Як посмажити минтай?
Якщо ви вирішили посмажити до вечері минтай, але не знаєте, як правильно це зробити, то даний матеріал допоможе вам впоратися із завданням і нагодувати себе і домочадців смачною рибкою.
Інгредієнти:
тушки минтая – 560 г;
ріпчасті цибулини – 120 г;
велика кухонна сіль – за смаком;
свежесмолотая суміш п'яти перців – 1 щіпка;
суміш спецій для риби – 1 щіпка;
олія рафінована рослинна – 75 мл;
пшеничне борошно – приблизно 120 р.
Приготування
Тушки минтая за потреби розморожуємо і в обов'язковому порядку промиваємо. Зрізаємо з рибин плавці, а тушки нарізаємо на невеликі поперечні скибочки. Тепер приправляємо рибку сіллю, свежесмолотой сумішшю перців і спеціями для риби, перемішуємо і залишаємо хвилин на двадцять-тридцять для просочування смаками і просолювання.
Паніруємо шматочки риби в борошні пшеничному і тут же викладаємо в прогріте на сковороді масло рослинне без аромату. Як тільки минтай підрум'яниться до апетитної скоринки з двох сторін виймаємо його на тарілку.
В цю ж сковороду при необхідності підливаємо ще олії і викладаємо нарізані кільцями ріпчасті цибулини. Як тільки кільця стануть м'якими і рум'яними, витягаємо їх на рибку і тепер можемо подавати страву до столу, доповнивши улюбленим гарніром.
Інгредієнти:
філе минтая – 560 г;
сік лимона – 25 мл;
мелені зерна коріандру – 1 щіпка;
паприка солодка червона мелена – 1 щіпка;
велика кухонна сіль – 2 щіпки;
свежесмолотая суміш п'яти перців – 1 щіпка;
олія рафінована рослинна – 75 мл;
Для кляру:
яйця великі курячі – 2 шт.;
вершки середньої жирності – 220 мл;
пшенична просеянная борошно – 220-240 г;
велика сіль – за смаком.
Приготування
Розморожене філе минтая промиваємо, обсушуємо і нарізаємо на порційні шматочки. Після цього присмачую їх лимонним соком, великої кухонної сіллю, свежесмолотой сумішшю п'яти перців, свежесмолотыми зернами коріандру, втираємо сіль і спеції з соком лимона волокна рибки і залишаємо хвилин на двадцять при кімнатних умовах.
Для приготування кляра обробляємо віночком або міксером яйця з сіллю, після чого вливаємо вершки, всипаємо просіяне борошно і знову розмішуємо міксером до розпускання всіх борошнистих грудочок. Текстура кляру повинна нагадувати консистенцію тіста, яке ми готуємо на оладки.
На завершальному етапі приготування занурюємо промаринованное філе минтая по черзі в кляр і тут же викладаємо в розігріте рослинне без аромату масло. Як тільки рибка в клярі підрум'яниться з обох сторін, викладаємо її на блюдо і подаємо, доповнивши гарніром.
Інгредієнти:
філе минтая – 560 г;
пшенична просеянная борошно – 110 г;
яйця великі курячі – 2 шт.;
сік лимона – 35 мл;
ріпчасті цибулини – 180 г;
морква – 180 г;
велика кухонна сіль – 2 щіпки;
суміш спецій для риби – 1 щіпка;
олія рафінована рослинна – 75 мл;
цукровий пісок – 20 г;
гаряча вода – 150 мл;
лаврове листя – 1 шт.;
паста томатна – 70 р.
Приготування
Підготовлений належним чином і нарізане на порційні шматочки філе минтая приправляємо сіллю, спеціями для рибки, паніруємо в борошні, а слідом потім у збитих до однорідності яйцях і обсмажуємо в розпеченому маслі до апетитної скоринки.
Обсмажену рибу викладаємо на блюдо і беремося за овочі. Ріпчасті цибулини очищаємо, нарізаємо чвертькільцями або півкільцями і викладаємо у ту ж сковорідку, налийте ще трохи олії. Через три хвилинки додаємо моркву, заздалегідь очистивши її й обробивши на крупній тертці. Обсмажуємо овочі разом, помішуючи, до м'якості, після чого додаємо розведену в гарячій воді томатну пасту, присмачую масу сіллю, перцем, кидаємо лаврушки і при бажанні інші спеції на свій смак, протушиваем соус протягом п'яти хвилин, помішуючи, і заливаємо їм обсмажену рибку. Даємо їй трохи просочитися і можемо подавати, доповнивши гарніром.
