Овочевий рататуй
![Овочевий рататуй Овочевий рататуй](/uploads/posts/2016-06/ovocheviy-ratatuy_991.jpeg)
Рецепт овочевого рататуя
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати овочевий рататуй, включаємо духовку розігріваємо її до 190 градусів. Тепер займемося підготовкою овочів: промиваємо їх, обробляємо і нарізаємо. Баклажани розрізаємо тонкими кружечками, викладаємо в миску, підсолюємо і залишаємо на 10 хвилин. Кабачки шаткуємо точно також, солимо і складаємо в іншу тарілку. Стиглі помідори нарізаємо скибочками, а болгарський перець подрібнюємо кубиками. У сковороду наливаємо трохи оливкової олії, прогріваємо його на середньому і кидаємо спочатку перчик. Через 5-7 хвилин додаємо підготовлені помідори, а потім видавлюємо через прес очищені зубчики часнику. Тушкуємо овочі на слабенькому вогні кілька хвилин і слідом викладаємо по колу кружечки баклажанів і кабачків, чергуючи їх між собою. Тепер присипаємо блюдо спеціями, сухими прованськими травами і заливаємо томатною пастою, розведеною невеликою кількістю води. Відправляємо страву в розігріту духовку і засікаємо приблизно 1 годину. Ось і все, овочевий рататуй готовий до вживання!
Як приготувати овочевий рататуй на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Всі овочі ретельно промиваємо і очищаємо. Цибулю ріжемо на кілька частин і дрібненько шаткуємо, а часник
![Овочевий рататуй Овочевий рататуй](/uploads/posts/2016-06/ovocheviy-ratatuy_272.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Рататуй - рецепт](/uploads/posts/2016-06/ratatuy-recept_501.jpeg)
Рататуй - рецепт
Незрівнянне овочеве блюдо можна створити тільки з молоденьких овочів. Далі детально опишемо, як приготувати чудово смачний рататуй і запропонуємо
![Як приготувати рататуй в домашніх умовах?](/uploads/posts/2016-06/yak-prigotuvati-ratatuy-v-domashnh-umovah_791.jpeg)
Як приготувати рататуй в домашніх умовах?
Приготування рататуя - досить нехлопотное заняття. Вам потрібно лише завчасно підготувати необхідні овочі, визначити їх у форму для запікання і трохи
![Рататуй - класичний рецепт](/uploads/posts/2016-06/ratatuy-klasichniy-recept_181.jpeg)
Рататуй - класичний рецепт
Рататуй - прекрасне, ароматне блюдо, спочатку мало не зовсім презентабельний вигляд. Знаменитий кухар Томас Келлер вирішив виправити цей недолік і
![Кабачки, тушковані з морквою і цибулею](/uploads/posts/2015-11/kabachki-tushkovan-z-morkvoyu-cibuleyu_791.jpeg)
Кабачки, тушковані з морквою і цибулею
Класика легкого літнього вечері - тушковані овочі. Їх і просто приготувати, і шлунок не особливо перевантажують. І, звичайно, в основі повинні бути
![Як приготувати соте з баклажанів?](/uploads/posts/2015-10/yak-prigotuvati-sote-z-baklazhanv_111.jpeg)
Як приготувати соте з баклажанів?
Соте - це прекрасне блюдо з найніжніших тушкованих овочів, вибір яких абсолютно не принципове. Ви можете приготувати страву з улюблених продуктів,
![Баклажани тушковані з овочами - рецепт](/uploads/posts/2015-03/baklazhani-tushkovan-z-ovochami-recept_921.jpeg)
Баклажани тушковані з овочами - рецепт
Баклажани тушковані з овочами - це смачне і корисне блюдо, чудово підходять для людей стежать за своєю фігурою і вегетаріанців. Таке овочеве рагу