Куряче філе по-французьки в духовці
Запечене м'ясо – це завжди безпрограшний варіант, так як страва виходить ситним, смачним і красивим. Рецепти курячого філе по-французьки розповімо нижче.
Інгредієнти:
філе курки без шкіри – 900 г;
сіль;
сир твердих сортів – 280 м;
помідор – 270 г;
перець.
Приготування
Попередньо вимите і обсушенное куряче філе відбиваємо молоточком.
Поміщаємо м'ясо на деко. Зверху присаливаем і перчимо.
На філе покласти часточки помідорів і притрушиваем тертим сиром.
У помірно прогрітій духовці запікаємо приблизно на 20 хвилин.
Інгредієнти:
цибуля – 130 г;
гриби печериці свіжі – 240 г;
сир – 180 г;
щільні помідори – 2 шт.;
великі курячі філе – 2 шт.;
перець;
сіль.
Приготування
Ріжемо шматочками попередньо вимите філе.
Невеликими скибочками нарізаємо гриби. Цибулю подрібнюємо півкільцями. На сковороді прогріваємо масло, покласти туди гриби разом з цибулею і обсмажуємо близько 7 хвилин.
Невеликими тоненькими скибочками подрібнюємо помідори.
На деко викладаємо шматочки філе, злегка перчимо і солимо. Зверху розміщуємо гриби і скибочки помідорів. Все це притрушиваем тертим сиром.
При 180 градусах м'ясо по-французьки з курячого філе запікаємо 20 хвилин.
Інгредієнти:
помідори щільних сортів – 2 шт.;
філе курки – 500 г;
цибуля – 170 г;
майонез 67% – 50 г;
сир – 150 г;
перець мелений чорний;
сіль.
Приготування
Філе, нарізане шматочками потрібного розміру, відбиваємо.
Очищений цибулю шаткуємо півкільцями.
Тоненькими скибочками нарізаємо свіжий помідор.
Тепер поміщаємо підготовлене м'ясо на деко, застелений пекарської папером, солимо і притрушиваем перцем.
Зверху кожен шматочок промазуємо майонезом, викладаємо цибулю, помідори і посипаємо сиром.
При 190 градусах готуємо м'ясо по-французьки з курячого філе з помідорами 20 хвилин.
Інгредієнти:
сир – 200 г;
філе – 700 г;
часник – 2 зубчики;
свіжі гриби шампіньйони – 200 г;
сметана – 50 г;
помідори – 200 г;
жирний майонез – 50 г;
цибуля – 150 г;
зелень кропу – 30 г;
перець;
гірчиця – 20 р;
сіль.
Приготування
Попередньо промите і обсушенное філе ріжемо шматочками, які потім акуратненько відбиваємо. Солимо їх, перчимо і змащуємо гірчицею.
Вимиті гриби нарізаємо невеликими кубиками. Цибулю шаткуємо півкільцями. Обсмажуємо грибочки близько 5 хвилин.
Нарізаємо часточками помідори. Зелень дрібненько рубаємо. Часник подрібнюємо за допомогою преса. Подрібнюємо на тертці сир. Змішуємо сметану з сиром, зеленню, майонезом і часником.
Покласти філе на лист, викладаємо на філе гриби з цибулею і помідор. Зверху змащуємо соусом.
Запікаємо При 180 градусах 25 хвилин.
Приємного апетиту!
М'ясо по-французьки з курячого філе – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе по-французьки з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт курячого філе по-французьки
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати куряче філе по-французьки в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Філе судака в духовці
Це чудове блюдо кожен любитель рибних страв оцінить гідно. Далі ви дізнаєтеся, як по-новому оригінально запекти філе судака. В результаті вийде
Філе пангасіуса в духовці
Шалено смачне блюдо можна створити з простенької рибки. Далі розповімо, як запекти філе пангасіуса по-новому. Підкажемо, якими компонентами краще
Куряче філе з помідорами і сиром
Зробити куряче філе м'яким у готовому блюді допоможуть наші рекомендації. Далі підкажемо, як створити шалено смачна страва, доповнивши склад
М'ясо по-французьки з курячого філе
З курячого філе готують різні страви, у тому числі і м'ясо по-французьки. Ця чудова ніжна курочка з рум'яної сирної шапкою напевно стане фаворитом на
М'ясо по-французьки в мультиварці
Приготувати м'ясо по-французьки ви чудово різноманітите повсякденний обід, не докладаючи зусиль і грошових витрат. Це чудове страву можна зробити з
М'ясо по-французьки з свинини
Таке блюдо, як «м'ясо по-французьки» готують з курки, яловичини, але частіше всього використовують свинину при створенні цієї смакоти. Давайте