Ледачі чебуреки
![Ледачі чебуреки Ледачі чебуреки](/uploads/posts/2015-09/ledach-chebureki_651.jpeg)
Ледачі чебуреки з лаваша
Інгредієнти:
Приготування
Отже, щоб швидко і смачно приготувати ліниві чебуреки необхідно спочатку підготувати всі інгредієнти. Чистимо цибулину, дрібненько ріжемо і висипаємо в миску. Додаємо фарш, додаємо за смаком спеції, вливаємо трохи води і гарненько перемішуємо. Яйце збиваємо окремо в пиалке. Тонкий лаваш ріжемо на квадрати, викладаємо на одну половинку м'ясну начинку, змащуємо вільний край яйцем і накриваємо зверху, притискуючи шви пальцями. Обсмажуємо чебуреки з обох сторін на рослинній маслечко до золистой скоринки, а потім викладаємо стопкою на блюдо і подаємо до столу.
Ледачі чебуреки на кефірі
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Виливаємо В миску кефір, додаємо яйце і сіль. Збиваємо все виделкою і поступово всипаємо просіяне борошно і замішуємо густувате тісто. Викладаємо його на стіл і залишаємо хвилин на 20. Цим часом готуємо начинку: м'ясний фарш підсолюємо за смаком, додаємо подрібнену цибулю і вливаємо трохи бульйону. Тісто розділяємо приблизно на 10 шматочків, кожен розкачуємо, в серединку викладаємо м'ясну начинку і формуємо чебурек. Краї тіста прокатуємо качалкою, щоб не витік сік. Обсмажуємо чебуреки в розігрітому маслі з двох сторін на середньому вогні до рум'яного кольору.
Ледачі чебуреки з вафельних коржів
Інгредієнти:
Для начинки:
![Ледачі чебуреки Ледачі чебуреки](/uploads/posts/2015-09/ledach-chebureki_372.jpeg)
Приготування
Цибулю і зелень промиваємо, обробляємо і дрібно нарізаємо. Додаємо в м'ясний фарш, приправляємо його спеціями і добре перемішуємо, трохи розбавляючи водою.
Для кляру яйця збиваємо міксером. Борошно розвести молоком і виливаємо в яєчну суміш. Одну вафлю змащуємо половиною начинки, накриваємо зверху другою, даємо просочитися 10 хвилин. Після цього розрізаємо заготовку на трикутники, потім кожен в клярі і обсмажуємо чебуреки з двох сторін.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Кримські чебуреки](/uploads/posts/2015-09/krimsk-chebureki_691.jpeg)
Кримські чебуреки
Легкі, повітряні, з тоненькою хрусткою оболонкою, яка не розмокає від соку. Соковитий і неймовірно ароматний фарш всередині цього неперевершеного
![Чебуреки з лаваша](/uploads/posts/2015-09/chebureki-z-lavasha_491.jpeg)
Чебуреки з лаваша
Головним достоїнством правильних чебуреків є найтонша хрустка основа і неймовірно соковите наповнення. Але, буває, що з тестом зовсім не хочеться
![Чебуреки з картоплею](/uploads/posts/2015-03/chebureki-z-kartopleyu_471.jpeg)
Чебуреки з картоплею
Традиційно чебуреки готують з м'ясом, але якщо ви з якихось причин не їсте м'ясо, або просто його не виявилося під рукою, то можна приготувати
![Як приготувати чебуреки?](/uploads/posts/2015-03/yak-prigotuvati-chebureki_761.jpeg)
Як приготувати чебуреки?
Чебуреки з сиром - відмінне блюдо, яке може стати як сніданком, так і чудовим перекусом. Чому саме з сиром? Так адже не всі люблять м'ясо. Ну а для
![Чебуреки з гарбузом - рецепт](/uploads/posts/2015-03/chebureki-z-garbuzom-recept_191.jpeg)
Чебуреки з гарбузом - рецепт
Чебуреки - традиційний вигляд вельми популярного страви з тіста з начинкою в кулінарних традиціях тюрских, кавказьких і монгольських народів. Це
![Начинка для чебуреків](/uploads/posts/2015-01/nachinka-dlya-cheburekv_141.gif)
Начинка для чебуреків
Чебуреки - смачне блюдо татарської кухні. І сьогодні ми розповімо, які начинки для нього можна зробити. Це може бути м'ясна, грибна, з сиром і т. д.