Як приготувати гуляш з курки?

Рецепт гуляшу з курки
Інгредієнти:
Приготування
А чи знаєте ви, як приготувати гуляш з курки з підливою? Нічого складного в цьому немає! Філе курки гарненько промиваємо, нарізаємо смужками, підсолюємо і обсмажуємо, помішуючи, в сковороді до підрум'янення. Моркву чистимо, натираємо на терочке, а цибулину дрібно шаткуємо. Пасеруємо овочі на рослинному маслечко, а потім перекладаємо обжарку до м'яса і приправляємо до смаку сіллю. Вливаємо трохи свіжої води, і переходимо до приготування підливи. У невеликій кількості теплої води розвести томатну пасту, додаємо борошно і кладемо сметану. Все добре перемішуємо і коли м'ясо майже готове, акуратно вливаємо підливу, постійно помішуючи. Тушкуємо ще хвилин 5 і подаємо гуляш з курки зі сметаною до столу.
Як приготувати гуляш з курки?
Інгредієнти:
Приготування
Курку ділимо на шматочки, промиваємо, солимо і перчимо за смаком. В глибокому казанку розігріваємо олію, викладаємо м'ясо і обсмажуємо його до появи золотистої скоринки. Акуратно виймаємо курку, а в каструльці пасеруємо очищений і нашатковану цибульку півкільцями, нарізаний часник і нарізану кубиками помідори. Потім до обсмаженою овочам вливаємо біле вино і выпариваем його на середньому вогні хвилин 5 щоб випарувався весь алкоголь. Далі додаємо бульйон, кладемо томатну пасту, розмарин і каперси. Ретельно перемішуємо, викладаємо курку і тушкуємо, поки сік не почне закипати. Потім зменшуємо вогонь до мінімального рівня, накриваємо кришкою і тушкуємо ще 15 хвилин. Готову страву прикрашаємо рубаною зеленню і подаємо з картоплею, пастою або рисом.
Гуляш з курки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе промиваємо та нарізаємо шматочками невеликих розмірів. Чистимо цибулину, шаткуємо і пасеруємо в сковороді з розігрітим маслом. Потім додаємо до нього очищену і натерту соломкою моркву і обсмажуємо овочі до

Рекомендуємо добрі рецепти

Рецепт гуляшу з яловичини з підливою
Традиційно гуляш роблять з телятини чи яловичини. Це страва з великою кількістю м'яса і густий ароматною підливи. Пропонуємо класичний рецепт гуляшу

Гуляш з телятини
Традиційно угорський гуляш готується з молодої телятини. Постараємося сильно не відходити від класики, але трохи модифікуємо рецепт, додавши в звичне

Бефстроганов з яловичини
Незважаючи на свою назву, бефстроганов споконвічно російська страва. М'ясо, порізане на шматочки, готується в сметанному соусі. Неймовірно ніжно і

Гуляш з курки з підливою
Гуляш - страва угорської кухні, яке щільно оселилося і в нашій меню. Готують гуляш з м'яса з додаванням овочів. Гуляш курячий з підливою чудово

Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми

Гуляш з курки
Любите гуляш, але під рукою немає ні яловичини, ні телятини? Приготуйте його з іншого м'яса! Наприклад, з курки. Рецептів цієї страви дуже багато,