Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Глінтвейн з корицею - кращі рецепти домашнього глінтвейну, фото

Глінтвейн з корицею - кращі рецепти домашнього глінтвейну, фото

25-12-2014, 21:08
1 935

Рецепт глінтвейну з корицею


Кориця - унікальна спеція, яка славиться своїми корисними властивостями. Вона стимулює обмін речовин, допомагає спалювати жири, знижує рівень холестерину і підвищує імунітет. А в поєднанні з гарячим вином, кориця відмінно засвоюється організмом - ось чому вона просто незамінна спецій для глінтвейну.



Щоб приготувати глінтвейн з корицею вам знадобляться:

  • червоне вино - 750 мл
    Глінтвейн з корицею - кращі рецепти домашнього глінтвейну, фото

  • палички кориці - 3-4 шт

  • гвоздика - 3-4 шт

  • коньяк - 3 ст. л.

  • ванільний цукор - 1 пакетик

  • лимон - 3-4 зубчики


  • Спосіб приготування

  • Вилийте вино в сотейник і поставте на повільний вогонь.

  • Додайте вино всі інгредієнти і добре перемішайте.

  • Як тільки піде пар, зніміть вино з вогню і, накривши кришкою, дайте глінтвейну постояти пару хвилин.

  • Подавайте глінтвейн гарячим, додатково прикрасивши вино паличками кориці і лимоном.


  • Рецепт глінтвейну з апельсином і корицею


    Для цього рецепта вам знадобляться:
    Глінтвейн з корицею - кращі рецепти домашнього глінтвейну, фото


  • червоне вино - 750 мл

  • апельсин - 1 шт

  • апельсиновий лікер - 5 ст. л.

  • кориця - 2-3 палички

  • тертий мускатний горіх - 1 щіпка

  • зірочки бадьяна - 2-3 шт


  • Спосіб приготування

  • Вино вилийте в каструлю і поставте на повільний вогонь.

  • Як тільки вино почне нагріватися, додайте лікер і часточки половини апельсина.
    Глінтвейн з корицею - кращі рецепти домашнього глінтвейну, фото

  • Через хвилину додайте спеції. Коли почне підніматися пар - зніміть каструлю з вогню.

  • Дайте глінтвейну настоятися 5 хвилин під кришкою і подавайте з скибочками апельсина.


  • Рецепт глінтвейну з корицею і медом


    Медовий глінтвейн по праву вважається найкориснішим видом цього гарячого напою. Секрет його лікувальних і профілактичних властивостей криється в змісті великої кількості натурального меду. Завдяки меду, глінтвейн перетворюється з простого зігріваючого напою в даний протизастудний засіб, що володіє м'яким смаком і дивним ароматом.



    Щоб приготувати медовий глінтвейн вам знадобляться:

  • червоне вино - 500 мл
    Глінтвейн з корицею - кращі рецепти домашнього глінтвейну, фото

  • натуральний мед - 3/4 склянки

  • вода - 3/4 склянки

  • кориця - 2-3 палички

  • чорний перець - 1 щіпка

  • зірочки бадьяна - 2-3 шт


  • Спосіб приготування

  • Вино вилити в каструльку і поставте на невеликий вогонь.

  • Мед розведіть водою кімнатної температури і добре перемішайте.

  • Тонкою цівкою влийте медовий напій у вино, постійно помішуючи.

  • Додайте в глінтвейн спеції.

  • Як тільки вино нагріється і піде пар - зніміть глінтвейн з вогню.

  • Накрийте кришкою і дайте провину настоятися 5 хвилин. Подавайте теплим, прикрасивши паличками кориці.
  • Рекомендуємо добрі рецепти
    Спеції для глінтвейну
    Спеції для глінтвейну
    Глінтвейн - незамінний напій в холодні зимові вечори. Він і зігріє і підніме настрій. А смак у глінтвейну просто чарівний, завдяки спеціям, які
    Глінтвейн з апельсином і корицею
    Глінтвейн з апельсином і корицею
    Глінтвейн гарячий алкогольний напій, який п'ють найчастіше в холодну пору року. Варіантів його приготування з додаванням різних інгредієнтів досить
    Глінтвейн з білого вина
    Глінтвейн з білого вина
    Традиційно глінтвейн гарячий напій готують з напівсухого червоного вина. Але сьогодні ми відійдемо від класичних рецептів та приготуємо глінтвейн з
    Рецепт глінтвейну з червоного вина
    Рецепт глінтвейну з червоного вина
    Глінтвейн - популярний гарячий алкогольний напій, який готується з вина. І сьогодні мова піде про глінтвейн з червоного вина. Пропонуємо вашій увазі
    Яблучний глінтвейн
    Яблучний глінтвейн
    Глінтвейн - напій англійського походження, який роблять на основі вина. І зараз ми розповімо, як приготувати корисний глінтвейн з додаванням яблука.