Як приготувати гуляш з курки?
Гуляш – традиційне угорське блюдо, яке робиться в основному з яловичиною або свининою. Але ми сьогодні трохи поекспериментуємо і розповімо вам, як приготувати гуляш з курки. Блюдо виходить неймовірно ніжним, смачним і до того ж дієтичним, так що чудово підійде людям, які стежать за своєю фігурою і вважає зайві калорії.
Інгредієнти:
паста томатна – 2 ч. ложки;
морква – 1 шт.;
стиглий помідор – 2 шт.;
філе куряче – 1 кг;
цибулина – 2 шт.;
борошно пшеничне – 2 ст. ложки;
вода фільтрована – 25 ст.;
олія – 05 склянки;
сметана нежирна – 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
А чи знаєте ви, як приготувати гуляш з курки з підливою? Нічого складного в цьому немає! Філе курки гарненько промиваємо, нарізаємо смужками, підсолюємо і обсмажуємо, помішуючи, в сковороді до підрум'янення. Моркву чистимо, натираємо на терочке, а цибулину дрібно шаткуємо. Пасеруємо овочі на рослинному маслечко, а потім перекладаємо обжарку до м'яса і приправляємо до смаку сіллю. Вливаємо трохи свіжої води, і переходимо до приготування підливи. У невеликій кількості теплої води розвести томатну пасту, додаємо борошно і кладемо сметану. Все добре перемішуємо і коли м'ясо майже готове, акуратно вливаємо підливу, постійно помішуючи. Тушкуємо ще хвилин 5 і подаємо гуляш з курки зі сметаною до столу.
Інгредієнти:
курка – 1 шт.;
спеції ;
олія оливкова – 2 ст. ложки;
цибулина – 1 шт.;
часник – 3 зубчики;
помідор – 4 шт.;
сухе біле вино – 1 ст.;
бульйон курячий – 1 ст.;
паста томатна – 2 ст. ложки;
розмарин;
каперси – 1 ст. ложка;
петрушка.
Приготування
Курку ділимо на шматочки, промиваємо, солимо і перчимо за смаком. В глибокому казанку розігріваємо олію, викладаємо м'ясо і обсмажуємо його до появи золотистої скоринки. Акуратно виймаємо курку, а в каструльці пасеруємо очищений і нашатковану цибульку півкільцями, нарізаний часник і нарізану кубиками помідори. Потім до обсмаженою овочам вливаємо біле вино і выпариваем його на середньому вогні хвилин 5 щоб випарувався весь алкоголь. Далі додаємо бульйон, кладемо томатну пасту, розмарин і каперси. Ретельно перемішуємо, викладаємо курку і тушкуємо, поки сік не почне закипати. Потім зменшуємо вогонь до мінімального рівня, накриваємо кришкою і тушкуємо ще 15 хвилин. Готову страву прикрашаємо рубаною зеленню і подаємо з картоплею, пастою або рисом.
Інгредієнти:
куряче філе – 400 г;
цибулина – 1 шт.;
лавровий лист – 2 шт.;
вода кип'ячена – 100 мл;
масло рослинне – 3 ст. ложки;
морква – 1 шт.;
спеції;
томатна натуральна паста або лечо – 2 ст. ложки;
борошно – 2 ст. ложки.
Приготування
Куряче філе промиваємо та нарізаємо шматочками невеликих розмірів. Чистимо цибулину, шаткуємо і пасеруємо в сковороді з розігрітим маслом. Потім додаємо до нього очищену і натерту соломкою моркву і обсмажуємо овочі до зарум'янювання. Після цього перекладаємо їх на тарілку і присипаємо спеціями і борошном. Тепер викладаємо все по черзі в мультиварку: спочатку – куряче м'ясо, потім – зажарку і за бажанням посипаємо зеленню. За смаком можете додати кілька ложок лечо або домашньої томатної пасти. Зверху кидаємо листочок і заливаємо все невеликою кількістю прохолодної води. Потім закриваємо кришку приладу, вибираємо режим «Гасіння» і готуємо страву 2 години. Після звукового сигналу, акуратно все перемішуємо, викладаємо гуляш на тарілку і подаємо до столу з гарячим картопляним пюре, відварними макаронними виробами або розсипчастою кашею.
