Соус тартар в домашніх умовах – рецепт

Як приготувати соус тартар в домашніх умовах?
Почнемо з класики і приготуємо цей дивовижно смачний соус з нуля, збиваючи базу власноруч, замість використання готового майонезу. В результаті смак соусу буде більш вираженим, а консистенція більш рідкою.
Інгредієнти:
Приготування
В одну посуд збийте яєчний жовток, додайте сік лимона і огірковий маринад. Після збийте компоненти разом до формування емульсії, приблизно 10 секунд, а потім, продовжуючи збивання, починайте поступово і дуже повільно вливати олію. Коли майонез буде готовий, залишиться лише доповнити його подрібненим солоним огірком, каперсами, гірчицею і рубаною зеленню. В залежності від солоності огірків, додайте сіль в самому фіналі за смаком, а потім охолоджуйте тартар перед подачею.
Соус тартар в домашніх умовах зі сметаною
Для більш делікатного смаку без характерної для майонезу кислинки, змішуйте останній зі сметаною і краплею меду. На виході отримаєте дивно м'який, солодко-солоний соус.
Інгредієнти:
Приготування
Почніть з нарізки солінь і каперсів невеликими шматочками. Змішайте соління зі свіжим цибулею, потім доповніть інгредієнти часниковою пастою і сумішшю оцту і меду. Покладіть порцію сметани і майонезу, а потім охолодіть готовий соус.
Соус тартар - простий рецепт в домашніх умовах
На відміну від представлених вище рецептів, в цьому смак соусу буде балансувати не на межі кислоти, солодощі та солоності, у нього додасться ще й гострий смаковий відтінок, яку можна отримати завдяки додаванню соусу «Табаско» або будь-якого іншого гострого соусу за смаком.
Інгредієнти:
Приготування
Соус тартар - приготування в домашніх умовах
У даному рецепті замість солоних огірків використовуються гострі мариновані перці. Якщо ви хочете уникнути гостроти, то просто замініть гострі перці звичайним солодким.

Інгредієнти:
Приготування
Подрібніть перці разом з каперсами. Також дрібно наріжте і ріпчасту цибулю. Змішайте все з майонезом, дижонской гірчицею і вустерширським соусом. Доповніть соус соком лимона і знімайте пробу. Перед подачею готовий тартар краще охолодити. Він ідеально доповнює страви з риби і червоного м'яса, також хороший до закусок з фритюру.
Рекомендуємо добрі рецепти

Соус тартар – класичний рецепт
Чудовий ніжний соус тартар в нашій країні частіше подають до риби, проте не всі знають, що він чудово відтіняє смак і м'ясних страв. Подавши його до

Як приготувати соус тартар?
Незрівнянний, дивовижно ніжний соус рекомендуємо приготувати за запропонованими рецептами. Далі розповімо, як зробити чудовий, пікантний тартар за

Сметанний соус з часником
Доповнити навіть саме неабияке страва допоможе новий, смачний соус. Наприклад заправка зі звичайної сметани і пікантного часнику з легкістю

Соус Тартар - рецепт
Всесвітньо відомий французький соус Тартар користується величезною популярністю у любителів морепродуктів і страв з риби. А адже в приготуванні цього

Тартар з лосося
Тартаром називається будь-яке блюдо, що складається з дрібно нашаткованих продуктів. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька цікавих і водночас простих

Тартар з тунця
Тартар - це французька страва, так званий своєрідний спосіб подачі сирого м'яса та риби. І зараз ми поділимося з вами цікавими рецептами створення