Макарони з куркою і грибами
Макарони з куркою і грибами - блюдо, яке можна приготувати десятком різних способів. Пасту можна подати з грибним соусом або підливою, запекти або навіть нафарширувати великі раковини.
Цей рецепт - варіація класичного бефстроганова, в якому яловичину замінили куркою, а також додали до складу страви гриби. Курятина і гриби стануть тут основою вершковою підливи, якої ми покриємо відварну яєчну локшину .
Інгредієнти:
куряче філе - 380 г;
печериці - 210 г;
яєчна локшина - 155 г;
курячий бульйон - 365 мл;
сметана - 55 г;
часник - 4 зубки;
крохмаль - 1 ч. ложка;
вершкове масло - 35 р.
Приготування
Поки яєчна локшина вариться, швидко приготуйте основу для підливи, обсмаживши подрібнений часник і залив його сумішшю бульйону з крохмалем.
Як тільки соус загусне, додайте до нього шматочок вершкового масла і зменшіть вогонь. Додайте в соус сметану.
Окремо обсмажте максимально дрібно нарізану курятину і гриби.
Як тільки птах дійде до готовності, а вся зайва грибна волога випарується, перекладайте інгредієнти на основі підливи.
Підлива з курки з грибами до макаронів готова, залишається з'єднати її з відвареної локшиною і можна сервірувати.
Інгредієнти:
макарони - 310 г;
порей - 1 шт.;
печериці - 230 г;
часник - 2 зубки;
курятина - 320 г;
вершкове масло - 45 г;
борошно - 35 г;
молоко - 740 мл;
сир тертий - 190 г;
хлібна крихта - 35 р.
Приготування
Відваріть макарони . Поки ті варяться до al-dente, займіться соусом.
Приготуйте пасеровку з порею з грибами. Коли зажарка підрум'яниться, а зайва волога випарується, додайте до неї роздавлений зубчик часнику і трохи олії.
Присипте основу соусу борошном, а після перемішування залийте молоком.
Як тільки соус загусне, всипте до нього сир, дочекайтеся, поки він не розплавиться.
Змішайте сирний соус з пастою і перекладіть у форму, присипте блюдо хлібної крихтою і залиште макарони з куркою і грибами в духовці запікати на півгодини при 200 градусах.
Інгредієнти:
«черепашки» - 20 шт.;
часник - 2 зубки;
куряче філе - 490 г;
печериці - 130 г;
сир рікотта - 345 г;
тертий твердий сир - 85 м;
яйця - 2 шт.;
соус бешамель - 470 мл
Приготування
Поставте варитися мушлі до напівготовності.
Перекрутіть фарш з курячого філе, обсмажте його з часником і максимально подрібненими грибами.
Змішайте начинку з курятини з рікоттою, додайте яйця разом з пучкою солі туди ж.
Наповніть начинкою наполовину зварені черепашки і укладіть їх у формі.
Залийте блюдо соусом бешамель і присипте сиром, після чого залиште запікати при 180 градусах на півгодини.
Макарони з грибами і куркою в вершках
Цей рецепт - варіація класичного бефстроганова, в якому яловичину замінили куркою, а також додали до складу страви гриби. Курятина і гриби стануть тут основою вершковою підливи, якої ми покриємо відварну яєчну локшину .
Інгредієнти:
Приготування
Запіканка з макаронів з куркою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Макарони-черепашки, фаршировані куркою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Підлива до макаронів
Навіть прості домашні макарони можна перетворити на дуже смачне, вишукана страва, доповнивши їх простий або не зовсім традиційної підливою.
Паста з куркою і грибами
У цій статті представлені рецепти, здатні здивувати вас і кардинально урізноманітнити повсякденний обід. Пропонуємо кілька способів приготування
Фаршировані макарони-трубочки
Італійська паста славиться своїм шикарним різноманітністю. Поговоримо про ситному її варіанті - каннеллоні. Фаршировані макарони-трубочки дуже ситні,
Фетучіні з креветками
Італійці використовують фетучіні для приготування різноманітних страв, але особливо смачними вони виходять з креветками. Це блюдо підійде і для
Фаршировані макарони-черепашки
Страви з макаронів вважаються повсякденними і досить простими. Однак навіть з них можна приготувати справжній шедевр, який прикрасить святковий стіл.
Паста з грибами
Напевно, немає людини, яка б хоч раз не пробував пасту - вишукане італійське блюдо. Її готують з різними інгредієнтами і соусами. Любителям цієї