Рецепт гуляшу з курки
Інгредієнти:
Приготування
А чи знаєте ви, як приготувати гуляш з курки з підливою? Нічого складного в цьому немає! Філе курки гарненько промиваємо, нарізаємо смужками, підсолюємо і обсмажуємо, помішуючи, в сковороді до підрум'янення. Моркву чистимо, натираємо на терочке, а цибулину дрібно шаткуємо. Пасеруємо овочі на рослинному маслечко, а потім перекладаємо обжарку до м'яса і приправляємо до смаку сіллю. Вливаємо трохи свіжої води, і переходимо до приготування підливи. У невеликій кількості теплої води розвести томатну пасту, додаємо борошно і кладемо сметану. Все добре перемішуємо і коли м'ясо майже готове, акуратно вливаємо підливу, постійно помішуючи. Тушкуємо ще хвилин 5 і подаємо гуляш з курки зі сметаною до столу.
Як приготувати гуляш з курки?
Інгредієнти:
Приготування
Курку ділимо на шматочки, промиваємо, солимо і перчимо за смаком. В глибокому казанку розігріваємо олію, викладаємо м'ясо і обсмажуємо його до появи золотистої скоринки. Акуратно виймаємо курку, а в каструльці пасеруємо очищений і нашатковану цибульку півкільцями, нарізаний часник і нарізану кубиками помідори. Потім до обсмаженою овочам вливаємо біле вино і выпариваем його на середньому вогні хвилин 5 щоб випарувався весь алкоголь. Далі додаємо бульйон, кладемо томатну пасту, розмарин і каперси. Ретельно перемішуємо, викладаємо курку і тушкуємо, поки сік не почне закипати. Потім зменшуємо вогонь до мінімального рівня, накриваємо кришкою і тушкуємо ще 15 хвилин. Готову страву прикрашаємо рубаною зеленню і подаємо з картоплею, пастою або рисом.
Гуляш з курки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе промиваємо та нарізаємо шматочками невеликих розмірів. Чистимо цибулину, шаткуємо і пасеруємо в сковороді з розігрітим маслом. Потім додаємо до нього очищену і натерту соломкою моркву і обсмажуємо овочі до зарум'янювання. Після цього перекладаємо їх на тарілку і присипаємо спеціями і борошном. Тепер викладаємо все по черзі в мультиварку: спочатку – куряче м'ясо, потім – зажарку і за бажанням посипаємо зеленню. За смаком можете додати кілька ложок лечо або домашньої томатної пасти. Зверху кидаємо листочок і заливаємо все невеликою кількістю прохолодної води. Потім закриваємо кришку приладу, вибираємо режим «Гасіння» і готуємо страву 2 години. Після звукового сигналу, акуратно все перемішуємо, викладаємо гуляш на тарілку і подаємо до столу з гарячим картопляним пюре, відварними макаронними виробами або розсипчастою кашею.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепт гуляшу з яловичини з підливою
Традиційно гуляш роблять з телятини чи яловичини. Це страва з великою кількістю м'яса і густий ароматною підливи. Пропонуємо класичний рецепт гуляшу
Гуляш з телятини
Традиційно угорський гуляш готується з молодої телятини. Постараємося сильно не відходити від класики, але трохи модифікуємо рецепт, додавши в звичне
Бефстроганов з яловичини
Незважаючи на свою назву, бефстроганов споконвічно російська страва. М'ясо, порізане на шматочки, готується в сметанному соусі. Неймовірно ніжно і
Гуляш з курки з підливою
Гуляш - страва угорської кухні, яке щільно оселилося і в нашій меню. Готують гуляш з м'яса з додаванням овочів. Гуляш курячий з підливою чудово
Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми
Гуляш з курки
Любите гуляш, але під рукою немає ні яловичини, ні телятини? Приготуйте його з іншого м'яса! Наприклад, з курки. Рецептів цієї страви дуже багато,