Рататуй - класичний рецепт
![Рататуй - класичний рецепт Рататуй - класичний рецепт](/uploads/posts/2016-06/ratatuy-klasichniy-recept_181.jpeg)
Справжній рататуй - класичний рецепт приготування в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Для такого рецепта баклажан і кабачок (краще цукіні) візьмемо довгі і тонкі, а томати – вершки, вони більш щільні і м'ясисті. А готувати починаємо з цибулі і часнику. Наріжемо дрібно, як зможемо, обсмажимо на оливковій олії весь цибулю і половину часнику, потім додамо туди перець, порізаний соломкою і три помідори, очищені від шкірки і порізані кубиком. Накриємо кришкою, зменшуємо вогонь і протушкуйте хвилин 15.
Тим часом наріжемо баклажан, кабачок і помідори тонкими кільцями, не товщі 5 мм. Коли соус стушился, трохи присолим його і відкладемо 1/5 частину. Решті виливаємо у форму, в якій будемо запікати рататуй, розрівнюємо, а зверху викладаємо порізані овочі. Починаємо з зовнішнього краю і далі до центру по спіралі чергуємо овочеві кружечки.
Візьмемо трохи оливкової олії, відправимо туди залишився порубаний часник, чебрець, перчик і петрушку і намасти зверху нашу запіканку. Потім накриваємо фольгою і готуємо в духовці при 180 градусах 40 хвилин. Перед подачею в соус, який ми відклали на самому початку додаємо трохи оливкової олії і бальзамічного оцту і поливаємо готову страву.
Рецепт овочевого рататуйя
Інгредієнти:
Приготування
Почати роботу з овочами краще з баклажана, т. к. підготовка його зажадає трохи більше часу, ніж інші овочі. Ріжемо його на кубики, щедро посипаємо сіллю, перемішуємо і залишаємо, поки будемо займатися іншими овочами. Потім перед смаженням ми гарненько отожмем кубики від зайвої рідини, це завадить баклажана вбирати так багато масла, як зазвичай він це робить, та й смак овоча при цьому стане яскравішим. Помідор ми очистимо від шкірки, помістивши його в окріп на пару хвилин, а потім у холодну воду, так шкурка легко зніметься. Потім ріжемо на дольки і позбавляємося від насіння, м'якоть ріжемо на кубики. Цибулю і часник нарубим дрібненько, перець і цукіні також як всі овочі кубиками приблизно однакового розміру.
![Рататуй - класичний рецепт Рататуй - класичний рецепт](/uploads/posts/2016-06/ratatuy-klasichniy-recept_962.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Рататуй - рецепт](/uploads/posts/2016-06/ratatuy-recept_501.jpeg)
Рататуй - рецепт
Незрівнянне овочеве блюдо можна створити тільки з молоденьких овочів. Далі детально опишемо, як приготувати чудово смачний рататуй і запропонуємо
![Як приготувати рататуй в домашніх умовах?](/uploads/posts/2016-06/yak-prigotuvati-ratatuy-v-domashnh-umovah_791.jpeg)
Як приготувати рататуй в домашніх умовах?
Приготування рататуя - досить нехлопотное заняття. Вам потрібно лише завчасно підготувати необхідні овочі, визначити їх у форму для запікання і трохи
![Овочевий рататуй](/uploads/posts/2016-06/ovocheviy-ratatuy_991.jpeg)
Овочевий рататуй
Справжній рататуй - ніщо інше, як звичайне рагу, приготоване лише з овочів. Далі опишемо, як створити таке надзвичайно смачне і легке страву,
![Як загасити кабачки?](/uploads/posts/2016-05/yak-zagasiti-kabachki_211.jpeg)
Як загасити кабачки?
З появою на прилавках молоденьких овочів хочеться побалувати себе вітамінним стравою. Пропонуємо кілька незвичайних рецептів приготування кабачків і
![Баклажани тушковані з овочами - рецепт](/uploads/posts/2015-03/baklazhani-tushkovan-z-ovochami-recept_921.jpeg)
Баклажани тушковані з овочами - рецепт
Баклажани тушковані з овочами - це смачне і корисне блюдо, чудово підходять для людей стежать за своєю фігурою і вегетаріанців. Таке овочеве рагу
![Суп мінестроне](/uploads/posts/2015-01/sup-mnestrone_901.jpeg)
Суп мінестроне
Суп мінестроне - класичне італійське перше блюдо. Воно представляє із себе густий овочевий суп. Овочі беруться ті, що є - адже в Італії вони