Рулетики з баклажанів з сиром
З баклажанів можна зробити не тільки смачну ікру, сате і рагу. Рецепти рулетиків з баклажанів з сиром чекають вас нижче.
Баклажани, фаршировані сиром і часником у вигляді рулетиків
Інгредієнти:
відварене яйце – 1 шт.;
салатний майонез – 60 г;
баклажани великого розміру – 2 шт.;
сир – 60 г;
сіль;
рафінована олія – 50 мл
Приготування
Баклажани миємо, плодоніжку зрізаємо. Нарізаємо їх уздовж пластинами завтовшки 2-3 мм. Поміщаємо їх у глибоку ємність, підсолюємо і даємо постояти хвилин 10-15. Синенькі пустять сік, і піде гіркоту. Трохи обполіскуємо смужки і злегка віджимаємо. Збризкуємо баклажани рослинним маслом. Викладаємо смужки на суху сковороду і обсмажуємо хвилини за 3 з однієї і другої сторони. Остуджуємо їх у пакеті або під кришкою – так вони стануть м'якше. Сир і яйця подрібнюємо за допомогою невеликої терки, кладемо подрібнений часник і розмішуємо. Заправляємо майонезом і гарненько перемішуємо. Можна трохи підсолити за смаком. На остуджену пластину баклажанів у підстави викладаємо трохи начинки і формуємо рулетик. Даємо настоятися пару годин перед подачею.
Баклажановые рулетики з сиром і часником
Інгредієнти:
баклажани середнього розміру – 2 шт.;
перець;
майонез;
сир – 120 г;
волоські горіхи для прикраси;
рафінована рослинна олія;
сіль;
часник – 1 зубчик.
Приготування
Синенькі миємо, нарізаємо смужками товщиною до 5 мм Укладаємо їх у велику миску, притрушиваем сіллю і ставимо на півгодини під прес. Потім вже миємо й обсушуємо. Обсмажуємо смужки до рум'яності. Сир подрібнюємо, змішуємо з майонезом, подрібненим часником. На кожну смужку кладемо по ложечці начинки і формуємо рулетик. Прикрашаємо закуску майонезом і подрібненими горіхами.
Рулетики з баклажанів з сиром і помідорами
Інгредієнти:
вершковий сир – 180 г;
баклажани – 2 шт.;
часник – 1 зубчик;
цибуля зелена – 20 г;
зелень кропу – 20 г;
невеликий помідор – 1 шт.;
сіль.
Приготування
Вершковий сир з'єднуємо з подрібненим часником, кладемо подрібнену зелень і знову розмішуємо. Баклажани ріжемо пластинами, підсолюємо і залишаємо хвилин на 10. Потім смажимо до рум'яності на рослинному маслі. Намазуємо скибочки вершковою масою, зверху кладемо скибочки помідора і звертаємо рулетик.
Баклажани у вигляді лулетиков з горіхами і сиром – рецепт
Інгредієнти:
баклажани – 2 шт.;
зелень;
очищені волоські горіхи – 50 г;
салатний майонез ;
часник – 2 зубчики;
сіль;
сир – 100 р.
Приготування
Баклажани уздовж ріжемо тоненькими пластинками, підсолюємо і залишаємо хвилин на 10. Потім віджимаємо, промиваємо й обсушуємо. Обсмажуємо на розігрітій олії підготовлені пластинки. Для начинки горіхи подрібнюємо і змішуємо з часником і тертим сиром. Кладемо майонез і добре розмішуємо. На кожну пластинку викладаємо начинку і акуратно формуємо рулетик.
Рулетики з баклажанів з сирним сиром
Інгредієнти:
баклажани – 3 шт.;
хліб білий – 1 скибочка;
помідори – 2 шт.;
подрібнений базилік – 2 ст. ложки;
цибуля зелена – 1 пучок;
сирний сир – 100 г;
свіжовичавлений лимонний сік;
оливкова олія – 40 мл;
сіль;
часник – 1 зубчик.
Приготування
Духовку добре прогріваємо. Баклажани миємо, чистимо, ріжемо уздовж скибочками завтовшки до 1 див. застеляємо Пекарським папером деко, змащуємо її трохи олією. Поміщаємо туди баклажани, збризкуємо їх злегка маслом і трохи підсолюємо. Запікаємо 10 хвилин.
Моєму помідори, чистимо від шкірки, ріжемо м'якоть невеликими кубиками. Подрібнюємо часник, очищений цибулю. Хліб підрум'янюємо в духовці і кришимо. Сирний сир, хліб, часник, базилік сік лимона пюрируем до однорідності. Додаємо помідори, цибуля, підсолюємо і розмішуємо. Скибочки баклажанів змащуємо сирною начинкою, звертаємо рулетиком і скріплюємо шпажками. Приємного всім апетиту!
