Риба з грибами
Запечена риба з грибами - прекрасний спосіб отримати соковитий і смачний продукт, без зайвих витрат. Дане блюдо дозволяє не замислюватися про гарнірі і додаткових складових, так як цілком самостійно і поживно, завдяки грамотному балансу між інгредієнтами.
В рамках цього рецепта риби з грибами в духовці, філе насичується соками інших інгредієнтів і не пересихає, що відмінно допомагає тим, кому не часто доводилося працювати з цим продуктом.
Інгредієнти:
філе хека - 950 г;
печериці - 230 г;
цибуля - 45 г;
твердий сир - 145 г;
майонез - 55 г;
часник - 3 зубки;
жменя кропу;
рослинне масло - 35 мл;
борошно - 45 р.
Приготування
Рибну м'якоть розділіть на порційні шматки, приправте перцем і запаніруйте в борошні. Підрум'яньте рибу в олії і перемістіть філе на лист.
Очищений цибулю і гриби наріжте тонкими пластинами і обсмажте.
Змішайте майонез з подрібненим кропом і часником, змастіть їм рибу, накрийте грибною сумішшю і тертим сиром.
Запікайте блюдо протягом півгодини при температурі 180 градусів.
Інгредієнти:
свіжа скумбрія - 780 г;
печериці - 145 г;
білий цибулю - 45 г;
біле сухе вино - 25 мл;
молоко - 25 мл;
м'якоть білого хліба - 35 г;
яйце - 1 шт.;
жменя зелені кропу.
Приготування
Замочіть хліб у молоці.
Очищений цибулю і печериці обсмажте, влийте вино і тушкуйте до випаровування рідини.
Змішайте віджату хлібну м'якоть з яйцем і подрібненим кропом, з'єднайте з грибами, перемішайте.
Почистіть рибу, видаливши нутрощі і вирізати зябра.
Начиніть фаршем і запакуйте у фольгу.
Запікайте при температурі 185 градусів чверть години.
Інгредієнти:
філе минтая - 650 г;
печериці - 200 г;
картопля - 120 г;
цибуля - 30 р;
варене яйце - 2 шт.;
сметана - 235 мл;
сир - 135 г;
борошно - 45 р.
Приготування
Філе минтая нарізати шматочками, запаніруйте в борошні й зажарте.
Очищену картоплю, наріжте соломкою і обсмажте до готовності.
Подрібнену цибулю і гриби обсмажте окремо від картоплі.
Викладіть картоплю, цибулю та гриби на рибні шматочки, закрийте шаром нарізаних варених яєць, залийте сметаною.
Завершіть блюдо шаром подрібненого на терці сиру і відправте запікати при 180 градусах на чверть години.
Риба, запечена з грибами та сиром у духовці
В рамках цього рецепта риби з грибами в духовці, філе насичується соками інших інгредієнтів і не пересихає, що відмінно допомагає тим, кому не часто доводилося працювати з цим продуктом.
Інгредієнти:
Приготування
Риба, фарширована грибами
Інгредієнти:
Приготування
Риба, запечена у сметанному соусі з грибами «по-московськи»
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Філе горбуші в духовці
Як і будь-яка червона риба, горбуша відмінно переносить всі способи приготування, зберігаючи привабливий вигляд, соковитість і насичений смак.
Філе минтая - рецепти
Корисна і низькокалорійна риба минтай заслужено очолює рейтинг недорогих і легкодоступних рибних продуктів. Нейтральний і неяскравий смак цієї риби
Риба, запечена з грибами
Риба, запечена з грибами - це незвичайне, але в теж час, смачне і корисне блюдо. А приготувати його досить просто, і ми зараз розповімо. Пропонуємо
Горбуша з грибами
Горбуша має важливе відмінність і перевага серед інших представників сімейства лососевих - вона доступна і при цьому не менш смачна, ніж її
Оселедець, фарширована грибами
Оселедець - смачна риба, яку можна не тільки солити, але і фарширувати. І сьогодні мова піде про те, як чудово нафарширувати оселедець грибами.