Вернуться назад Распечатать

Куряче філе по-французьки в духовці

Куряче філе по-французьки в духовці
Запечене м'ясо – це завжди безпрограшний варіант, так як страва виходить ситним, смачним і красивим. Рецепти курячого філе по-французьки розповімо нижче.

М'ясо по-французьки з курячого філе – рецепт


Інгредієнти:

  • філе курки без шкіри – 900 г;

  • сіль;

  • сир твердих сортів – 280 м;

  • помідор – 270 г;

  • перець.


  • Приготування

  • Попередньо вимите і обсушенное куряче філе відбиваємо молоточком.

  • Поміщаємо м'ясо на деко. Зверху присаливаем і перчимо.

  • На філе покласти часточки помідорів і притрушиваем тертим сиром.

  • У помірно прогрітій духовці запікаємо приблизно на 20 хвилин.


  • Куряче філе по-французьки з грибами


    Інгредієнти:

  • цибуля – 130 г;

  • гриби печериці свіжі – 240 г;

  • сир – 180 г;

  • щільні помідори – 2 шт.;

  • великі курячі філе – 2 шт.;

  • перець;

  • сіль.


  • Приготування

  • Ріжемо шматочками попередньо вимите філе.

  • Невеликими скибочками нарізаємо гриби. Цибулю подрібнюємо півкільцями. На сковороді прогріваємо масло, покласти туди гриби разом з цибулею і обсмажуємо близько 7 хвилин.

  • Невеликими тоненькими скибочками подрібнюємо помідори.

  • На деко викладаємо шматочки філе, злегка перчимо і солимо. Зверху розміщуємо гриби і скибочки помідорів. Все це притрушиваем тертим сиром.

  • При 180 градусах м'ясо по-французьки з курячого філе запікаємо 20 хвилин.


  • Рецепт курячого філе по-французьки


    Інгредієнти:

  • помідори щільних сортів – 2 шт.;

  • філе курки – 500 г;

  • цибуля – 170 г;

  • майонез 67% – 50 г;

  • сир – 150 г;

  • перець мелений чорний;

  • сіль.


  • Приготування

  • Філе, нарізане шматочками потрібного розміру, відбиваємо.

  • Очищений цибулю шаткуємо півкільцями.

  • Тоненькими скибочками нарізаємо свіжий помідор.

  • Тепер поміщаємо підготовлене м'ясо на деко, застелений пекарської папером, солимо і притрушиваем перцем.

  • Зверху кожен шматочок промазуємо майонезом, викладаємо цибулю, помідори і посипаємо сиром.

  • При 190 градусах готуємо м'ясо по-французьки з курячого філе з помідорами 20 хвилин.


  • Як приготувати куряче філе по-французьки в духовці?


    Інгредієнти:

  • сир – 200 г;

  • філе – 700 г;

  • часник – 2 зубчики;

  • свіжі гриби шампіньйони – 200 г;

  • сметана – 50 г;

  • помідори – 200 г;

  • жирний майонез – 50 г;

  • цибуля – 150 г;

  • зелень кропу – 30 г;

  • перець;

  • гірчиця – 20 р;

  • сіль.


  • Приготування

  • Попередньо промите і обсушенное філе ріжемо шматочками, які потім акуратненько відбиваємо. Солимо їх, перчимо і змащуємо гірчицею.

  • Вимиті гриби нарізаємо невеликими кубиками. Цибулю шаткуємо півкільцями. Обсмажуємо грибочки близько 5 хвилин.

  • Нарізаємо часточками помідори. Зелень дрібненько рубаємо. Часник подрібнюємо за допомогою преса. Подрібнюємо на тертці сир. Змішуємо сметану з сиром, зеленню, майонезом і часником.

  • Покласти філе на лист, викладаємо на філе гриби з цибулею і помідор. Зверху змащуємо соусом.

  • Запікаємо При 180 градусах 25 хвилин.


  • Приємного апетиту!