Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як посмажити минтай?

Як посмажити минтай?

28-05-2016, 10:26
602
Як посмажити минтай?
Якщо ви вирішили посмажити до вечері минтай, але не знаєте, як правильно це зробити, то даний матеріал допоможе вам впоратися із завданням і нагодувати себе і домочадців смачною рибкою.

Як смачно посмажити минтай на сковороді з скоринкою?


Інгредієнти:

  • тушки минтая – 560 г;

  • ріпчасті цибулини – 120 г;

  • велика кухонна сіль – за смаком;

  • свежесмолотая суміш п'яти перців – 1 щіпка;

  • суміш спецій для риби – 1 щіпка;

  • олія рафінована рослинна – 75 мл;

  • пшеничне борошно – приблизно 120 р.


  • Приготування
    Тушки минтая за потреби розморожуємо і в обов'язковому порядку промиваємо. Зрізаємо з рибин плавці, а тушки нарізаємо на невеликі поперечні скибочки. Тепер приправляємо рибку сіллю, свежесмолотой сумішшю перців і спеціями для риби, перемішуємо і залишаємо хвилин на двадцять-тридцять для просочування смаками і просолювання.
    Паніруємо шматочки риби в борошні пшеничному і тут же викладаємо в прогріте на сковороді масло рослинне без аромату. Як тільки минтай підрум'яниться до апетитної скоринки з двох сторін виймаємо його на тарілку.
    В цю ж сковороду при необхідності підливаємо ще олії і викладаємо нарізані кільцями ріпчасті цибулини. Як тільки кільця стануть м'якими і рум'яними, витягаємо їх на рибку і тепер можемо подавати страву до столу, доповнивши улюбленим гарніром.

    Як правильно посмажити філе минтая в клярі?


    Інгредієнти:

  • філе минтая – 560 г;

  • сік лимона – 25 мл;

  • мелені зерна коріандру – 1 щіпка;

  • паприка солодка червона мелена – 1 щіпка;

  • велика кухонна сіль – 2 щіпки;

  • свежесмолотая суміш п'яти перців – 1 щіпка;

  • олія рафінована рослинна – 75 мл;


  • Для кляру:

  • яйця великі курячі – 2 шт.;

  • вершки середньої жирності – 220 мл;

  • пшенична просеянная борошно – 220-240 г;

  • велика сіль – за смаком.


  • Приготування
    Розморожене філе минтая промиваємо, обсушуємо і нарізаємо на порційні шматочки. Після цього присмачую їх лимонним соком, великої кухонної сіллю, свежесмолотой сумішшю п'яти перців, свежесмолотыми зернами коріандру, втираємо сіль і спеції з соком лимона волокна рибки і залишаємо хвилин на двадцять при кімнатних умовах.
    Для приготування кляра обробляємо віночком або міксером яйця з сіллю, після чого вливаємо вершки, всипаємо просіяне борошно і знову розмішуємо міксером до розпускання всіх борошнистих грудочок. Текстура кляру повинна нагадувати консистенцію тіста, яке ми готуємо на оладки.
    На завершальному етапі приготування занурюємо промаринованное філе минтая по черзі в кляр і тут же викладаємо в розігріте рослинне без аромату масло. Як тільки рибка в клярі підрум'яниться з обох сторін, викладаємо її на блюдо і подаємо, доповнивши гарніром.

    Як посмажити минтай на сковороді з цибулею і морквою?


    Інгредієнти:

  • філе минтая – 560 г;

  • пшенична просеянная борошно – 110 г;

  • яйця великі курячі – 2 шт.;

  • сік лимона – 35 мл;

  • ріпчасті цибулини – 180 г;

  • морква – 180 г;

  • велика кухонна сіль – 2 щіпки;

  • суміш спецій для риби – 1 щіпка;

  • олія рафінована рослинна – 75 мл;

  • цукровий пісок – 20 г;

  • гаряча вода – 150 мл;

  • лаврове листя – 1 шт.;

  • паста томатна – 70 р.


  • Приготування
    Підготовлений належним чином і нарізане на порційні шматочки філе минтая приправляємо сіллю, спеціями для рибки, паніруємо в борошні, а слідом потім у збитих до однорідності яйцях і обсмажуємо в розпеченому маслі до апетитної скоринки.
    Як посмажити минтай?
    Обсмажену рибу викладаємо на блюдо і беремося за овочі. Ріпчасті цибулини очищаємо, нарізаємо чвертькільцями або півкільцями і викладаємо у ту ж сковорідку, налийте ще трохи олії. Через три хвилинки додаємо моркву, заздалегідь очистивши її й обробивши на крупній тертці. Обсмажуємо овочі разом, помішуючи, до м'якості, після чого додаємо розведену в гарячій воді томатну пасту, присмачую масу сіллю, перцем, кидаємо лаврушки і при бажанні інші спеції на свій смак, протушиваем соус протягом п'яти хвилин, помішуючи, і заливаємо їм обсмажену рибку. Даємо їй трохи просочитися і можемо подавати, доповнивши гарніром.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Минтай в клярі на сковороді
    Минтай в клярі на сковороді
    Минтай - прекрасна недорога рибка, яку можна готувати різними способами. Сьогодні пропонуємо посмажити її в клярі. Риба за рахунок кляру, вийде
    Філе минтая в клярі
    Філе минтая в клярі
    Приготувавши філе минтая в клярі, ви отримаєте одночасно і легку закуску для фуршету, і прекрасне гаряче блюдо, яке поєднується з будь-яким гарніром.
    Минтай, тушкований з овочами
    Минтай, тушкований з овочами
    Минтай відрізняється своїм ненав'язливим смаком, що дозволяє готувати з нього різні страви. Пропонуємо його тушкувати з овочами. Смак рибки чудово
    Смажений минтай
    Смажений минтай
    З минтая можна приготувати безліч цікавих і смачних страв. Але сьогодні мова піде про найпростішому страва - смаженому минтае. Давайте розберемося,
    Минтай в клярі
    Минтай в клярі
    Минтай, смажений в клярі, - дивно смачне блюдо, яке цілком може прикрасити як звичайний сімейний обід, так і святковий стіл. Минтай в клярі виходить
    Минтай в сметані
    Минтай в сметані
    Рибні страви обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини. Цінні мікроелементи і вітаміни, що містяться в рибі, необхідні нашому організму.