Курячий рулет з желатином в харчовій плівці
Щоб побалувати гостей делікатесними м'ясними закусками, не обов'язково бігти в магазин, адже ви запросто можете приготувати їх самі. Наприклад, пропонуємо вам зробити смачний курячий рулет в харчовій плівці з желатином.
Інгредієнти:
куряча грудка – 755 г;
сухий швидкорозчинний желатин – 35 г;
вода фільтрована – 220 мл;
спеції .
Приготування
З грудки зрізаємо все м'ясо і подрібнюємо його невеликими шматочками. Перекладаємо курячу масу в миску і підсолюємо за смаком. Харчову плівку розстилаємо на столі і викладаємо підготовлену м'якоть одним шаром. Злегка відбиваємо м'ясо молоточком і посипаємо рівномірно сухим желатином і спеціями. Звертаємо все в щільний рулет і загорнути його в декілька шарів плівки, а потім пакуємо в фольгу. Викладаємо заготовку в форму, наливаємо трохи води і запікаємо рулет 55 хвилин при температурі 195 градусів. Потім готовий рулет охолодити і прибираємо для застигання на 2 години в холодильник. Після цього акуратно звільняємо блюдо з фольги і плівки, нарізаємо порційними шматочками і викладаємо на красиву сервірувальну тарілку.
Інгредієнти:
куряче філе – 715 г;
желатин швидкорозчинний – 35 г;
часник – за смаком;
паприка червона мелена – щіпка;
середземноморські сухі трави – 1 ч. ложка;
спеції.
Приготування
Для приготування ніжного курячого рулету в домашніх умовах з желатином, філе обробляємо, промиваємо, обсушуємо на рушник і нарізаємо однаковими невеликими кубиками. Часник очищаємо від лушпиння і подрібнюємо ножем. В окремій мисочці змішуємо всі сухі інгредієнти: швидкорозчинний желатин, мелену червону паприку, спеції за смаком і суміш середземноморських сухих трав. До курячого м'яса додаємо подрібнений часничок і висипаємо ароматну суху суміш. Ретельно перемішуємо всі чистими руками і викладаємо на харчову плівку, заздалегідь розстелену на столі. Формуємо акуратний щільний рулет, щільно утрамбовувавши і закріплюючи його з двох сторін. Викладаємо заготовку в зручну форму і відправляємо в розігріту духовку на 45 хвилин, встановивши температуру на 180 градусів. Після цього курячий рулет з желатином остуджуємо, прибираємо на 5 годин у холодильник, а потім розгортаємо, нарізаємо тоненькими скибочками і подаємо з шматочками чорного хліба.
Рецепт рулету з курячої грудки з желатином
Інгредієнти:
Приготування
З грудки зрізаємо все м'ясо і подрібнюємо його невеликими шматочками. Перекладаємо курячу масу в миску і підсолюємо за смаком. Харчову плівку розстилаємо на столі і викладаємо підготовлену м'якоть одним шаром. Злегка відбиваємо м'ясо молоточком і посипаємо рівномірно сухим желатином і спеціями. Звертаємо все в щільний рулет і загорнути його в декілька шарів плівки, а потім пакуємо в фольгу. Викладаємо заготовку в форму, наливаємо трохи води і запікаємо рулет 55 хвилин при температурі 195 градусів. Потім готовий рулет охолодити і прибираємо для застигання на 2 години в холодильник. Після цього акуратно звільняємо блюдо з фольги і плівки, нарізаємо порційними шматочками і викладаємо на красиву сервірувальну тарілку.
Рецепт курячого рулету з желатином
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування ніжного курячого рулету в домашніх умовах з желатином, філе обробляємо, промиваємо, обсушуємо на рушник і нарізаємо однаковими невеликими кубиками. Часник очищаємо від лушпиння і подрібнюємо ножем. В окремій мисочці змішуємо всі сухі інгредієнти: швидкорозчинний желатин, мелену червону паприку, спеції за смаком і суміш середземноморських сухих трав. До курячого м'яса додаємо подрібнений часничок і висипаємо ароматну суху суміш. Ретельно перемішуємо всі чистими руками і викладаємо на харчову плівку, заздалегідь розстелену на столі. Формуємо акуратний щільний рулет, щільно утрамбовувавши і закріплюючи його з двох сторін. Викладаємо заготовку в зручну форму і відправляємо в розігріту духовку на 45 хвилин, встановивши температуру на 180 градусів. Після цього курячий рулет з желатином остуджуємо, прибираємо на 5 годин у холодильник, а потім розгортаємо, нарізаємо тоненькими скибочками і подаємо з шматочками чорного хліба.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячий рулет з омлетом
Різні м'ясні рулети з легкістю доповнюють і вносять особливу різноманітність у святкове меню. А така ефектна закуска, як курячий рулет з омлетом
Курячий рулет - рецепт
Курячий рулет - це цікаве рішення для хазяєчок, які люблять дивувати рідних новими стравами. Гаряча закуска у вигляді рулету, може готуватися в
Як приготувати курячий рулет?
Безсумнівно, королева святкового столу – запечена птиця, проте якщо цілу курку купити не вийшло, навіть з частини тушки можна приготувати вишукану
Курячий рулет з желатином
Курячий рулет з желатином - не саме легке в приготуванні блюдо, але зате на вашому святковому столі буде яскрава і смачна закуска. А наші рецепти
Рулет зі скумбрії
Рулет зі скумбрії - чудова закуска на святковий або фуршетний стіл. Приготувати таке ласощі не складе особливої праці. Пропонуємо вам кілька простих
Рулети з желатином
Рулети з желатином - це просте холодець з м'яса, риби і т. д., тільки має форму рулетиків. Давайте розглянемо декілька цікавих рецептів цієї закуски,