Запечене м'ясо – це завжди безпрограшний варіант, так як страва виходить ситним, смачним і красивим. Рецепти курячого філе по-французьки розповімо нижче.
М'ясо по-французьки з курячого філе – рецепт
Інгредієнти: філе курки без шкіри – 900 г; сіль; сир твердих сортів – 280 м; помідор – 270 г; перець. Приготування Попередньо вимите і обсушенное куряче філе відбиваємо молоточком. Поміщаємо м'ясо на деко. Зверху присаливаем і перчимо. На філе покласти часточки помідорів і притрушиваем тертим сиром. У помірно прогрітій духовці запікаємо приблизно на 20 хвилин. Куряче філе по-французьки з грибами
Інгредієнти: цибуля – 130 г; гриби печериці свіжі – 240 г; сир – 180 г; щільні помідори – 2 шт.; великі курячі філе – 2 шт.; перець; сіль. Приготування Ріжемо шматочками попередньо вимите філе. Невеликими скибочками нарізаємо гриби. Цибулю подрібнюємо півкільцями. На сковороді прогріваємо масло, покласти туди гриби разом з цибулею і обсмажуємо близько 7 хвилин. Невеликими тоненькими скибочками подрібнюємо помідори. На деко викладаємо шматочки філе, злегка перчимо і солимо. Зверху розміщуємо гриби і скибочки помідорів. Все це притрушиваем тертим сиром. При 180 градусах м'ясо по-французьки з курячого філе запікаємо 20 хвилин. Рецепт курячого філе по-французьки
Інгредієнти: помідори щільних сортів – 2 шт.; філе курки – 500 г; цибуля – 170 г; майонез 67% – 50 г; сир – 150 г; перець мелений чорний; сіль. Приготування Філе, нарізане шматочками потрібного розміру, відбиваємо. Очищений цибулю шаткуємо півкільцями. Тоненькими скибочками нарізаємо свіжий помідор. Тепер поміщаємо підготовлене м'ясо на деко, застелений пекарської папером, солимо і притрушиваем перцем. Зверху кожен шматочок промазуємо майонезом, викладаємо цибулю, помідори і посипаємо сиром. При 190 градусах готуємо м'ясо по-французьки з курячого філе з помідорами 20 хвилин. Як приготувати куряче філе по-французьки в духовці?
Інгредієнти: сир – 200 г; філе – 700 г; часник – 2 зубчики; свіжі гриби шампіньйони – 200 г; сметана – 50 г; помідори – 200 г; жирний майонез – 50 г; цибуля – 150 г; зелень кропу – 30 г; перець; гірчиця – 20 р; сіль. Приготування Попередньо промите і обсушенное філе ріжемо шматочками, які потім акуратненько відбиваємо. Солимо їх, перчимо і змащуємо гірчицею. Вимиті гриби нарізаємо невеликими кубиками. Цибулю шаткуємо півкільцями. Обсмажуємо грибочки близько 5 хвилин. Нарізаємо часточками помідори. Зелень дрібненько рубаємо. Часник подрібнюємо за допомогою преса. Подрібнюємо на тертці сир. Змішуємо сметану з сиром, зеленню, майонезом і часником. Покласти філе на лист, викладаємо на філе гриби з цибулею і помідор. Зверху змащуємо соусом. Запікаємо При 180 градусах 25 хвилин. Приємного апетиту!