Як загасити курку на сковороді?
![Як загасити курку на сковороді? Як загасити курку на сковороді?](/uploads/posts/2016-05/yak-zagasiti-kurku-na-skovorod_901.jpeg)
Як смачно загасити філе курки на сковороді з картоплею?
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку замаринуем ненадовго куряче філе. Розрізаємо його не дрібні кубики і змішати з майонезом, нарубаним цибулею і часником, а також приправляємо до смаку сіллю, меленої сумішшю перців і разломанными лавровими листами. Перемішуємо м'ясо гарненько і даємо постояти хвилин двадцять. За цей час очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками картопляні плоди.
Прогріваємо глибоку сковороду з рослинним маслом, викладаємо в неї промаринованное куряче філе і смажимо, помішуючи, до випаровування майже всієї рідини. Тепер закладаємо підготовлений картопля, прикриваємо сковороду кришкою і тушкуємо її вміст, періодично перемішуючи, до м'якості картоплі. Тепер додаємо зелений лук і укропчик, перемішуємо, даємо настоятися хвилин п'ять, і можемо подавати.
Як загасити курку на сковороду з овочами і підливою?
Інгредієнти:
![Як загасити курку на сковороді? Як загасити курку на сковороді?](/uploads/posts/2016-05/yak-zagasiti-kurku-na-skovorod_952.jpeg)
Приготування
Нарізану невеликими шматочками курячу м'якоть підрум'янюємо спочатку в сковороді в розігрітому маслі. Потім закладаємо нарубаний цибулю ріпчасту, а через чотири хвилини додаємо соломку моркви і болгарського перцю солодкого. Обсмажуємо овочі з м'ясом ще чотири хвилини, після чого кидаємо підготовлений нарізану кубиками або брусочками кабачок. Додаємо томатну пасту, нарізаний часник, лаврушку, перчик і сіль. Перемішуємо, прикриваємо сковороду кришкою. Знижуємо інтенсивність спека до мінімального і тушкуємо страву протягом двадцяти хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Як загасити картоплю з куркою?](/uploads/posts/2016-05/yak-zagasiti-kartoplyu-z-kurkoyu_251.jpeg)
Як загасити картоплю з куркою?
Незважаючи на те, що союз картоплі і курятини досить популярний і має безліч рецептів різноманітних страв, все ж можна з цих компонентів створити
![Як загасити курячу печінку?](/uploads/posts/2016-05/yak-zagasiti-kuryachu-pechnku_171.jpeg)
Як загасити курячу печінку?
Курячу печінку складно зіпсувати в процесі приготування. Такі страви завжди виходять смачними, а шматочки чудово ніжними і м'якими. Далі опишемо, як
![Як загасити м'ясо?](/uploads/posts/2016-05/yak-zagasiti-myaso_841.jpeg)
Як загасити м'ясо?
Ідеальним гарячим, доповнює будь-який гарнір, вважається м'ясо. Далі опишемо, як оригінально загасити свинину чи яловичину з ситної, ароматною
![Як загасити кабачки?](/uploads/posts/2016-05/yak-zagasiti-kabachki_211.jpeg)
Як загасити кабачки?
З появою на прилавках молоденьких овочів хочеться побалувати себе вітамінним стравою. Пропонуємо кілька незвичайних рецептів приготування кабачків і
![Як приготувати жарке зі свинини з картоплею?](/uploads/posts/2015-09/yak-prigotuvati-pechenya-z-svinini-z-kartopleyu_631.jpeg)
Як приготувати жарке зі свинини з картоплею?
Домашнім стравою, можна по праву назвати гаряче жарке з свинини. Готується воно просто, без особливих надмірностей. Для більш яскравого смаку,
![Гуляш зі свинини з підливою - рецепт](/uploads/posts/2015-07/gulyash-z-svinini-z-pdlivoyu-recept_471.jpeg)
Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
Порадувати рідних досить простим, ситним і, головне смачним блюдом дозволить рецепт гуляшу з свинини з густою, трохи пряної підливою, яке ідеально