Паштет із курячої грудки

Рецепт курячого паштету з грудки з в'яленими томатами
Інгредієнти:
Приготування
Перевірте куряче філе на наявність жив і залишків жиру, і видалити їх при необхідності. Розділіть м'ясо на великі шматочки і збийте їх блендером в однорідну пасту. Додайте до пасти шматочки шалот, зелень петрушки і розмарину з чебрецем, оливкова олія, нарізані томати і пару яєчних білків. Повторіть збивання до тих пір, поки суміш для паштету з курячої грудки в блендері знову не стане однорідною. Подібну процедуру можна проробити і маючи під рукою звичайну м'ясорубку.
Накрийте прямокутну форму для випічки листом фольги і промаслите його. Перекладіть філейну масу всередину форми, розрівняйте і додайте ємність в центрі заповненого водою деко так, щоб рідина покривала форму з паштетом наполовину. Поставте блюдо запікати протягом години при 175 градусах, після чого дайте паштету повністю охолонути.
Паштет з курячої печінки і грудки
Любителі паштетів в їх класичному образі також можуть поекспериментувати з закускою, додавши до печінки шматочки курячої грудки, але не простий відвареної курячої грудки, а копченої, яка зробить закуску ароматніше.
Інгредієнти:
Приготування
Спершу приготуйте просту засмажку з грибів з цибулею, для цього цибульні півкільця томіть з подрібненими грибами на краплі олії до розм'якшення і випаровування зайвої вологи. До засмажки додайте шматочки ретельно промитої курячої печінки і дочекайтеся повного їх прожарювання.
В чаші блендера залийте кубики курячого філе вершками і пюрируйте їх. Додайте до курячого пюре печінка з цибульно-грибний засмажкою і повторіть процес збивання. Готовий паштет з копченої курячої грудки перекладіть в чисту ємність і охолодіть перед дегустацією.
Як зробити паштет з курячої грудки зі свининою?
Доповненням до пісного курячому м'ясу може стати м'ясо трохи більш соковите і жирне, наприклад свинина і скибочки бекону, створюють не тільки смакове, але і яскраве розмаїття страви.
Інгредієнти:

Приготування
Розігрійте трохи вершкового масла в сковороді і використовуйте його для пасерування цибулевих кілець з часником. Курятину перетворіть у фарш і з'єднайте його з шматочками свинячої вирізки. Приправте м'ясну суміш щедрою пучкою солі і додайте в неї фісташки, апельсиновий сік і яйце. Не зайвою буде і зелень, наприклад, жменю подрібненої петрушки або трохи чебрецю, але можна обійтися і без неї. Перекладіть суміш в застелену фольгою прямокутну форму, а зверху викладіть смужки бекону. Запікайте паштет при 180 градусах 1 годину, а потім повністю охолодіть і подавайте, попередньо злив надлишки рідини.
Рекомендуємо добрі рецепти

Паштет з курячої печінки в домашніх умовах
Будь-які страви домашнього приготування завжди виходять смачніше і, звичайно корисніше. Приготувавши паштет з курячої печінки самостійно, ви

Курячий паштет – рецепт
Домашній паштет - це завжди смачно і, звичайно, корисніше покупного. Це чудовий варіант для фуршету або швидкого бутерброда для перекусу. Причому

Куряче суфле в мультиварці
Прекрасною альтернативою обридлому запечене філе може стати куряче суфле. Ця ніжна, повітряна маса здатна підкорити серця навіть найбільш вибагливих

Печінковий паштет з курячої печінки
Паштет, приготовлений вдома, разюче відрізняється від свого магазинного побратима. Він більш смачний, густий, корисний. Для того щоб створити цей

Закуска до новорічного столу: паштет з курячого філе
Паштет з курячого філе - це чудова закуска до новорічного столу, яка неодмінно сподобається вашим близьким і друзям. І ми для вас зібрали кілька