Запечене сало у фользі в духовці

Як приготувати запечене сало з аджикою в духовці у фользі - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Підходьте до вибору сала завжди з особливою ретельністю і відповідальністю, так як з поганого або старого продукту дуже складно приготувати що-небудь смачне. Якщо ви купили зовсім свіже сало і воно при трясці веде себе як пудинг, йому краще ще як мінімум добу, а то й двоє полежати в холодильнику або морозилці, заморожування ніяк не позначиться на його якості. Після сало добре вимийте, шкуру помийте з щіткою і жорсткою губкою під теплою водою, обсушіть і поріжте на маленькі шматки. Їх добре обмажте аджикою, на свій розсуд можете ще додати спецій та укладіть в каструлю (емальований) під гніт. У такому вигляді сало має простояти близько двох діб, а за кілька годин до запікання посоліть його, робіть це приблизно також, як якщо б ви маринували шашлик. Тепер кожен шматочок сала загорніть у фольгу і відправте в розігріту піч до 200-220 градусів на 15-20 хвилин, це залежить від розмірів шматків. Після того як ви дістали його з духовки, змастіть його тим жиром, що виділився і після охолодження розкладіть в окремих пакетиках в морозилку на зберігання.
Рулет з сала в духовці у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Вибір сала в цьому рецепті, також дуже важливий, при придбанні пласта або пластів такого сала потрібно перевірити, щоб шкура легко відділялася. Також слід зауважити, що така частина, як пузанина вам не підійде. Особливу увагу приділіть щетині, якщо шкура погано підготовлена, краще відмовитися від цього вибору. Ну а якщо у вас все-таки шматок сала на шкірі якого залишилася якась щетина, то обсмолила її над відкритим вогнем, після чого вимийте шкіру за допомогою металевої кухонної губки і теплою (не гарячої) води. Потім відокремте шкіру від пласта сала, саме сало посоліть, кількість солі треба застосовувати трохи більше, ніж при звичайному смаженні м'яса, після посипте заздалегідь подрібненим на пластинки часником, спеціями. Після скрутіть сало в рулет і оберніть в шкуру, тепер вам знадобиться кулінарний шпагат, щоб щільно його зв'язати. Обернувши у фольгу так, щоб растопившийся жир не витікав на деко, відправте його у звичайно ж вже розігріту до 180 градусів духовку на 1 1/2 години.
Солоне сало в духовці у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Наріжте сало не зовсім дрібними шматочками, якщо на ньому шар солі, то його обов'язково потрібно зчистити, після чого

Рекомендуємо добрі рецепти

Сало солоне сухим способом
Для тих, хто не здатний відмовитися від шматочка смачного солоного сала, ми зібрали кілька рекомендацій для засолювання цього продукту вдома,

Сало в банку - найсмачніший рецепт
Навряд чи хтось зможе відмовитися від смачної закуски - солоного сала. Хоча сьогодні якісний продукт досить складно купити, тому пропонуємо трохи

Сало в духовці
Сало, запечене в духовці будь-яким способом, неодмінно виходить смачним, ароматним. Далі розповімо, як з цього знайомого всім продукту зробити

Сало в розсолі - дуже смачний рецепт
Одним з найбільш вдалих і особливо простих методів засолювання сала - це приготування його в спеціальному розсолі. Далі докладно розповімо, як вдало

Рулет з сала
Такий легендарний продукт, як сало, можна вживати не тільки в банальній нарізці. З нього можна приготувати смачний рулет, відмінну альтернативу

Запечене сало в духовці
Запечене сало - смачне блюдо української кухні, яку обожнюють багато. І сьогодні ми розповімо, як його оригінально запекти в духовці в рукаві, в