Як правильно посмажити рибу?
Риба – дуже корисний продукт. А щоб з нього вийшло істинно смачне блюдо, є деякі тонкощі приготування. Як правильно посмажити рибу на сковороді, читайте нижче.
Інгредієнти:
риба червона – 1 кг;
цибуля – 250 г;
панірувальні сухарі;
перець;
морква – 180 г;
курячі яйця – 2 шт.;
олія рослинна;
сіль.
Приготування
Рибу нарізаємо на стейки, приблизно на 15 см завтовшки. Натираємо їх сіллю і перцем. Залишаємо на півгодини, щоб вони промариновались. Шаткуємо півкільцями цибулю, подрібнюємо на тертці моркву. На сковороду спочатку кладемо цибулю пасеруємо його близько 5 хвилин, а потім кладемо моркву і готуємо до її м'якості. Яйця збиваємо, макаємо в них шматочки риби, а потім паніруємо їх у сухарях. Викладаємо стейки на сковороду і смажимо з двох сторін. Час смаження з кожної зі сторін приблизно 7 хвилин. При подачі викладаємо стейки на цибулю з морквою. А як гарнір добре подати розсипчастий рис.
Інгредієнти:
минтай – 600 г;
борошно;
яйце куряче – 1 шт.;
сіль;
цибуля – 150 г;
сухарі панірувальні.
Приготування
Філе риби відокремлюємо від скелета, підсолюємо. Цибулю шаткуємо і пасеруємо на олії до рум'яності. Потім кожне філе ріжемо навпіл поперек волокон. На одну половинку кладемо цибулю і прикривають зверху другою частиною. Отриманий рибний сендвіч паніруємо в борошні, потім в яйці і паніруємо в сухарях. Відправляємо рибу на сковороду і готуємо з двох боків до золотистої скоринки.
Інгредієнти:
плотва – 10 шт.;
сіль;
перець;
пшеничне борошно – 170 г;
рослинне масло.
Приготування
Річкову рибу чистимо від луски. Зрізаємо плавники. Голову можна відрізати також, а можна і залишити. Але тоді варто видалити зябра. Видаляємо нутрощі і добре промиваємо. У кожній рыбешке робимо поперек надрізи. Це потрібно, щоб після смаження не відчувалися дрібні кісточки. Рибку солимо, перчимо і обвалюємо в борошні. Смажимо її з двох боків до рум'яності.
Уся морська риба продається в замороженому вигляді. І щоб її правильно приготувати, потрібно знати деякі правила.
Рибу перед смаженням треба розморозити. Оптимальним варіантом буде заздалегідь вийняти її з морозилки і помістити в холодильник. Коли тушки повністю розморозяться, рибу чистимо, посипаємо спеціями і залишаємо маринуватися. А потім рибку паніруємо і смажимо до готовності.
Як правильно посмажити червону рибу на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Рибу нарізаємо на стейки, приблизно на 15 см завтовшки. Натираємо їх сіллю і перцем. Залишаємо на півгодини, щоб вони промариновались. Шаткуємо півкільцями цибулю, подрібнюємо на тертці моркву. На сковороду спочатку кладемо цибулю пасеруємо його близько 5 хвилин, а потім кладемо моркву і готуємо до її м'якості. Яйця збиваємо, макаємо в них шматочки риби, а потім паніруємо їх у сухарях. Викладаємо стейки на сковороду і смажимо з двох сторін. Час смаження з кожної зі сторін приблизно 7 хвилин. При подачі викладаємо стейки на цибулю з морквою. А як гарнір добре подати розсипчастий рис.
Як правильно посмажити рибу минтай?
Інгредієнти:
Приготування
Філе риби відокремлюємо від скелета, підсолюємо. Цибулю шаткуємо і пасеруємо на олії до рум'яності. Потім кожне філе ріжемо навпіл поперек волокон. На одну половинку кладемо цибулю і прикривають зверху другою частиною. Отриманий рибний сендвіч паніруємо в борошні, потім в яйці і паніруємо в сухарях. Відправляємо рибу на сковороду і готуємо з двох боків до золотистої скоринки.
Як правильно посмажити річкову рибу на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Річкову рибу чистимо від луски. Зрізаємо плавники. Голову можна відрізати також, а можна і залишити. Але тоді варто видалити зябра. Видаляємо нутрощі і добре промиваємо. У кожній рыбешке робимо поперек надрізи. Це потрібно, щоб після смаження не відчувалися дрібні кісточки. Рибку солимо, перчимо і обвалюємо в борошні. Смажимо її з двох боків до рум'яності.
Як правильно посмажити заморожену рибу?
Уся морська риба продається в замороженому вигляді. І щоб її правильно приготувати, потрібно знати деякі правила.
Рибу перед смаженням треба розморозити. Оптимальним варіантом буде заздалегідь вийняти її з морозилки і помістити в холодильник. Коли тушки повністю розморозяться, рибу чистимо, посипаємо спеціями і залишаємо маринуватися. А потім рибку паніруємо і смажимо до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як посмажити горбушу?
Горбуша, приготовлена будь-яким способом, завжди незрівнянна. Однак у процесі створення страви з неї слід врахувати, що риба трохи суха, тому далі
Як запекти щуку в духовці?
Приготуйте незрівнянне блюдо з щуки і підкорите гостей своїми чудовими кулінарними вміннями. Адже далі описані рецепти, як правильно і зовсім
Риба в вершках в духовці
Риба - це корисний і дієтичний продукт, а якщо вона ще приготовлена в вершках в духовці - то страва буде дивовижно ніжним і смачним. Пропонуємо
Смажений пеленгас
Смажений пеленгас - смачне і просте у приготуванні блюдо. Її можна подати до столу з овочевим салатом або картоплею. Ми пропонуємо вам декілька
Смажений минтай
З минтая можна приготувати безліч цікавих і смачних страв. Але сьогодні мова піде про найпростішому страва - смаженому минтае. Давайте розберемося,
Минтай в сметані
Рибні страви обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини. Цінні мікроелементи і вітаміни, що містяться в рибі, необхідні нашому організму.