Як приготувати грудинку?
![Як приготувати грудинку? Як приготувати грудинку?](/uploads/posts/2016-06/yak-prigotuvati-grudinku_501.jpeg)
Як приготувати смачний рулет зі свинячої грудинки?
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промийте, обсушіть і надріжте поперек. Потім у кожному відсіку зробіть ножем «кишеньки». Моркву треба очистити, натерти на тертці. Прянощі змішайте з сіллю, додайте пюрированный часник. Гарненько натріть м'ясо ароматною сумішшю, а «кишеньки» і надрізи набийте морквою.
Скрутіть м'ясо рулетом і перетягніть шпагатом. Покладіть грудинку в підходящу ємність, накрийте кришкою і приберіть на чверть доби в холод. Коли м'ясо промаринується, перекладіть його в чавунець, залийте водою, посоліть, киньте лаврушки і поставте на середній вогонь.
Як тільки бульйон закипить, зменшіть полум'я до мінімального і варіть заготовку під кришкою три з половиною години. Потім остудити м'ясо, вийміть його з бульйону, покладіть на деко і запікайте 20 хвилин при 190 градусах. Коли страва добре охолоне визначте його в холодильник на кілька годин.
Як приготувати грудинку з картоплею в духовці у фользі?
Інгредієнти:
Приготування
Спершу приготуйте для грудинки маринад. Склянку води змішайте з прянощами, сіллю і пюрированным часником. Проваріть все на слабкому вогні, поки сіль не розчиниться. Грудинку, очищену від жиру і плівок, покладіть в зручну форму, залийте отриманою ароматною рідиною і накрийте фольгою. Ставте м'ясо в розігріту духовку на дві години. Овочі наріжте кільцями і розкладіть по боках м'яса, знову накрийте форму фольгою і поверніть готуватися ще 40 хвилин. Перед подачею м'яса потрібно відпочити 10-20 хвилин.
Свиняча грудинка, варена в лушпинні цибулі – рецепт приготування
Інгредієнти:
![Як приготувати грудинку? Як приготувати грудинку?](/uploads/posts/2016-06/yak-prigotuvati-grudinku_622.jpeg)
Приготування
Наповніть водою підходящу каструлю і покладіть лаврушку з лушпинням і пелюстки часнику. Додайте сіль і відправте всі варитися. Після закипання, всипте цукор і коріандр, потім покладіть в бульйон грудинку і проваріть півгодини. Після закінчення часу зніміть посуд з вогню і залиште грудинку на 10-12 годин. Потім м'ясо обсушити, оберніть пергаментом і охолодіть.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Грудинка в духовці](/uploads/posts/2016-05/grudinka-v-duhovc_681.jpeg)
Грудинка в духовці
З свинячої грудинки готують безліч різноманітних страв, які завжди виходять дивовижно смачними, ароматними і неодмінно сподобаються кожному. Далі
![Грудинка в розсолі - найсмачніший рецепт](/uploads/posts/2016-05/grudinka-v-rozsol-naysmachnshiy-recept_981.jpeg)
Грудинка в розсолі - найсмачніший рецепт
Любителі сала з великою кількістю м'ясних прожилок неодмінно оцінять рецепти, які детально описані в статті. Розповімо, як по-новому засолити
![Свиняча грудинка в духовці - рецепт](/uploads/posts/2016-05/svinyacha-grudinka-v-duhovc-recept_561.jpeg)
Свиняча грудинка в духовці - рецепт
Незрівнянне основне блюдо можна створити з свинячої грудинки, використовуючи запропоновані рецепти. Далі розповімо, як запекти таке м'ясо не
![Свиняча грудинка – рецепт](/uploads/posts/2016-04/svinyacha-grudinka-recept_291.jpeg)
Свиняча грудинка – рецепт
З свинячої грудинки можна готувати безліч смачних страв, головне - грамотно вибрати м'ясо і скористатися хорошим рецептом. Далі опишемо, як зробити
![Грудинка, запечена в духовці у фользі](/uploads/posts/2015-12/grudinka-zapechena-v-duhovc-u-folz_461.jpeg)
Грудинка, запечена в духовці у фользі
У цій статті досить доступно і детально описані рецепти чудовою грудинки, яку пропонуємо запекти у фользі. Страва приготована таким методом неодмінно
![Грудинка, запечена у фользі](/uploads/posts/2015-03/grudinka-zapechena-u-folz_331.jpeg)
Грудинка, запечена у фользі
Грудинка - м'ясо відноситься до першого сорту, до того ж дієтичне. І сьогодні розповімо, як її правильно і смачно запекти у фользі. Така вишукана