйце. Потім додаємо розм'якшений маргарин і вливаємо жирне молоко. Після цього додаємо в отриману масу трохи соди, щіпку солі і вводимо частинами пшеничне борошно, попередньо просіяне. Замішуємо руками еластичне м'яке тісто крутий консистенції. Тепер загортаємо його в полотенечко і прибираємо на деякий час в морозильну камеру. Там воно трохи підмерзне, затвердіє і стане більш пластичним. Далі розділяємо його на кілька рівних частин, формуємо з них пиріг і відправляємо його в духову шафу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тісто на сметані для курника
Курник - це особливий вид російської випічки, який приготувати не дуже складно, хоч і клопітно, так як страва, що складається з декількох шарів
Тісто на курники в духовці
Курник - це шикарний пиріг, який в основному готують на торжество. Пропонуємо кілька простих рецептів тесту для такого роду випічки, використовуючи
Тісто на молоці для пиріжків
Найкращий спосіб порадувати рідню смачненьким - це спекти щось домашнє. Найбільш вдалою випічка виходить на основі молочних продуктів. Причому можна
Тісто для смажених пиріжків
Рецептів смажених пиріжків неймовірно велика кількість. Їх перевага в тому, що наповнення можна використовувати абсолютно будь-який: солодке, овочеве
Тісто для курника
Курник - популярне російське блюдо, яке вміють готувати на святкову вечерю практично всі господині. Цей пиріг вважається символом процвітання і
Рецепт рогаликів на маргарині
Рогалики - це дивовижне ласощі, яке знайоме нам з дитинства. Їх можна приготувати з різного тіста: на молоці, кефірі. Але сьогодні мова піде про