Як посмажити картоплю з грибами на сковорідці?
Смажена картопля з дитинства невід'ємна частина нашого столу, готують її сотнями різних способів і з десятками добавок. Але, по правді сказати, смачніше добавки, ніж гриби в смаженої картоплі, напевно, ще ніхто не придумав.
Інгредієнти:
картопля – 6 шт.;
часник – 2 зубки;
гриби сушені – 125 мл;
вода (окріп) – 125 г;
цибуля – 1 цибулина;
масло рослинне – 80 г;
зелень ;
перець;
сіль.
Приготування
Відразу скажемо, що із-за не зовсім звичайною технологією приготування в цьому рецепті, картоплю слід використовувати рожевий або фіолетовий. Ці сорти менш крохмальні і не розвалюються при смаженні, на відміну від звичайного білого картоплі. Для початку добре під проточною водою промийте гриби, а після залийте їх окропом на чверть години. За цей час поріжте цибулю в чверть кільця, подрібніть часник і не дуже дрібно порубайте зелень. Після процідіть гриби, але рідина, яка вийшла в процесі їх замочування не виливайте. На сковороду першим наливайте масло і після його нагрівання надсилайте цибуля, його потрібно тільки злегка припустити і потім викладайте гриби вони обсмажуються близько 15 хвилин і тоді всипайте часник. А вже через пів хвилини вливайте ту саму воду, яку ви злили з грибів, а зверху викладайте картоплю і накривайте кришкою всього на 5-7 хвилин. Після цього вже можна долити олії і збільшити температуру, щоб довести кожен шматочок картоплі до рум'яної скоринки хоча б з двох сторін. Після приготування для бажаючих можна посипати рубленою зеленню.
Інгредієнти:
картопля – 05 кг;
цибуля – 3 цибулини;
гриби – 05 кг;
часник – 3 зубки;
петрушка – 1/4 пучка;
кріп – 1/4 пучка;
масло рослинне – 100 г;
перець;
сіль.
Приготування
Гриби необхідно ретельно вимити, а після почистити. Деякі кулінари їх смажать без попередньої термічної обробки, але все ж варто пам'ятати, що білий гриб – це лісовий гриб і він зовсім не вирощений штучно печериця. Тому радимо вам відварити гриби близько чверті години, а після промивання ще раз обдати окропом.
Тепер гриби дрібно наріжте і почніть обсмажувати також близько чверті години. Вже після додавайте до них нарізану картоплю і при необхідності масло. Цибулю наріжте за власним розсудом чверть кільця або півкільцями. Зазвичай цибулю, порізану у чверть кільця, додають за 20 хвилин до готовності. А часник краще всипати хвилин за сім, не раніше. Січену зелень додавайте вже після повного приготування в сковороду або окремо в тарілки.
Як правильно посмажити картоплю з сушеними грибами на сковорідці?
Інгредієнти:
Приготування
Відразу скажемо, що із-за не зовсім звичайною технологією приготування в цьому рецепті, картоплю слід використовувати рожевий або фіолетовий. Ці сорти менш крохмальні і не розвалюються при смаженні, на відміну від звичайного білого картоплі. Для початку добре під проточною водою промийте гриби, а після залийте їх окропом на чверть години. За цей час поріжте цибулю в чверть кільця, подрібніть часник і не дуже дрібно порубайте зелень. Після процідіть гриби, але рідина, яка вийшла в процесі їх замочування не виливайте. На сковороду першим наливайте масло і після його нагрівання надсилайте цибуля, його потрібно тільки злегка припустити і потім викладайте гриби вони обсмажуються близько 15 хвилин і тоді всипайте часник. А вже через пів хвилини вливайте ту саму воду, яку ви злили з грибів, а зверху викладайте картоплю і накривайте кришкою всього на 5-7 хвилин. Після цього вже можна долити олії і збільшити температуру, щоб довести кожен шматочок картоплі до рум'яної скоринки хоча б з двох сторін. Після приготування для бажаючих можна посипати рубленою зеленню.
Як смачно посмажити картоплю з білими грибами і цибулею?
Інгредієнти:
Приготування
Гриби необхідно ретельно вимити, а після почистити. Деякі кулінари їх смажать без попередньої термічної обробки, але все ж варто пам'ятати, що білий гриб – це лісовий гриб і він зовсім не вирощений штучно печериця. Тому радимо вам відварити гриби близько чверті години, а після промивання ще раз обдати окропом.
Тепер гриби дрібно наріжте і почніть обсмажувати також близько чверті години. Вже після додавайте до них нарізану картоплю і при необхідності масло. Цибулю наріжте за власним розсудом чверть кільця або півкільцями. Зазвичай цибулю, порізану у чверть кільця, додають за 20 хвилин до готовності. А часник краще всипати хвилин за сім, не раніше. Січену зелень додавайте вже після повного приготування в сковороду або окремо в тарілки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як посмажити сморчки з картоплею?
Перші весняні гриби - сморчки, хочеться приготувати якось по-особливому. Тому далі описані рецепти надзвичайно смачних страв, які, напевно, кожному
Як смачно тушити яловичину?
Не треба бути супер-кулінаром, щоб приготувати дуже смачне м'ясо. Використовуючи запропоновані далі рецепти, ви без праці зможете створити чудовий
Як посмажити картоплю з грибами?
Дуже гармонійне поєднання картоплі і грибів можна зробити ще більш смачним, використовуючи запропоновані далі рецепти. Розповімо, як оригінально
Картопля з грибами в горщиках
Представляємо вам кілька неймовірних рецептів, які допоможуть без клопоту вразити гостей чудовим стравою і продемонструвати свої незвичайні кулінарні
Смажена картопля з грибами - рецепт
Смажена картопля з грибами - неймовірно смачне блюдо, особливо якщо готувати його з білими грибами. Ну а якщо такого делікатесу під рукою немає, то
Білі гриби з картоплею
З грибів можна приготувати безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні мова піде про білих грибах. Давайте згасимо і посмажимо їх з картоплею. Вийде