Як смачно посмажити минтай на сковороді з скоринкою?
Інгредієнти:
Приготування
Тушки минтая за потреби розморожуємо і в обов'язковому порядку промиваємо. Зрізаємо з рибин плавці, а тушки нарізаємо на невеликі поперечні скибочки. Тепер приправляємо рибку сіллю, свежесмолотой сумішшю перців і спеціями для риби, перемішуємо і залишаємо хвилин на двадцять-тридцять для просочування смаками і просолювання.
Паніруємо шматочки риби в борошні пшеничному і тут же викладаємо в прогріте на сковороді масло рослинне без аромату. Як тільки минтай підрум'яниться до апетитної скоринки з двох сторін виймаємо його на тарілку.
В цю ж сковороду при необхідності підливаємо ще олії і викладаємо нарізані кільцями ріпчасті цибулини. Як тільки кільця стануть м'якими і рум'яними, витягаємо їх на рибку і тепер можемо подавати страву до столу, доповнивши улюбленим гарніром.
Як правильно посмажити філе минтая в клярі?
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Розморожене філе минтая промиваємо, обсушуємо і нарізаємо на порційні шматочки. Після цього присмачую їх лимонним соком, великої кухонної сіллю, свежесмолотой сумішшю п'яти перців, свежесмолотыми зернами коріандру, втираємо сіль і спеції з соком лимона волокна рибки і залишаємо хвилин на двадцять при кімнатних умовах.
Для приготування кляра обробляємо віночком або міксером яйця з сіллю, після чого вливаємо вершки, всипаємо просіяне борошно і знову розмішуємо міксером до розпускання всіх борошнистих грудочок. Текстура кляру повинна нагадувати консистенцію тіста, яке ми готуємо на оладки.
На завершальному етапі приготування занурюємо промаринованное філе минтая по черзі в кляр і тут же викладаємо в розігріте рослинне без аромату масло. Як тільки рибка в клярі підрум'яниться з обох сторін, викладаємо її на блюдо і подаємо, доповнивши гарніром.
Як посмажити минтай на сковороді з цибулею і морквою?
Інгредієнти:
Приготування
Підготовлений належним чином і нарізане на порційні шматочки філе минтая приправляємо сіллю, спеціями для рибки, паніруємо в борошні, а слідом потім у збитих до однорідності яйцях і обсмажуємо в розпеченому маслі до апетитної скоринки.
Обсмажену рибу викладаємо на блюдо і беремося за овочі. Ріпчасті цибулини очищаємо, нарізаємо чвертькільцями або півкільцями і викладаємо у ту ж сковорідку, налийте ще трохи олії. Через три хвилинки додаємо моркву, заздалегідь очистивши її й обробивши на крупній тертці. Обсмажуємо овочі разом, помішуючи, до м'якості, після чого додаємо розведену в гарячій воді томатну пасту, присмачую масу сіллю, перцем, кидаємо лаврушки і при бажанні інші спеції на свій смак, протушиваем соус протягом п'яти хвилин, помішуючи, і заливаємо їм обсмажену рибку. Даємо їй трохи просочитися і можемо подавати, доповнивши гарніром.
Рекомендуємо добрі рецепти
Минтай в клярі на сковороді
Минтай - прекрасна недорога рибка, яку можна готувати різними способами. Сьогодні пропонуємо посмажити її в клярі. Риба за рахунок кляру, вийде
Філе минтая в клярі
Приготувавши філе минтая в клярі, ви отримаєте одночасно і легку закуску для фуршету, і прекрасне гаряче блюдо, яке поєднується з будь-яким гарніром.
Минтай, тушкований з овочами
Минтай відрізняється своїм ненав'язливим смаком, що дозволяє готувати з нього різні страви. Пропонуємо його тушкувати з овочами. Смак рибки чудово
Смажений минтай
З минтая можна приготувати безліч цікавих і смачних страв. Але сьогодні мова піде про найпростішому страва - смаженому минтае. Давайте розберемося,
Минтай в клярі
Минтай, смажений в клярі, - дивно смачне блюдо, яке цілком може прикрасити як звичайний сімейний обід, так і святковий стіл. Минтай в клярі виходить
Минтай в сметані
Рибні страви обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини. Цінні мікроелементи і вітаміни, що містяться в рибі, необхідні нашому організму.