Баклажани, фаршировані сиром і часником у вигляді рулетиків
Інгредієнти:
Приготування
Баклажани миємо, плодоніжку зрізаємо. Нарізаємо їх уздовж пластинами завтовшки 2-3 мм. Поміщаємо їх у глибоку ємність, підсолюємо і даємо постояти хвилин 10-15. Синенькі пустять сік, і піде гіркоту. Трохи обполіскуємо смужки і злегка віджимаємо. Збризкуємо баклажани рослинним маслом. Викладаємо смужки на суху сковороду і обсмажуємо хвилини за 3 з однієї і другої сторони. Остуджуємо їх у пакеті або під кришкою – так вони стануть м'якше. Сир і яйця подрібнюємо за допомогою невеликої терки, кладемо подрібнений часник і розмішуємо. Заправляємо майонезом і гарненько перемішуємо. Можна трохи підсолити за смаком. На остуджену пластину баклажанів у підстави викладаємо трохи начинки і формуємо рулетик. Даємо настоятися пару годин перед подачею.
Баклажановые рулетики з сиром і часником
Інгредієнти:
Приготування
Синенькі миємо, нарізаємо смужками товщиною до 5 мм Укладаємо їх у велику миску, притрушиваем сіллю і ставимо на півгодини під прес. Потім вже миємо й обсушуємо. Обсмажуємо смужки до рум'яності. Сир подрібнюємо, змішуємо з майонезом, подрібненим часником. На кожну смужку кладемо по ложечці начинки і формуємо рулетик. Прикрашаємо закуску майонезом і подрібненими горіхами.
Рулетики з баклажанів з сиром і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Вершковий сир з'єднуємо з подрібненим часником, кладемо подрібнену зелень і знову розмішуємо. Баклажани ріжемо пластинами, підсолюємо і залишаємо хвилин на 10. Потім смажимо до рум'яності на рослинному маслі. Намазуємо скибочки вершковою масою, зверху кладемо скибочки помідора і звертаємо рулетик.
Баклажани у вигляді лулетиков з горіхами і сиром – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Баклажани уздовж ріжемо тоненькими пластинками, підсолюємо і залишаємо хвилин на 10. Потім віджимаємо, промиваємо й обсушуємо. Обсмажуємо на розігрітій олії підготовлені пластинки. Для начинки горіхи подрібнюємо і змішуємо з часником і тертим сиром. Кладемо майонез і добре розмішуємо. На кожну пластинку викладаємо начинку і акуратно формуємо рулетик.
Рулетики з баклажанів з сирним сиром
Інгредієнти:
Приготування
Духовку добре прогріваємо. Баклажани миємо, чистимо, ріжемо уздовж скибочками завтовшки до 1 див. застеляємо Пекарським папером деко, змащуємо її трохи олією. Поміщаємо туди баклажани, збризкуємо їх злегка маслом і трохи підсолюємо. Запікаємо 10 хвилин.
Моєму помідори, чистимо від шкірки, ріжемо м'якоть невеликими кубиками. Подрібнюємо часник, очищений цибулю. Хліб підрум'янюємо в духовці і кришимо. Сирний сир, хліб, часник, базилік сік лимона пюрируем до однорідності. Додаємо помідори, цибуля, підсолюємо і розмішуємо. Скибочки баклажанів змащуємо сирною начинкою, звертаємо рулетиком і скріплюємо шпажками. Приємного всім апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Рулетики з баклажанів з різними начинками
Доповнити фуршетний стіл оригінальної закускою можна, приготувавши чудові рулетики з баклажанів. Далі запропоновані цікаві рецепти, в яких описується
Смажені баклажани з часником
Смачні баклажани, смажені з часником – дуже проста у приготуванні закуска, яка підійде не тільки для звичайної вечері, але і для святкового столу. Як
Баклажани з бринзою
Бринза - це дуже смачна різновид сиру. Її використовують у створенні самих різних блюд. І сьогодні ми хочемо вам запропонувати кілька вишуканих
Баклажани, запечені в духовці
Баклажани, запечені в духовці - це прекрасна закуска, як на святковий, так і на буденний стіл. А головне приготувати його досить просто, не потрібно
Свинячі рулетики з баклажанів
Свинячі рулетики з баклажанів - чудова оригінальна закуска до свята, яка неодмінно сподобається вашим гостям. А приготувати її не складе великої
Рулети з баклажанів з часником
У літній період, коли багато свіжих і корисних овочів можна приготувати безліч дивовижних страв. І сьогодні ми розповімо, як зробити смачну закуску